donumuzuda caldin helal olsun kv ..

Amann Yarabbim
Bence sırf son gittilik sinir krizi geçirttirmek için
Daha ne yapacaksın en iyisini yapmışsın
Bu arada konuyu dağıtmak gibi olmasın ama
Bende geçen akşam dolabımda kv bana hediye ettiği pijama üstünden bir tane daha buldum
Korktum ama ne yapacağımı bilmiyorum
Bide kendi dolabımın içinde
Karışma ihtimali yok çünkü kıyafetlerimiz ayrı yıkanıyor

bu konularda cahil kalmışım

Uzak dur şeytandan; )

Mal karı. Büyü yaptıracak belli ki. Kendini müslüman zannediyorsa boşuna..

Büyü yaptıracak bence. İnsanlar aklını kaybetmiş. Çamaşırlarını geri al şu gerizekalı kvalideden.

İyi de anlamadım ben sizin iç çamaşırlarınızı ne yapacak ki yani. Tutup iç çamaşırınızı kızına giydirecek değil ya ne alaka. Ya da eşinizin çamaşırı onun ne işine yarar? büyü yaptıracak olsa bunun için birçok yol var size hissettirmeden yapabilir eşya almadan da yapılabilir ya da tarağınızdan bir saç kılı bile alsa yapabilir göz göre göre niye onu alsın hiç mantıklı değil.

kaldı ki aynı evde yaşıyorsanız biraz dikkat etmelisiniz. Madem çamaşırları sabah atacaksınız o zaman götürmeseydiniz oraya neden duruyor ki oraya kayınpederinde girebilirdi.

Ben kayınpederimle yaşıyorum ev dubleks kaynanam vefat edince geçtik. Onun odası banyo tuvaleti aşağıda olmasına rağmen ve hiç yukarı çıkmıyor olmasına rağmen ben odamı toplu bırakırım iç çamaşırım falan asla ortada olmaz odamızda bir kirli sepetimiz var orada toplarım kapağı kapalı olur hep akşamları yıkarım asarım iç çamaşırlarımı da odama asarım kapısını işe giderken kaparım bu gibi şeylerden ancak böyle korunursunuz hele iç çamaşırlarınızı olduğu sepetle kayınpederin önüne gitmek hiç hoş değil zaten taşınacakmışsınız sabretseydiniz.

Sorma dusunemiyorum don kulot sutyen ortaliga sacilmis
Kayinpederin onune firlatilmis
Aklimi kaybetsem gene yapmam
Bu ne ya

Yorumlarin cok itici gercekten. Kac defadir rasliyorum. Bilerekmi böyle kiricisin? Yoksa gercekten laflarini düsünmedenmi yaziyorsun?!?
O bir prenses. Onun hayatı mükemmel ötesi. Onunla böyle konuşmamalısın.

Konusahibi. Burada daha önce bir konu vardı. Kv gelininin Victoria Secrets iç çamaşırlarını çekmecesinden yürütmüştü. Aa ne kadar tuhaf demiştim ama bu sizin olayın yanında çok masum kaldı. Kirli çamaşırı insan niye alır ki. Hiç iyi kokular almadım. Forumda konuşulması yasak olan bir konuyla alakalı birşey olsa gerek. O işlerden anlamayan ben bile bu düşünceye vardım yani. Kaçıp kurtulun bir an önce. Eşinize bahsedecek misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…