donumuzuda caldin helal olsun kv ..

Kızlar daha yeni girme firsatim oldu ve sayfalarin tamamini okuyamadım kusuruma bakmayin .
Burada surekli kv ilgili konular acan biri degilim en fazla bir ve ya iki konum vardir . En son ki konumda beni ailemin yaninda ezmeye calistigi icin cevabini vermistim hakli oldugumu soylesede bi kac kisi aramizdaki saygiyi korumami soylemislerdi .

kizlar saygi hakedene gosterilir. Bir insani sevmek zorunda olmayabilirsin ama saygi duymak zorundasindir . Bakin az cok aile yasantimi bilenlerde bilir erken evliligim icin kinandigimda cok burda ama aklimi basima alip dusundugumde benim bu hayatta gercek anlamda anam babamdan ote duran tek kisi esim oldu .
15 yasinda evlendim suan 21 yasindayim rabbim bozmasin yillara ragmen evliligim cok guzel gidiyor . Esim merhamet sahibi ve cok seviyorum cokta seviliyorum ondan yana pisman degilim eger ailemden kurtulmak adina verdigim karar biri ile evlenmek olsaydi bu yine esim olurdu .

Oda annesini 5 yasinda kaubetmis anne sevgisine muhtac buyumus bi insan . uvey annesi var ve daga 40 lı yaslarinda bu kadin . Ben aile yasantisi gormedim kendi evimde geldigim gunden beri bu insanlara kendimi sevdirmeye calistim saygisizlik etmemeye calistim . Dediklerine goz yummadim ama tutupta ne kinadim ne de hosgordum . Bazi sorunlarimiz oldu esimin babasi trafik kazasi gecirdi ve bu kadin kocasina bakmadi tuttuk kiradan ciktik buraya geldik yani 2 3 yil kadardir buradayim ondan oncede bi bucuk yil kadar once buradaydim . zorla hastaneye getirdik bu kadini kocasini gormeye kp gormek isteyince .
Buyu diyenler var evet bu yonde yaptigi . daha once folabimda pet sisenin icinde su ve yazilmis bi kac kagit parcasi buldu esim kisliklarinin arasinda .
ortaya cikinca iki ay bu kadin kardesine kacti gitti ve eve 2 ay sonra dondu geldi .
hala ben birsey yaptirmadim diyor kaldiki benim odama giren tek kisi odur
ondan baskasinin girmesinin imkani yok .
Elhamdulillah muslumanim ve buyuydu vs inanclarim var . Cok psikolojik problemlerim oldu
aylarca evimde boguldum
her yerde pasli igneydi muskaydi kedi kopek kiliydi vs topladim ben
gittim gozunun icine sokarakta gisterip soyledim .
yatacak yerin yok dedim ama o hala devam etti .
evime sokmadim tuttu gectigim yola astigim camasira yapti
ruh sagligimi bozdu atti .
2 yilrmdir konusmuyordum kendisiyle dogru belli kendisi bi kac hafta once laf atip konusmaya basladi yinede uzak durdum
ama bugun ki olay beni benden aldi
esimede soyleyecegim artik yaptiklarini umurumda degil
boyle insanlari Allah kahretsin
sonunda kurtuluyorum bu evden dedim ama bu kadinin bu isleri devam ediyor hep
her ne kadar okuyup namazinida kilsaniz gittigi yerler yaptigi seyler insanin iflagini curutmeye yeter .

sepeti gidip birakmistim kp onune
snra gidip kendimi odaya kapatip sakinlesmeye calistim sepetide merdivenin girusine koymuslar icine bakmadim hala sinirliyim
allah islah etsin
ama esim gelsin tutsun birde ona soylesin bakalim
karismayacagim bile

kacmadim hanimefendi
konu acilmak icon onay bekliyordu
kaldiki cok sinirliydim
sancim vardi
ve uzanmistim

ay şu ''konuyu açıp kaçtın hayırdır cevap vermiyorsun'' tarzı ithamlara ben de maruz kalmıştım. ne sinir bozucu bi şey. nereye neden kaçacaksak sanki, konuyu açıp kk'dan çıkış yapmış olabiliriz nasılsa geleceğiz yani.

kiakar konuyu acip kacti diyenler var
malesef baktigim kucucuk cocuk var arti hamileyim
elimden geldigince yazmaya calisiyorum hala sinirim gecmis durumda degil
anlayis gosterin lutfen
esim geldiginde direk konusup assahi yollayacagim babasiyla konusdun o kadini alip karsisina bakalim ne hesap verecek

