Kafanı az toparla sonra da ona de ..Bu düzelmezse ılerısı olsada bir yerden sonra kopar gıder biter..Tedavi olmasını ıstedıgını soyle sende kendı sınırlerıne hakım olmaya calıs kendını kontrol altına al..
ben zaten başardım canım bunu çünkü olay çığrından çıkıyo o yüzden ben kontrol altına alabiliyorum kendimi hayatta yapmam yani.
mesela kavga etsek ben oona vursam sağlam kalkar oda vurur biliyorum bunu
eğer sevgim olmasaydı kesip atmştım mantık olark bakınca gerçekten olması gereken bu yaicraata geçiremiyorum.
tedaviyi teklif edicem kabul edicektir zaman ama nasıl gtcek ne zaman gtcek bakalım. İleride evlensem dayak yesem nasıl yaşarım ki boşanırım fakat o çok daha yıpratıcı olur bi eve girdikten sonra.
Dürüst olarak söylüyorum yerimde başkası olsa ben o kişiye bitir derdim heralde. çünkü bu küfür şiddet sinirliyken kontrol edememe durumu yüzünden ikimizde çok üzüldük
Hımmm..Peki sen ona tedavı olmasını ıstedıgını soyleyınce kabul eder mı ?Etmezse senı kaybedecek
İşte bazı zamanlar olur mantığını dinleyemezsin sevgin daha ağır basar. Kıyamazsın sevgine emeğine. Benim sevgimi bitirmişti bana vurması. Ama sizinki bitmemiş bunca saygısızlığa rağmen. Biraz daha çabalayın konuşun edin zamana bırakın. Sonra da hayırlısı olsun inşallah. Allah daha kötüsünden korusun..
evet canım eder buna eminim, beni kaybetmeyi göze alamazmış öyle diyo.
Anladım cnm ozaman bıran once tedavıyı olsun duzelsın herşey kendiniizi toparlayın..İnşallah hayırısı olur cnm.
daha kötüsünü yaşayıp yaşamamak bizim elimizde aslnda birazda. benim sevgim neden bitmiyo anlamıyorum gurursuzmuyum diyorum
Kaç yıllık olursa olsun 2. Paragrafta yazanların geçtiği bir ilişkiyi 1. Oaragraftaki gibi tanımlayamazdım ben.
geçmişte olan 7 yıl için gelecekteki belki 47 belki 57 yılını neden karartmak istiyorsun ki ? geçen yılların ne önemi var adam şuanını zehir ettikten sonra..
geçmişte olan 7 yıl için gelecekteki belki 47 belki 57 yılını neden karartmak istiyorsun ki ? geçen yılların ne önemi var adam şuanını zehir ettikten sonra..
Bak canım benim eniştem aynı erkek arkadaşın gibiydi.
Sinirlenince küfür kafir ederdi.
Teyzemde sakin , cevap veren tipte bir kadın değil.
Çok uyarıldı, anlatıldı ama nafile.
O şerefsiz ölmüşlerimizin mezarına bile küfreder hale geldi evlendikten sonra
Şiddet gördü yıllarca
Aman diyim iyi düşün.
Geçen 7 sene mi, gelecekteki yılların mı??
İnsanlar değişmez sakın unutma, daha beter olur ama daha iyi olmaz.
7 yıl 10 yıl fark etmez. ben şimdi evliyim ve tabii ki de tartışmalar oldu. hem evlilikten önce hem sonra ama eğer böyle küfür vs olsa asla unutamazdım, eşimin yüzüne de bakamazdım. sevdiklerimle ben böyle asla konuşamam, konuşulmamalı da. çok saygısızca. elin insanı böyle konuşmazken en sevdiğin nasıl böyle konuşabilir ki seninle? sevgiliyken nasılsanız evlilikte de böyle olacak bundan emin olsun. koca adamlarsınız kendinize çeki düzen verin (huydan vazgeçmek zor) . üstelik evliliğin ilk zamanları daha çok tartışma oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?