Canım bu kadar acımıodu şimdi daha cok acıoağlıyorum yine ya morelim berbat .. Kötü olup ayrılmıstık bitmişti işte alısmalıydım şimdi seviyorum dio ben istemiyorum farklı boyuta geldi
ouff ouff içime oturan bişe var taşıyamıyorum
canım öncelikle ben sevgilimle 1 ay kadar ayrı kalmıştım ve sonra barıştık şuanda da çok aşığız ve çok güzel herşey yani 1 ay ayrı olduk sonra düzelmez diye bişey yok
fakat....
senin durumun pek farklı. uzaksınız. bi ilişkiye başlamak için çok zor bi olay bu. ayrıca ailesine tepkilisin ki ilerisi için kötü bi durum. yani sizin kaderleriniz ayrılmış artık bence.
çok seviyorsa çalışsın yüksek puanlar alsın yatay geçişle yanına gelsin ailesini de ikna etsin sonra seni tekrar ikna etmeye çalışsın. aynen böyle söyle. yoksa sen hem uzak hem de ailesinden dolayı istenmiyorken onla devam etme riskini almak zorunda değilsin bence.
ben olsam böyle derdim ve okuluma başlardım. emin ol ki senin karşına da çok güzel insanlar, arkadaşlıklar, aşklar çıkıcaktır. geçmişe bakmak yerine çok gençsin bırak kendini hayatın akışına. elbet unutcaksın ve güzel şeyler yaşıcaksın aşk olaylarını düşünme bi süre bırak gittiği gibi gitsin hayatın bi süre uzak dur.
Yazdım geçen gün aslında tabiki sorunlar baskın çıktı acımasızca yazdım hemde sadece mantığımla. Başaramazsa daha da sinirlenicem ben tabiki ve yine sorun cıkarıcam özlücem yanımda isticem ailesi ise yine benden usaklastırmak isticekler. Haklısın içimde bi acı olsada bitmeli ...
Canım tamam diyim öyle yatay geçiş yap gel inandır beni diim ama ben ona şöyle söledim
'kimseyle görüşmek istemiyorum. okulum ön planda okula konsantre olucam 'dedim. o da seni yine bırakmazdım ama beni istemiyosun dedi. Bahaneleri bırak dedi. İşte kötü olan bu kendimi suçlu hissediyorum sanki o çok sevmiş beni istemiş dönmüş ama ben aptallık yapmısım onu reddetmişim istememişim ona acı cektiriorum ve cekiorum gibi...::/ kafam karısık yeniden birşey söylemeye yaklasamıorm ona karsı cünkü zuadıkca uzuo ölüp ölüp diriliomus gibi.. Gerci yine üzgünüm buraya yazdığım her mesajda gözyaslarım akıo
Evet girdim şuan üniversiteliyim. Ama hiç böle hayal etmemiştim o gleicekti ben boşuna avundum 10 ay . Bana dediki 'sen benim için değil üniversite için geliyosun' dedim diye ben ona bütün tercihlerini değiştirmiş ayrı kaldığımız dönem. Ve gediz üniversitesi yerine adıyaman geldi dedi böle bi ihtimal varmı ? Yoksa yalanmı söylüyor.. Keşke tanımasaydım pff
bana faceten msj atmıs şöyle
İyi bayramlar !!
''Sen artık benim değilsin ve ne söylersen söyle bana.. Gittin zaten.... Evet laf vuruyorum aynı senin gibi.. Neyse sen boşver 2 gün sonra ben bulurum yeni bi kucak senin dediğin gibi, inançsızca !!!! Sende bulursun oh ikimizde ne güzel oluruz... Taşıyamazsın çünkü hiç bişe yüklemedim ki taşayasın....
Hadi by yeter beni ve ailemi aşağıladığın...
Ama şunuda unutma ben herşeye rağmen konuşmak istediğinde hazırım, sıkıntın olursa, moralin bozuk olursa, canım sıkkın olursa sohbet etmek istersen aynı olduğum yerdeyim mesaj atman yeterli.... Sevgiyle kal.... '''
bunu yollamıs bana :/ Böyle iletişimde oldukca düşünüces birbirimizi biliyorum. Son olarak ona ikimizin de haklı yanlarını bildiğimi ama bu ilişkinin sonunu göremediğim için bitirdiğimizi söyleyip ortadan kaybolsam mı ne yapsam bilemedim ...
ahh ah hepimiz böleyiz işte, her zor anımızda yanımızda oluyolar biz de çok seviyolar zannediyoruz ama olmuyor işte... senağlamaAilem çok sorunlu kendimi yanlız hissediyorum ve sorumluluklarım cok fazla.. yanımda bi destek istiyorum bu yüzden ona bu kadar ihtiyac duyuyorum belkide
Ailem çok sorunlu kendimi yanlız hissediyorum ve sorumluluklarım cok fazla.. yanımda bi destek istiyorum bu yüzden ona bu kadar ihtiyac duyuyorum belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?