- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
Ya konuyla hic alakasi yok ama profil fotondaki k konyadaki kadin degilmiBence bir daha asla bu konuyu konuşma bence gayet yerinde cevap vermişsin sakın kışkırtmalarina izin verme evini ayır sonra keyfine bak senede bir gün görsen yeter sapık kariyi
Yorumu gormeden ben de yazdim simdi konyadaki kadin degil mi diyeBacım Konyalı mısın bizim kırmızılı kadın bu profil fotoğrafındaki
Konu sahibi kesinlikle farklı kötü amaçları var al eşyalarını. Rabbim kötüye kötülüğe fırsat vermesin inşallah
Bu konu farklı boyutlara gider.
Bana pek basit bir çamaşır yürütme işi gibi görünmedi. Elinden aldın mı çamaşırları?
Yani banlanmayım ama annem babaannemin babamın çamaşırlarına okuttuğunu söylüyordu.
Ne kadar doğru bilemem
Uzak tutun bence
arkadaşımın başına gelmişti büyü yapılıyormuş kirli bir mendil çamaşır vs olabilirmiş ne olursa olsun yeterki büyü yapılacak insanın kullanmış olduğu bir eşya olabilir. demek kayınvalidenizinde aklına kirli sepetindeki çamaşırlar geldi bence bir an önce uzaklaşın ev bulmakla iyi yapmışsınız...
Öyleymiş canım ama ben şimdi öğrendim fotoyu çok beğendim ekledim :)Ya konuyla hic alakasi yok ama profil fotondaki k konyadaki kadin degilmi
Uzak dur şeytandan; )Amann Yarabbim
Bence sırf son gittilik sinir krizi geçirttirmek için
Daha ne yapacaksın en iyisini yapmışsın
Bu arada konuyu dağıtmak gibi olmasın ama
Bende geçen akşam dolabımda kv bana hediye ettiği pijama üstünden bir tane daha buldum
Korktum ama ne yapacağımı bilmiyorum
Bide kendi dolabımın içinde
Karışma ihtimali yok çünkü kıyafetlerimiz ayrı yıkanıyor
İyi de anlamadım ben sizin iç çamaşırlarınızı ne yapacak ki yani. Tutup iç çamaşırınızı kızına giydirecek değil ya ne alaka. Ya da eşinizin çamaşırı onun ne işine yarar? büyü yaptıracak olsa bunun için birçok yol var size hissettirmeden yapabilir eşya almadan da yapılabilir ya da tarağınızdan bir saç kılı bile alsa yapabilir göz göre göre niye onu alsın hiç mantıklı değil.
kaldı ki aynı evde yaşıyorsanız biraz dikkat etmelisiniz. Madem çamaşırları sabah atacaksınız o zaman götürmeseydiniz oraya neden duruyor ki oraya kayınpederinde girebilirdi.
Ben kayınpederimle yaşıyorum ev dubleks kaynanam vefat edince geçtik. Onun odası banyo tuvaleti aşağıda olmasına rağmen ve hiç yukarı çıkmıyor olmasına rağmen ben odamı toplu bırakırım iç çamaşırım falan asla ortada olmaz odamızda bir kirli sepetimiz var orada toplarım kapağı kapalı olur hep akşamları yıkarım asarım iç çamaşırlarımı da odama asarım kapısını işe giderken kaparım bu gibi şeylerden ancak böyle korunursunuz hele iç çamaşırlarınızı olduğu sepetle kayınpederin önüne gitmek hiç hoş değil zaten taşınacakmışsınız sabretseydiniz.
Yorumlarin cok itici gercekten. Kac defadir rasliyorum. Bilerekmi böyle kiricisin? Yoksa gercekten laflarini düsünmedenmi yaziyorsun?!?eeee ayni evde oturmayi kabul edende akil yok dedigim zamanda herkes kiziyor:) al işte
O bir prenses. Onun hayatı mükemmel ötesi. Onunla böyle konuşmamalısın.Yorumlarin cok itici gercekten. Kac defadir rasliyorum. Bilerekmi böyle kiricisin? Yoksa gercekten laflarini düsünmedenmi yaziyorsun?!?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?