donuk_pudra'nın aşk çeyizleri :)

Ütü çok kullanışlı bir şeye benziyor hayırlı olsun :)
Ev terliklerin çok cici güle güle kullan inşlh :)
Annenin de ellerine sağlık çok güzeller :)

hayırlı olsun canım bunlarda çok güzel mutlulukla kullan inş

zevkli seçimler, güle güle kullanın...hayırlı uğurlu olsun..bu yolda kolay gelsin diliyorum sizlere...

tatlım yeni aldıklarınıda güle güle kullan

canım yeni çeyizlerini güle güle kullan:)

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlar amin .Allah ağzınızdan duysun. herkese aşkla kullanmak nasip etsin.

o bahsettığın beyaz takımımı aldınız çok güzel o takım.Darısı bana olsun.Düğün ne zaman sizin?
Bu arada gule gule kullan canım

o bahsettığın beyaz takımımı aldınız çok güzel o takım.Darısı bana olsun.Düğün ne zaman sizin?
Bu arada gule gule kullan canım

sağol canım tesekkür ederim sayfa 6 da var resimleri martta. darısı sana

Son düzenleme:
canım çok sağol:)
kafama takılan bır şey var.Benımde hemen hemen o tarhlerde olacak daha bellı değil ama bahar gıbı.Pekı aldığınız mobılyaları mağazadamı bırakıyorsunuz nereye koyuyorsunuz yer varmı?

rica ederim. zaten firmalar teshirdeki ürünü vermiyorlar. üretim asaması 1 ay sürüyor. bizim evimiz tadilatta oldugu icin biz suan almadık yerimiz yok cünkü.

mobılyaların harıka donuk pudracım çook beğendim zevklerımız aynı.
allah mutlulukla kullanmayı nasıb etsın.
Bızde düşünüyoruz alsak nereye koyacağız dıye bızımde ev yapılıyor .Ne zor işler şu koşturmaca telaş off off:)

çok teşekkür ederim amin. siz anlasmayı yapın . ev hazır olmadan 1 ay önce firmaya haber verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…