donumuzuda caldin helal olsun kv ..

Arkadaslara katılıyorum. Büyü gibi bişey yaptırmak için almıştır. Boylelerinin yaptığı yenmez, verdiği su bile icilmez. Kapıdan bile gecirmeyeceksin. Evine bile sokmayacaksin. Allah ıslah etsin.

Aynen arkadaşlara katılıyorum sadece senin alsa kıskandı seksi buldu aldı diyeceğim de, eşininkini de almış. Durum vahim. Aman dikkat

Konu sahibi Allah yardımcın olsun da nerdesin nerelerdesin
Sın durum ne ?
Donunu aldın mı kaynanadan
Korktum kaynanandan ya bu nasıl cesaret böyle
İyiki ayırıyosunuz evi valla

Ya birakmasaydin orda ya kotulugune biseyler yaparsa var bu dunyada boyle kotu insanlar delirmis olmali

Manyak karii.
Camasirlarinda eksiklik varmi?? Bi goz gezdir alip goturmus olmasin?? Benim aklimada o yasak konu geldi. Baska bi aciklamasi olamaz. Guzel laf sokmussunuz alin bunuda diye ama " havuc cennetine dusmus tavsan" gibi bunuda sevinerek izlemistir belkide o manyak kari.

Neyseki tasinip kurtuluyomussun kadindan. Tasinmak derken umit ediyorumku alt kata tasinmaktan bahsetmiyorsunuzdur..

Sebebi belli doğumdan sonra sizin cinsel hayatınızı bitirecek ve bitince de ayrılırlar diye düşünüyor.Gitmeden de kaçırıyor çamaşırları.Soğukluk yaptıracak demek hocaya..

ezo26 .!.:
Sebebi belli doğumdan sonra sizin cinsel hayatınızı bitirecek ve bitince de ayrılırlar diye düşünüyor.Gitmeden de kaçırıyor çamaşırları.Soğukluk yaptıracak demek hocaya..

Hocalar büyü yapmaz. Yapanda hoca değil lanetli mahluktur. Hoca demeyin algı oluyor.

yorumları okumsam hiç böyle bişey aklıma gelmezde. eğer öyletse dönüp dolaşıp kndisini bulsun inşallah

Konu sahibi konuyu acmis kacmis insan i ilgilenir millet dil döküyor surda aklin yolu bir herkesin aklina gelende o zaten dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…