Donuma kadar esyalarımı giyen ev arkadası

Kökten çözüm hiçbir şeyini kimseyle paylaşmayacaksın. Hem de başkasının kıyafetleriyle aile üyesi olmadığı sürece kendi kıyafetlerini bir arada yıkama mikrop falan kaparsın.

Saka mi bu ben baskasinin herhangi bir kiyafetini.bile giyemem mesela huyluyumdur ne bilim masallah yani karsi tarafa sana dayandin cnm katlanmak zorinda asla degilsin iyy yani

Yani kusura bakma da sen de bir tuhafsin. Ic camasiri nedir yaa o giyiyor hadi de onun giyip verdigini sen nasil giyiyorsun? Bunun kirilmasi darilmasi olmaz herseyin de bir siniri var yani.

Suc sizde bu kadar yuz vermissiniz.Ev arkad
Konu sahibinde hic bundan sonra esyalarimi kullanma diyecek cesaret yok.3 ay sıkarım disimi diyecek oturucak siniriyle
Aynen oyle surat asiyor arkasi diye giydirmeye devam edecek.Suc sizde bastan bu kadar yuz verilir mi ya arkadasinsa arkadasin.Millet kardesine giydirmiyor.Pes yani size.

Ortak don gymek nedir arkadaş... Hiç sevmem kıyafet paylaşmayı. Malesef eski ev arkadaşım da seninki gibiydi. Çorabımı bile giyerdi... Ve sürekli kirlide. Ben onun dolabından hiç giymedim bugüne kadar... Aradığım kıyafeti mümkün değil bulamazdım. Bi gün oturup konuştuk. Sıkıntılarımı tek tek söyledim. Darılma vs de olmamıştı anlayışla karşıladı. Siz de konuşun güzelce. Çok can sıkıcı bi durum. Hele iç çamaşır çorap gibi şeylerin ortak kullanılması çok çok sakıncalı...

bukadar müsamaha neden?artı olarak senin iç çamaşırını giyip yikayıp yerine koysa sen tekrar onu giyeb ilecekmisin.bu nasil bir hijyen anlayışıdır başkasının donuna kadar kıyafetlerini bukadar rahat nasil giyer bi insan cok enretesan.

şart şurt nerede, bir sürü hastalık varken aynı iç çamaşırı mı sinir olmaya gerek yok giymeyeceksin diyeceksiniz okadar ! küssün daha iyi

Hele iç çamaşırı çorap falan paylaşmak hiç hijyenik değil. Ben olsam çıldırırım heralde. Size de bu kadar yumuşak yüzlü olmayın. Karşı taraf sizin hoşlanmadığınız bir şey yaptığında rahatsızlığınızı belirtin.

Ya ne güzel küstürmüşsünüz hiç bozmayın. Bi daha birbirinizin eşyasına dokunmayın gitsin. Beraber yıkama olayı biraz sıkıntılı ama. Ayrı ayrı yapsanız olmaz mı?

Dedim yabi arkadasıma ayakkabısını vermis diye al al dedm kac kere almadı bi de bozuk atıyo merak etme yemez diyo ulan gel de cıldırma
Sen bir süre yurda çıksana tatlım ya ne bu sömürücü ergen mi besleyeceksin

Bunca zaman ses çıkarmamış olman hata. Anladığım kadarıyla normal bir arkadaşlığınız yok yalnızca ev arkadaşısınız. bence bir başkasını bul

Neden bu kadar alttan aliyorsun ki ? Acik acik soyle corap, ic camasiri hijyenik degil de, diger kiyafetler de bedeniniz uymadigi icin deforme oluyor de ne var bunda ? Cok mu seviyorsun arkadasini ya da kaybetmekten mi korkuyorsun nedir bu kadar goz yummanin sebebi? Insan kardesi ile bile hersyeini paylasamaz. Acik acik soyle hazir o mesaji atmisken. Bundan sonra birbirimizin esyalarini kullanmayalim zor oluyor diyin .

Ben baştan söylüyorum böyle şeyleri. Yiyecek içecek paylaşırım ama asla ayakkabı kıyafet istemeyin diye. Pasa paşa kabul ediliyor.
Asla asla vermem yani. Ben onlara para veriyorum. Parayı da sokaktan toplamıyorum. Vermem

Tam olarak ne diyebilirim, su an aramız bildigin bozuk buyuk ıhtımalle de ben konusursam aramız daha da acılcak ve bikac ay oyle birbirmizin suratını cekemicez kavga dövüs olarak gecicek
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Lisede çok yakın kanki dediğimiz arkadaşımız vardı, staja beraber yazın diye hocalara yalvarırdık keşke yalvarmasaydık ben 50 kiloyum o 90 kilo falan sürekli benim kıyafetlerimi giyer donuma kadar pantolonlarım hariç olmuyordu çünkü. Ben de bütün kıyafetlerimi ona bağışlıyordum ben artık bunu giymem senin olsun diyordum alıyordu. Çamaşırlarımızı elde yıkıyorduk yıkamak zor geliyordu banyo kapısının arkasında biriktire biriktire küflenmişti. Bir gün pijamamı giymiş bunu giyebilir miyim dedi hayır çünkü o pijama dedim giymiş gitmiş. Bir gün tüm çoraplarım kirliydi yıkamadım bilerek sabah gözetliyorum aradı aradı bulamadı gitti diğer kızın yastığının yanındaki kirli çorabı giydi, kız akşam buna bir bağırdı cevap şu aman be amma uzattın alt tarafı bir çorap maaşı alınca bir düzine alırım (almadı)
Yani diyeceğim o ki böyle insanlar öyle bir yüzsüzlüğe vuruyorlar ki ne desen nafile ya ipleri tamamen koparacaksın yada katlanacaksın keşke ipleri tamamen koparsaydım şimdi çok pişmanım

Tam olarak ne diyebilirim, su an aramız bildigin bozuk buyuk ıhtımalle de ben konusursam aramız daha da acılcak ve bikac ay oyle birbirmizin suratını cekemicez kavga dövüs olarak gecicek
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Lisede çok yakın kanki dediğimiz arkadaşımız vardı, staja beraber yazın diye hocalara yalvarırdık keşke yalvarmasaydık ben 50 kiloyum o 90 kilo falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…