Barışmadım zaten bitti ... :/ Üzülüyorum tabi yanlız kaldım desteksiz tuhaf hissediyorum ve kafam o kadar karısık ki ne yaptığımı bilmiyorum. Anlamıyorum ben kendimi artık . Sanki acı yok artık hüzün var gibi içime koyu bi üzüntü oturuyo ara ara.. Hala küçücük de olsa bi ışık tutuyorum içime belki 4 ay sonra gelir yatay geciş yapar birlikte oluruz belki kaderimdir diyorumSonra düşünüyorum o da üniversiteye başlıcak face te dayanmayıp baktığım bi an profil resminde baskasıyla fotoğrafını görmekten cok korkuyorum az önce hayalini kurdum birden seviyorum gibi hissettim baskasıyla olmasını hazmedemedim Ne karısığım off
sığınacak daha sağlam bir liman bul kendine
işin,okulun,geleceğin...
yanlış zamanda yanlış kişilere/şeylere sığınmavereliniortak
zor bir süreçten geçiyorsun. bu durumu atlatacak güç içinde var. korkma yalnız kalmaktan :içelim:
Canım ben bu yoruma katılıyorum. Bak son mesajında da demişsin, sevdiğimden bile emin değilim diye... Yani olmayacak bir şey için kendini de yorma, çocuğu da üzme derim ben.
Hem ailesiyle alakalı problemler de olmuştu. İşin içine onay vermeyen bir aile de girmiş.
Yani zaten evlenecek haliniz yok ama o da problem yaratmış iştee...
Bence sen başka bir şeylerle ilgilenmeye çalış.
Boşver bu çocuğu... O seni seviyor olabilir ama olmaz bu iş sen de biliyorsun.
Tekrar biter... Bu yüzden vakit harcamaya bile değmez.
Benim de eski sevgili sorunsalım vardı, konuyu ben uzattım bile bile...
Az önce de veda mesajı attım kendisine.
Olmayacak işi uzatmaya gerek yok.
İletişimini kopar, yeni bir sayfa aç.
mesela ben sevmesem bi dakka daha uzatmazdım, çünkü acı çekiyorum; böle düşün...
Canım öyle ama çok seviyorum diyo arkadası bile msj attı bitmemeli sizin ilişkiniz hakketmiyo ayrılığı diye düşün. İlerde şans tanımadığıma pişman olurmuyum korkuyorum
2 ayda bi gelir görürüm seni dedi bide artık ailesi karısmazmıs öyle söledi kafam cok karısık ???
uzaktan ilişki yaşayanların kaderi acı çekmek zaten, nerdeyse 9 ay olucak ne çektiğimi bi ben bilirim bide Allah, günlerce hasta yattım yanımda deildi, işten ayrıldı parası yoktu ben yanında deildim bu sefer, yani bi söz varya "birlikte ama yalnız" diye işte tam olarak öyle...Böyle de acı cekicemneyse ben sessiz kalim bi süre bakalım ne dicek persembe günü okuduğu ile gidio aptal istanbula gelse böle olmucaktı ahh ahh kim bilir belkide bilmediğimiz yönleri vardır onların uzağız sonucta.. Bu sabah işe giderken düşündüm hava soğuktu cok üşüdüm yanımda sevgilim olsa bni sıcacık yapsa mesela onunla bunu yaşama şansım yok.. Hep acı cekices uzak uzak onlar gelemicek durumlardan dolayı bekle bekle ben yine acı cekiyodum seni bilmiyorm ama onunlayknde acı cekiodum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?