Haklı olabilirsiniz yalnız uslubunuz çok çirkin. Neden gider ayak yüzgöz oluyorsunuz? O lafları söylemesenizde olurmuş yani. Kayınpederin önüne çamaşırları falan sermeler ne biliyim itici geldi bana

konu onay bekliyordu
yarim saat bekledim malesef acilmadi
bende uzandim biraz cok sinirliydim arti kucuk cocuk var surekli girip herkese cwvap yazamayabilirim
snlayis olsa harika olacak
7 24 malesef burada cevap veremem
tesekkur ederim

Haklı olabilirsiniz yalnız uslubunuz çok çirkin. Neden gider ayak yüzgöz oluyorsunuz? O lafları söylemesenizde olurmuş yani. Kayınpederin önüne çamaşırları falan sermeler ne biliyim itici geldi bana
itici mi :)
siz alipta camasirkari gozunun onunde saymadigima dua edin
merak etmeyin ayip yok bunlarda gorulfugu uzere

itici mi :)
siz alipta camasirkari gozunun onunde saymadigima dua edin
merak etmeyin ayip yok bunlarda gorulfugu uzere
Onların ayıbı başka sizinki başka olmuş. Karşınızdaki kişi ne yaparsa yapsın siz kendinizden sorumlusunuz. Bence ayıp etmişsiniz. Onlar ayıptan anlamazsa siz anlayın. Belki onlarada öğretirsiniz

Kizmakta sinirlenmekte haklisiniz karistirmasina kizmak yerine buna neyin neden oldugunu sorsaydiniz neden almis o iki parcayi
Birakin esyalar yavastan gelir siz cikin evinize yerlesin hemen

Onların ayıbı başka sizinki başka olmuş. Karşınızdaki kişi ne yaparsa yapsın siz kendinizden sorumlusunuz. Bence ayıp etmişsiniz. Onlar ayıptan anlamazsa siz anlayın. Belki onlarada öğretirsiniz
40 yasindaki kadina
benim uzvumu kapatacak olan esyayi almamasini daga dogrusunu calmamasini ogretecek olan ben degilim malesef

Kizmakta sinirlenmekte haklisiniz karistirmasina kizmak yerine buna neyin neden oldugunu sorsaydiniz neden almis o iki parcayi
Birakin esyalar yavastan gelir siz cikin evinize yerlesin hemen
malesef o an sakin olamiyorsunuz
bide piskin piskin aysenin camasiri vs demez mi ben dahada cildirdim

Ay inanamıyorum ya bu yaptığına o kadının nasil bir insan bu kadar uğraşır yani neyi kiskandi merak ediyorum yani oyle gormeyenleri tenzih ederek soyluyorum ama hem kendi öz oğlu değil bu kadar kıskançlık nedir ne geçecek eline sizi ayirinca anlamış degilim

Ben olsam tum esyalarimi cope atar yenisini alirdim herhalde. Camasir yurutmenin masumane bi yani yok cunku. Sagi solu belli olmaz, olmayacak isleere falan karisip bir seyler yaptirmis gelip geri aldigi yere koymus falan olabilir. Kirli esyalari karistirmanin tek aciklamasi bu gibi geldi...

ilk evlendigimde beni cocuk gorup kendi safina cekmeye calisti
direk evden gitmemi esimin sevgilisi oldugunu ve cok capkin oldugunu uzulecegimi surekli soyledi
onun beni sevmedigini bana acidigini vs
birgun esim bunlari duymuski onunla muhatap olmamam gerektigini soyledi
zamanlada ne kadar hakli oldugumu anladim

yani bana bir dusmanligi var farkindayim
evde birseye elimi atsam bu beb8m esyam diyerek elimden alirdi
ben 15 yasindaki kadinin boklu got7nu topladim
cikarttim halusi perdesi nesi varsa temizledim yikadim yillardir temizlemedigi mutfaginda
sonucunda ise neden o benim esyama karisiyor oldu
o gunden sonra copunu kaldirmadim yerden
hicbirseyi haketmeyen bi insan

Konu sahibesi kaçtı
yahu bu nasil uslup ya
siz nasil insanlarin derdiyle eglenip boyle komik gistwrilerde bulunabiliyorsunuz ?

gobek bagimi buraya birakmamis annem ne yazik ki 7 24 online olayim
bakmam gereken kucuk bi cocuk var
hamileyim
sizene dimi ama
yorum yapin gerisi teferruat

konu sahibi ne durumda iyi mi agliyor mu guluyor mu sizene degil mi
iki paragraf bi smile ne de nacizane .

bi
bizimde evimiz dublekx
icerden merdiven var
herseyim ust katta benim
uyudugumu zannederek girmis banyoma
ama ben sese ve isiga uyanip kalkip baktim

ic camasirlari vs vs olunca isi garantiye alir bu indanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…