- Konu Sahibi melekgibikiz
-
İğrenç bir şey bu. Kusura bakmayın da midem bulandı.Birbirinizden mikrop kaparsınız.artık donuma kadar corabıma kadar giyilmesi canımı sıkıyor
Kökten çözüm hiçbir şeyini kimseyle paylaşmayacaksın. Hem de başkasının kıyafetleriyle aile üyesi olmadığı sürece kendi kıyafetlerini bir arada yıkama mikrop falan kaparsın.İki b ay cok sıkıldım baslarda problem yoktu kıskanc biri hic degilim fazlasıyla da paylasıcımyım, ama artık donuma kadar corabıma kadar giyilmesi canımı sıkıyor
yav hadi giy önemli degil temiz bırak, yerine bırak yetmezmis gibi baska arkadasında bi cift ayakkabım var mesela
hadi pis bıraktın ona da eyvallah yıkayamadın yırtma ne zaman bi esyamı giyse bi tarafında delik bavulumu alsa bavulum kırılmıs taytlarımın dikisleri patlamıs
biraz dikkatli giysene diyince surat asmalar
Baslarda izin alırdı o da yok artık iyice cileden cıkıyorum bi dunya camasır camasır makinesi yok prayla yıkıyoruz makine bası ya da elimizde, ben kendi esyalarımla onunkileri de yıkıyorum onunkiler yine kirleniyor üc sepet birikti yıkamıyor ben bıktım iki üc pijama yıkıyorum hop bi gin onu bi gun bunu giyiyor kirleniyor ben bile yıkadıklarımı giyemiyorum
Bikac saat önce de markete gitmistim arkadasları vardı benim taytımı giymis nevrim döndü zaten cok zayıfım bacaklarım cok zayıf onun götü bası masallah hayır bi de cok begenerek aldım biraz da fazla para verdim kirlideydi bi de aa o benim taytım mı dedim giyceksen cıkarıyım dedi ben de giycektm dedin sonra o ara wpden mesaj atmıs xin yanında cok ayıp ettn bi daha birbirmizin esyalarına dokubmuyoruz bu kadar yazmıs hayır dısarı cıkıyor corapları benim taktıgın canta benim saat benim ne kadar nankör ve terbiyesizsij di mi ben kırılma ayıp olmasın diye bi sey diyenezken cidden yazık
Aynen oyle surat asiyor arkasi diye giydirmeye devam edecek.Suc sizde bastan bu kadar yuz verilir mi ya arkadasinsa arkadasin.Millet kardesine giydirmiyor.Pes yani size.Konu sahibinde hic bundan sonra esyalarimi kullanma diyecek cesaret yok.3 ay sıkarım disimi diyecek oturucak siniriyle
Sen bir süre yurda çıksana tatlım ya ne bu sömürücü ergen mi besleyeceksinDedim yabi arkadasıma ayakkabısını vermis diye al al dedm kac kere almadı bi de bozuk atıyo merak etme yemez diyo ulan gel de cıldırma
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Lisede çok yakın kanki dediğimiz arkadaşımız vardı, staja beraber yazın diye hocalara yalvarırdık keşke yalvarmasaydık ben 50 kiloyum o 90 kilo falan sürekli benim kıyafetlerimi giyer donuma kadar pantolonlarım hariç olmuyordu çünkü. Ben de bütün kıyafetlerimi ona bağışlıyordum ben artık bunu giymem senin olsun diyordum alıyordu. Çamaşırlarımızı elde yıkıyorduk yıkamak zor geliyordu banyo kapısının arkasında biriktire biriktire küflenmişti. Bir gün pijamamı giymiş bunu giyebilir miyim dedi hayır çünkü o pijama dedim giymiş gitmiş. Bir gün tüm çoraplarım kirliydi yıkamadım bilerek sabah gözetliyorum aradı aradı bulamadı gitti diğer kızın yastığının yanındaki kirli çorabı giydi, kız akşam buna bir bağırdı cevap şu aman be amma uzattın alt tarafı bir çorap maaşı alınca bir düzine alırım (almadı)Tam olarak ne diyebilirim, su an aramız bildigin bozuk buyuk ıhtımalle de ben konusursam aramız daha da acılcak ve bikac ay oyle birbirmizin suratını cekemicez kavga dövüs olarak gecicek
İki b ay cok sıkıldım baslarda problem yoktu kıskanc biri hic degilim fazlasıyla da paylasıcımyım, ama artık donuma kadar corabıma kadar giyilmesi canımı sıkıyor
yav hadi giy önemli degil temiz bırak, yerine bırak yetmezmis gibi baska arkadasında bi cift ayakkabım var mesela
hadi pis bıraktın ona da eyvallah yıkayamadın yırtma ne zaman bi esyamı giyse bi tarafında delik bavulumu alsa bavulum kırılmıs taytlarımın dikisleri patlamıs
biraz dikkatli giysene diyince surat asmalar
Baslarda izin alırdı o da yok artık iyice cileden cıkıyorum bi dunya camasır camasır makinesi yok prayla yıkıyoruz makine bası ya da elimizde, ben kendi esyalarımla onunkileri de yıkıyorum onunkiler yine kirleniyor üc sepet birikti yıkamıyor ben bıktım iki üc pijama yıkıyorum hop bi gin onu bi gun bunu giyiyor kirleniyor ben bile yıkadıklarımı giyemiyorum
Bikac saat önce de markete gitmistim arkadasları vardı benim taytımı giymis nevrim döndü zaten cok zayıfım bacaklarım cok zayıf onun götü bası masallah hayır bi de cok begenerek aldım biraz da fazla para verdim kirlideydi bi de aa o benim taytım mı dedim giyceksen cıkarıyım dedi ben de giycektm dedin sonra o ara wpden mesaj atmıs xin yanında cok ayıp ettn bi daha birbirmizin esyalarına dokubmuyoruz bu kadar yazmıs hayır dısarı cıkıyor corapları benim taktıgın canta benim saat benim ne kadar nankör ve terbiyesizsij di mi ben kırılma ayıp olmasın diye bi sey diyenezken cidden yazık
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Lisede çok yakın kanki dediğimiz arkadaşımız vardı, staja beraber yazın diye hocalara yalvarırdık keşke yalvarmasaydık ben 50 kiloyum o 90 kilo falanTam olarak ne diyebilirim, su an aramız bildigin bozuk buyuk ıhtımalle de ben konusursam aramız daha da acılcak ve bikac ay oyle birbirmizin suratını cekemicez kavga dövüs olarak gecicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?