Dönmek veya dönmemek ....

seni çok ii anlıorum ama herzaman için mantıklı olmayı kendine rehber edin ben duygularımla hareket ettim daha çok acı çektim inan bna bazı şeyleri zorladıkça suyu çıkıo eğer kısmetinse zaten donüp seni bulur :teselli:

Arkadası msj atıo şimdi de en yakın arkadası.. Onu böyle üzmeye hakkın yok snei çok seviyo barısın filan gibisinden mesajlar yazıo çok kötü durumda bana hep seni anlattı filan diyo kızlar kafam karıstı ne yapim bi şans daha vermeli miyim bu ilişkiye ????

diğer topiktede yazmıştım canım en iyi kararı sadece sen verirsin.
ona göre kararını ver

ya kızlar zor bi durum biliyorum ama hazır bitmişken bitmiş olarak kalması daha mı iyi olur yoksa bi şans daha verilir mi ilişkiye, ya az önce facede ilişki durumunu ilişkisi var yaptı tekrar, bu arada msnden konuşuyoduk, kimin için yaptın dedim senin için dedi, ismini eklememi ister misin dedibilmiyorumkismile Eee ne değişti anlamadım, ayrı kaldığımız iki günde ne değişti, hala aynı sorunlarımız var kızlar noluyo yaa, ben istemedim ki bitirelim diye kendisi istedi aklıma bin türlü şey geliyo ama tek bi olumlu şey yok kafamda neden bunu yapmış olabileceğine dair, bu konuyu konuşmak istemiyorum dedi yine kapattık konuyu ama her defasında bunu yapmaktan zevk mi alıyo, beni allak bullak ediyo ve susuyo... off yaa oyuncak oldum elinde...:1no2:

canım konuyu kapatsanız bile senin içinde bir ukte kalacak hep bir soru işareti bence konuşmaya çalış benim içim hiç rahat değil bana neden böyle bir şey yaptın diye sor.seni tatmin edicek mantıklı bir açıklama yaparsa bir daha o konuyu açmazsın.

Ben hala karar veremiyorum ouff ne zor kararsızlık.. Seviomuyum ondan bile emin değilim eski sevgilimle konusmustum bu süreç içerisinde ama bisey hissedirik değil ölesine konustuk o hala aynı odun bunu anladım ve suankinin bana verdiği değeri farketti ama korkuorum yeniden baslamaya ((( tecrübesi olanlardan yardım istiorum ne yapsam su durumda ?? ona da üzülüyorum ben pfff

Canım ben bu yoruma katılıyorum. Bak son mesajında da demişsin, sevdiğimden bile emin değilim diye... Yani olmayacak bir şey için kendini de yorma, çocuğu da üzme derim ben.
Hem ailesiyle alakalı problemler de olmuştu. İşin içine onay vermeyen bir aile de girmiş.
Yani zaten evlenecek haliniz yok ama o da problem yaratmış iştee...

Bence sen başka bir şeylerle ilgilenmeye çalış.
Boşver bu çocuğu... O seni seviyor olabilir ama olmaz bu iş sen de biliyorsun.
Tekrar biter... Bu yüzden vakit harcamaya bile değmez.

Benim de eski sevgili sorunsalım vardı, konuyu ben uzattım bile bile...
Az önce de veda mesajı attım kendisine.
Olmayacak işi uzatmaya gerek yok.

İletişimini kopar, yeni bir sayfa aç.

Canım öyle ama çok seviyorum diyo arkadası bile msj attı bitmemeli sizin ilişkiniz hakketmiyo ayrılığı diye düşün. İlerde şans tanımadığıma pişman olurmuyum korkuyorum
2 ayda bi gelir görürüm seni dedi bide artık ailesi karısmazmıs öyle söledi kafam cok karısık ???

mesela ben sevmesem bi dakka daha uzatmazdım, çünkü acı çekiyorum; böle düşün...

E o zaman şans tanı...
Daha ne diyeyim...

Sonucuna da katlasın o şahıs artık.

Sen beyninde tamamen bitirmedikten sonra biz ne desek boş.

Yapmak istediğin neyse onu yap.

Sonucuna benimde katlanmam var işin ucunda suan acı cekerim acabalar yaşarım o zaman daha cok bağlanıp ayrılırsam daha bi ağır olur ama alamıyorum kendimi ayh bu ne biçim bi durum yaaa :/

yani sevmiyosan boşuna devam etme diyorum, acı çekiceksin yine ve "en azından seviyorum" diye rahatlatamicaksın kendini...

Böyle de acı cekicem neyse ben sessiz kalim bi süre bakalım ne dicek persembe günü okuduğu ile gidio aptal istanbula gelse böle olmucaktı ahh ahh kim bilir belkide bilmediğimiz yönleri vardır onların uzağız sonucta.. Bu sabah işe giderken düşündüm hava soğuktu cok üşüdüm yanımda sevgilim olsa bni sıcacık yapsa mesela onunla bunu yaşama şansım yok.. Hep acı cekices uzak uzak onlar gelemicek durumlardan dolayı bekle bekle ben yine acı cekiyodum seni bilmiyorm ama onunlayknde acı cekiodum ben

uzaktan ilişki yaşayanların kaderi acı çekmek zaten, nerdeyse 9 ay olucak ne çektiğimi bi ben bilirim bide Allah, günlerce hasta yattım yanımda deildi, işten ayrıldı parası yoktu ben yanında deildim bu sefer, yani bi söz varya "birlikte ama yalnız" diye işte tam olarak öyle...

Off offf tanımasaydım keşke yakınımdan biri olsaydı offffffffff ((((((((((( ağlayasım var benim fulya ne durumda acaba

kızlar iyice dertlendik haa, valla ben kendimi kişisel bakıma verdim, kremler, losyonlar, saç şekillleri falan kafa dağıtıyorum, bide ekimde gelme durumu da karıştı sanırım anca kurban bayramından sonra gelebilir:'(

Hadi ya çok üzüldüm karısx bak işte yine korkum arttı gelemicekmiş bisimde sorun cıkar maddi durum var hem gelmes ki sürekli gelgit okul var ouff ouff hem o orda rahat olcak baska sehirde ailesi yok ohh ne güsel ya baska kıslara bakarsa filan :/ bn bu paranoyayla nasıl yapcam... Hala kabul etmedm karısx ben ama ağlıcam şimdi cnaım cok sıkkın

bilemem canım ama bende kendimde değişikler yaptım saçlarıma kat attırdım boyadım saçlarımı ama işte gönülde ki yara geçmiyor ne yaparsak yapalım sadece pskolojik olarak rahatlıyoruz sadece zamanla alışıyoruz gönlümüzde ki yaraya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…