Donuma kadar esyalarımı giyen ev arkadası

Isim konuya uyumlu olmus tam melek gibi kiz :)
Tek odadaysaniz bile senin dolabin vardir degil mi al bur kilit anahtari da hep yaninda taşı. Asma kilit tak.
Dolabin yok mu o zaman valizin icine kitle. Cok yuz vermissin ama suç s3nde de var. Ben kardesimin esyasini bile bu kadar rahat kullanamazdim. Al giy derse tisortunu belki giymisimdir. Kaldi ki sen ic camasirindan bahsediyorsun. Agrica sen neden onun camasirlarini yıkıyorsun ayyyy ac gozunu ama bu kadar da olmaz icim sisti

bu sözü soyledikten sonra Allah razı olsun demen lazım
İğrenç yaa nasıl nasıl?
Kiz ananiz yıkatsa kıyameti koparirsiniz bide....

Bu taytın yenisini istiyorum der üstüne fırlatırım.

Kıymet bilmiyorlar neyimi giyse yırtıyor deliniyor pisletiyor kokutuyor benim özenle dısarı cıkarken giydklermi yatarken giyiyor ayıp ya

Hemen sende ona mesaj yaz. Lütfen bundan sonra benim hiç bir kıyafetimi giyme. Gir odasına tüm eşyalarını al getir kendi odana evden çıkarken de kapını kitleyi çıkmaya başla. Hemen ev arkadaşını da değiştir. Götünden çıkardığı taytı sana veriyor al giy diye. Niye oldu biliyor musun zamanında dur demedin diye. Hayır demedin diye şimdi cook daha büyük bir hayır demek zorundasın. Bir de tribini çekiyorsun bravo. Kızım biraz sınırın olsun de. Sınır çiz.

Bence araniz duzelecek ve sen esyalarini vermeye devam edeceksin.

Bizde okurken kac kisi ayni yerde yasadik ama sizinkiler ortak kullanilacak seyler degil, olayi aşmişsiniz.
Böyle tiplere kendini kullandirma.

Kıyafetlerini giydiği yetmiyormuş gibi bir de Üste çıkıyor. Bir tek şalın olsa verme bundan sonra, ayrıca belirt şu anda tam konu sıcakken. Ben sana söylüyorum zaten, bir daha kıyafetlerime dokunma, diye belirt. Bu kadar da yumuşakbaşlı olma, ezik olduğunu düşünür, saygı göstermezler.

Ay rica ediyorum izin verme
Hem cok hijyensiz hem de onlar senin ozel esyalarin. Ozel alanina kimsenin girmesine izin verme lutfen. Insanlık tarihinde atesten sonra ilk "çit" icat edilmiş. Insanlar sınırlarını bilsin diye. Sirf bu konuya yazmak icin online oldum. Cok sinir bozucu. Sakin taviz verme sakin. Bu bugün böyle yapar yarin baska seyini alir. Sonu gelmez yani.

Bir de arkadaslar demiş konu sicakken ustune bas kurallarinin. Sanirim mevzuyu kolay acamiyorsun iyi niyetinden. Ciddi ol bunun iyi niyeti falan kalmamis. Ben ablama dahi sınır koydum bana küstü etti ama sonra hak verdi yani. Inan bana arkadas dedigin böyle olmaz. Kabus gibi.

Çok iğrenç ya. Kardeş falan tamam ama ev arkadaşı? Ben o kişiyle ev arkadaşı olarak kalamazdım.

wpden mesaj atmıs xin yanında cok ayıp ettn bi daha birbirmizin esyalarına dokubmuyoruz bu kadar yazmıs

Bunun üzerine git ve ortak eşya kullanımını durdur. Al sana fırsat.

Aşırı yüzsüzmüş. Çamaşır yıkamıyor temizini giyiyor ne güzel iş valla..

Kardeşimin bile “donunu” giymem giyilmesini de uygun bulmam. Ne alaka ya

Başlık yanlış
Donuma kadar verdiğim kız arkadaşım olmalıydı.
Sen izin vermezsen tokanı bile takamaz ne münasebet. Ekmeğin mi ondan suyun mu? Kocan olsa boşanma sebebi yani niye çekiyorsun ki?

Başka eve çıksan cnm hem suçlu hem güçlü

Bu noktaya gelene kadar niye tedbir önlem almadınız?

Şahsen hiç kimse benim çorabımı ve iç çamaşırımı giyemez.
Giydiyse de ben geri almam, almayacağım gibi de bu tip birine haddini de çok iyi bildiririm.

Sizi susturan nedir? Çok enteresan bir ev arkadaşınız var...
Donunuza kadar içlı dışlı olduğunuza göre.... Akılsız kafanın ceremesini çekiyorsunuz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…