Donmuş embriyoya PGT görüşleriniz

Merhaba geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz.
Benim tam olarak birşeye baglanmadi ramotolojiye kadar gitmeye çalıştım ama pek birsey çıkaramadık yani gen testleri vs temizdi ama kan sulandirici son transferinde 2 tane iğne kullandım sonra teke düşürdük bitek değişik olan oydu
Ngsli embriyo , serum vs rahim flimleri histereskopi oldum nasip böyle oldu
Ben bu doğum yaptığım denememden 5 ay önce ilk defa bir polip teşhisi konmuştu onu aldırdım kanamam oluyrodu sürekli ama bir önceki rahim cizdirme de yoktu hormon vs ilaçlarda yapıyor tedavi de böyle şeyler

Çok teşekkür ederim. Bende de görünürde sorun yok. Sizde pıhtılaşma mı vardı iğneyi iki tane yaptırdılar? Bir de ngsli transferler doğal siklus muydu? Son denemenizde ilaçlı mı doğal siklus mu denendi?

Reactions: H M
İlaçlı denedik. Doğal siklüsde denedik ngsli de ama olmadı kimyasal oldu. Heterezigot vardı 2 gende sadece bunuda genetikce düşük yapacak bir gen değil dedi stresini azalt hatta dedi bana :)
Yani ben normal ilaçlı denedim son denemede olmayacak tasasi ve bosvermişlikle oldu biraz :))

Hiç kürtajınız var mıydı? Benim bir sezeryan doğumum iki de kürtajım var. Semra hoca histeroskopide küçücük bir istmoseli düzelttim dedi ve çizik attı, rahimde sorun görülmedi. Ama ben yaşadığım kürtajlardan mı acaba implantasyon sıkıntısı yaşıyorum diye düşünüyorum artık..
Gerçekten beklentisiz olmak, çok bağlanmamak önemli. Doktor bana, "bu kromozomu normal embriyoda ilk denememizdi" dedi. Oysa ki ben son sanmıştım

benim ilk denemem ve yaşımdan dolayı doktor pgt önermedi kimyasalla sonuçlandı dondurduktan sonra bozulma ihtimali var diye de şimdi pgt yaptırmıyor. sizin doktorunuzun bozulması düşük ihtimal demesine şaşırdım.

Kurtajimda var birtane digerlerini kendim duşurmustum kürtaj kendim istemedim 3 aylık olanda bebeği de hastanede kendim düşürdüm ama plesanta için oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…