Sinirlenince kendıne hakım olamayıp kufur etmesııı ..Ne bilim bence kendınıze zaman verin..Kendınızı az bı toparlayın ..Ondan sonra terazının kefelerıne koyun olumlu olumsuz herseyı güzelce tartınn derimm.
Şimdiden böyle yapıyorsa evlenince sinirlendiğinde kendine hakim olamayıp sizi dövedebilir ..Sonra pişman olur belkı ama cok yıpranırsınız ..Aranızda bıraz mesafe olsa belkı her ıkınız ıcınde daha ıyı olur ..
Bencee iyice düşünün.Zaman verin kendinize
aynen dediğiniz gibi, önce bitirdim dedim bitti görüşmeyelim dedim ama bırakmadı bu arada son olan olay çok yeni. Bende mesafe koydum pek konuşmuyorum görüşmüyorum. Kendini tamamen haksız görmüyo aslında saçmalıyo biraz, ama pişman (gene). düzeltmeye çalışıyo aramızı ne kadar terslesemde, o kadar kırgın ki içim
Güvenmiyorum en başta , bunlar ufacık şeylerden yaşanan şeyler aynı evde olsak nolucak diyorum. Kafam çok karışık. İleride evlenip pişman olmak istemiyorum şiddet çok ciddi bi sorun, ve bu yaptıkları belkide sinyal..
Aynen canım..Peki neden birden böyle oldu .Küfretti ,kulağınız cektı.
Tartiştığınız konu neydi
koca 7 yıl.. bunun dışında her şey güzel.. zorlaşıyor işler burada gerçekten. ama şu da var evlilik koca bir ömür, 7 yıl ne ki..
kendisi bu yaptıklarından pişmansa tedavi olsun derim, tavrınızı koyun...
ben diyorumki nekadar sinirlenirsen sinirlen bana küfür edemezsin ya o şekilde, bana vuramazsın, bunun bi sebebi olamaz. Şu anda yazarken bile deliriyorum, şu düşündüğüm şeye bak evlenip dayak yiceğim günümü beklicem ben. Şu an cidden uzağım ona amacım ders vermek değil yediremiyorum ,bu yüzden.
Pişman olması hiç bişey ifade etmiyo bana, ve mesela bişey oluyo başkalarının yanında bana gerizekalı mal demişliği var gerildiğimiz zamanda ve bu bana yapılcak en son şey o an onu orda parçalayabilirim. Uyardığım zamanda oldu o an tepki vermeyip sonra kriz geçirdiğim zamanda oldu.
Bu adam benim bütün geçmişim, geleceğim herşeyimizi birbirmize göre ayarlamışız neden evlenicez çünkü ne kaldı artık işe girse söz yapıcaz, yani ben ciddi bi dönemeçteyim şu anhayatmın dönüm noktası, biz çok fazla şey yaşadık paylaştık hep yanyana olduk hiç ciddi ve uzun süreli bi ayrılık yaşamadık kopmadık, yeni sevgililer nasıl hergün görüşmek için can atar biz hala o noktadayız, Ama işte saygıııı en önemlissiii burdan eksildik...
evet pişman tabi, ama yapıp yapıp bende pişman olurum. TEdaviyi ne yalan söyliyim benimde aklımdan geçiyor
Saygıı saygıı evet cok onemlıı..Simdi siz sadece kendınızı düşünerek karar verin.Şimdi herkes bılıyor ne zaman evlenceksınız dıye de soranlar varmış .Etkılenmyın kimseden .
Kendınıze zaman verın iyice düşünün..Ve bu zamanda onlada ıletısıme gecmeyın gerekırse kapatın telınızı..Biraz kendınızı dinleyin..
Size dedıklerı hiç hoş değil.Aranızdakı saygıı geri gelmezse sonu hiç olumlu gözükmüyor maalesef..Dayak da olur evlenince küfürde..
gerekiyorsa ikinizde tedavi olun daha iyi tabi.. ama onunki daha fazla.. güçlü biri olduğunuzu düşünüyorum, dediklerinizde çok haklısınız. saygı eksikse zaten devamı gelir, sevgiyi de yok eder.. ama evliliği erteleyin kimseyi takmayın, önce tedavi olsun derim. aslına bakarsanız ben bırakabilirdim ama işte o kadar birlikte büyümüşsünüz, bunun dışında her şey güzel ama bu da büyük bir şey.. hayırlısı olsun hakkınızda, düzelir inşallah...
teşekkür ederim canım ilgilendiğin için. silip atamıyorum ama ne biliyim bunu çözmeden asla olmaz göz göre göre yakamam kendimi
Bunlar dışında herşey güzelmiş herşey taze heyecanlı.. Kimse 4 4 lük değildir ama sonuçta önünüzde bir ömür var ve evlilikte daha da haddini aşabilir. Bırakmayada gönlünüz el vermiyor. O kadar hayal emek.. Oturun iyice konuşun. Yani tamam pişman oluyormuş ama bu hafifletmezki yaptığını. Yapsın pişman olsun yapsın pişman olsun olmaz öyle bu şekilde siz yıpranacaksınız. Konuşun ve tedavi görsün bence. Belki bu size yaptığı bi saygısızlık değilde onun kendi sorunudur. Hakim olamıyodur sinirli bi yapısı vardır. Bi arkadaşım vardı çok sinirli kavgacı biriydi psikologa gitti 1 2 ay içerisinde kendini kontrol etmeyi öğrendi. Ben başka bi yol göremedim :/
aynen öyle zaten yapıyo pişman oluyo yapıyo pişman oluyo. hiç bişey katmıyo yani bu bize. psikolog gerçekten işe yararmı acaba ya başka bi yol yok şaka gibi şu yaşanılan, insan sevdiğine vururmu ya bi erkek bi kadına vurabilirmi benim aklım almıyo aklımın almadığını yaşıyorum, derecesi ne olursa olsun bunun fark etmek vurmak vurmaktır
Vurmaz vuramaz böyle bir hakkı yok. Bir ilişkim bana attığı tokat yüzünden bitmişti.. Yedirememiştim naparsam yapayım sinirim geçmemişti. Ki sizin böyle itip kalkmalarınız oluyormuş. Tedavi olsun sizde o sırada kendinizi hazırlayınher ihtimale. Çünkü değişir mi kontrol edebilir mi bilinmez. Ee böyle dayak yemek korkusuyla sinirlenecekte bana zarar verecek korkusuyla ömür geçmez.. Güveninizi sağlamalı. Sizi seviyorsa tedavi görmeli kendiyle savaşmalı öyle söyleyin ona..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?