kacmadim hanimefendiKonu sahibi konuyu acmis kacmis insan i ilgilenir millet dil döküyor surda aklin yolu bir herkesin aklina gelende o zaten dikkat edin
kacmadim hanimefendi
konu acilmak icon onay bekliyordu
kaldiki cok sinirliydim
sancim vardi
ve uzanmistim
konu onay bekliyorduay şu ''konuyu açıp kaçtın hayırdır cevap vermiyorsun'' tarzı ithamlara ben de maruz kalmıştım. ne sinir bozucu bi şey. nereye neden kaçacaksak sanki, konuyu açıp kk'dan çıkış yapmış olabiliriz nasılsa geleceğiz yani.
itici mi :)Haklı olabilirsiniz yalnız uslubunuz çok çirkin. Neden gider ayak yüzgöz oluyorsunuz? O lafları söylemesenizde olurmuş yani. Kayınpederin önüne çamaşırları falan sermeler ne biliyim itici geldi bana
dona falan olur mu bilmemDon büyüsümü?
Onların ayıbı başka sizinki başka olmuş. Karşınızdaki kişi ne yaparsa yapsın siz kendinizden sorumlusunuz. Bence ayıp etmişsiniz. Onlar ayıptan anlamazsa siz anlayın. Belki onlarada öğretirsinizitici mi :)
siz alipta camasirkari gozunun onunde saymadigima dua edin
merak etmeyin ayip yok bunlarda gorulfugu uzere
40 yasindaki kadinaOnların ayıbı başka sizinki başka olmuş. Karşınızdaki kişi ne yaparsa yapsın siz kendinizden sorumlusunuz. Bence ayıp etmişsiniz. Onlar ayıptan anlamazsa siz anlayın. Belki onlarada öğretirsiniz
malesef o an sakin olamiyorsunuzKizmakta sinirlenmekte haklisiniz karistirmasina kizmak yerine buna neyin neden oldugunu sorsaydiniz neden almis o iki parcayi
Birakin esyalar yavastan gelir siz cikin evinize yerlesin hemen
ilk evlendigimde beni cocuk gorup kendi safina cekmeye calistiAy inanamıyorum ya bu yaptığına o kadının nasil bir insan bu kadar uğraşır yani neyi kiskandi merak ediyorum yani oyle gormeyenleri tenzih ederek soyluyorum ama hem kendi öz oğlu değil bu kadar kıskançlık nedir ne geçecek eline sizi ayirinca anlamış degilim
yahu bu nasil uslup yaKonu sahibesi kaçtı
bizimde evimiz dublekxİyi de anlamadım ben sizin iç çamaşırlarınızı ne yapacak ki yani. Tutup iç çamaşırınızı kızına giydirecek değil ya ne alaka. Ya da eşinizin çamaşırı onun ne işine yarar? büyü yaptıracak olsa bunun için birçok yol var size hissettirmeden yapabilir eşya almadan da yapılabilir ya da tarağınızdan bir saç kılı bile alsa yapabilir göz göre göre niye onu alsın hiç mantıklı değil.
kaldı ki aynı evde yaşıyorsanız biraz dikkat etmelisiniz. Madem çamaşırları sabah atacaksınız o zaman götürmeseydiniz oraya neden duruyor ki oraya kayınpederinde girebilirdi.
Ben kayınpederimle yaşıyorum ev dubleks kaynanam vefat edince geçtik. Onun odası banyo tuvaleti aşağıda olmasına rağmen ve hiç yukarı çıkmıyor olmasına rağmen ben odamı toplu bırakırım iç çamaşırım falan asla ortada olmaz odamızda bir kirli sepetimiz var orada toplarım kapağı kapalı olur hep akşamları yıkarım asarım iç çamaşırlarımı da odama asarım kapısını işe giderken kaparım bu gibi şeylerden ancak böyle korunursunuz hele iç çamaşırlarınızı olduğu sepetle kayınpederin önüne gitmek hiç hoş değil zaten taşınacakmışsınız sabretseydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?