donuk_pudra'nın aşk çeyizleri :)

amaan sıkıntı yapma tersten mersten oluyor sonuçta
evin de gönlüne göre olur inşallah

bende dünden beri tupper alıcam seçtim sepetimde duruyor. ama kredi kartım aşkımda

aynen büyük eşyalar bitti ya kafam rahat en azından :26: hmm alırsın canım. ya da biz sana ev hediyesi tupper alalım

Pudraa hepsi çok güzeller çeyizin bitdimiiiiiiiiiiii

canımm teşekkür ederim. yok daha ceyiz biter mi elektirik süpürgesi , ütü,bornoz,kahvaltı takımı, rondo ve mutfakta birkaç ıvır zıvır eksikler :44::44: daha da cıkar aklıma gelenler bu kadar

Ayy doğru valla haklısın büyükleri görünce bitdi sandm hepsiiii

hem öyle hem de mesela gözüm doymuyor tencereler cıkmıs yeni cici cici almak istiyorum zor durduruyorum kendimi

daha çokkkk eksik var
tencere almak yok. birde eksik listene ''tencerelerimi koyacak dolap'' yazmak zorunda kalırsın sonra

daha çokkkk eksik var
tencere almak yok. birde eksik listene ''tencerelerimi koyacak dolap'' yazmak zorunda kalırsın sonra

evet eksik var . para yetmiyo aman amannnnnnnnn dogru diyorsun ek dolaplar yaptırmayayım mutfaga

olmadı salona camlı vitrin alırım tencerelerimi sıralarım bardak modasına yeni bir boyut kazandırırım bir de alta led li aydınlatma

Bak o güzel olur.
Tencerelerin altına koymaya dantel verebilirim

canım gule gule kullan yemek takımımız tuppaware lerımız ocak ve fırınımız aynı:) zevklerımız akın demekkı:)

canım beyaz eşyalarına toplamda ne kadar ödediniz acaba? Bizde hepsini siemens den almayı düşünüyoruzda.

canım gule gule kullan yemek takımımız tuppaware lerımız ocak ve fırınımız aynı:) zevklerımız akın demekkı:)

teşekkür ederim aynı zevklerrrr

canım beyaz eşyalarına toplamda ne kadar ödediniz acaba? Bizde hepsini siemens den almayı düşünüyoruzda.

canım hepsi toplam 8.300 ( bayagı pazarlık yaptık bütün siemens bayileri ile görüstük )

güle güle kullanmayı nasip etsin Allah'ım.
Hayırlı olsun.

Allah ağzından duysun. çok teşekkür ederimm

canım hepsi toplam 8.300 ( bayagı pazarlık yaptık bütün siemens bayileri ile görüstük )

canım bunların kodlarını biliyorsan yazabilir misin acaba. Bide bunların hepsinin beyazı da varmıydı acaba

canım bunların kodlarını biliyorsan yazabilir misin acaba. Bide bunların hepsinin beyazı da varmıydı acaba

çamasır mak. beyaz. digerlerinde var mı bilmiyorum. ilk basta ben celik istedigimi söyledim ona göre baktık .. özelden yazarım kodlarını

Hepsi de ayrı ayrı çok güzeller çok beğendim güle güle kullanın Allah mesut etsin bir ömür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…