Of lütfen bu kadar arabesk yaşamayın şu aşk olayınıondan başkasını sevemem artık
1 aylık muhabbet ama öncesinden de tanıyordum biliyordum yani demekki o süre zarfında bağlanmışım1 aylık ilişki bile olmayan, sadece muhabbet olan bi mesele için mi nasıl yaşarım diyorsunuz? Yaşın kaç senin?
Allah akıl fikir versin de hayatı görün biraz.
Tam olarak beni isteyip istemediğini bilmiyorum bi umut işte belki yanlış anladığı başka şeyler vardırOf lütfen bu kadar arabesk yaşamayın şu aşk olayınıüstelik daha 1 aylık biri.
Tamam anlıyorum bende çok zor birinden hoşlanabilen biriyim ama beni istemeyen birine karalar bağlamam çünkü akıl işi değil. Azcık gurur.
Ergenlikte değilimAy aklima ergenlik dönemim geldi,
1 aylik iliskide asla onsuz yapamam dediklerim
Biraz daha büyüyünce geçecek üzülmeyin
Evet geçecek elbet ama bitmedini istemediğim sürece ben maalesef ki acı çekicem bende olan bişeyErgenlikte değilim
E istese konuşmayı sürdürürdü mantıken.Tam olarak beni isteyip istemediğini bilmiyorum bi umut işte belki yanlış anladığı başka şeyler vardır
Geri yazsam?Aşık falan olmamışsınız, bitiren o olduğu için ulaşılmaz geliyor şu anda.
Evet biliyorum ama pişman olmuşsa ?E istese konuşmayı sürdürürdü mantıken.
Sebep bile sunmaya gerek duymamış.
Ha çok istiyorsan yaz sor sebebini.
Ama dönmeyecek boşuna umutlanma.
Düşünüyorum ben çok istesem bile olmayacak belki ama belkide ilerde olacağı varsa zaten dönerKısa bir süre flört ettiğim kişiyle 1 ayın sonunda daha ilişkiye başlamadan konuşmayı kestik. Onun isteğiydi. Bende çok zorlamadan arkadaşça bitirdik ama istemedim hiç halada istemiyorum geri dönse keşke 1 ay oldu hala deli gibi istiyorum ondan başkasını sevemem artık ben kolay kolay bu kısa sürede resmen aşık olmuşum ben. Ve kolay kolay aşık olamıyorum. Keşke geri gelse ama benim taoabileceğim hiç bişey yok çünkü o bitirmeyi seçti bi nedenden o nedeni de söylemedi. Evet sevmiyosa istemiyosa hiç himse bişey yapamaz ama başka sebepler varsa ? Şimdi aslında onun bişeyler yapmasını beklemekten başka bir çarem yok umut işte. Ama biliyorum onu tanıdıysam geri dönmez.. napıcam ben benimde elimden bişey gelmiyor nasıl yaşarım ben ?
Onu sevdiğimi söylesem ?Düşünüyorum ben çok istesem bile olmayacak belki ama belkide ilerde olacağı varsa zaten döner
Pişman olan konuşmak isteyen erkek bir şekilde ulaşırdı.Evet biliyorum ama pişman olmuşsa ?
Ve kolay kolay aşık olamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?