Dördüz Anneleri ve Dördüz Bebek Bekleyen Anneler

leylnur dan hber yokmu bebekler nasıl acaba

Kayracım,Leylnur çok iyi,kızları da öyle.4 tane nur topu gibi kızı oldu ve hergün durumları iyiye gidiyor Maaşallah.bir sorun yok yani,İnşallah yakın zamanda eve çıkacaklar.

masallah snalan kızların geldoı demek demek saglıkla buyut canım ..leynyurada sevındım dort kız yaaa ne dıuyımm rabbım kolaylık versın ben uç taneyle yıcem kafayı........saglıkla buyutsun ıns..

snalancım çok sevindim kızlarına :) inşallah iyisinizdir.kızların nasıl?cadılık yapıyorlar mı annesine babasına :)

leylnurcum sen nasılsın?kızlar nasıllar?

:9)9 kızlarım la biz çok iyıyız çok çok şükür ayrı kaldığımız gunlerın acısını çıkarıyoruz..sizler nasılsıniz?

leylnur ,snalan birşey sorucam sizlere kızlar

kaçıncı hafta da doğum yaptınız?

selam arkadaşım ben 33 haftamda doğum yaptım hedefim 34. haftaydı ama gebelik zehirlenmesi başlamıştı bekleyemedik.

bu arada beni soran arkadaşlarada çook teşekkür ediyorum, iki kızım yanımda şuan ikisi küvözde kilo almalarını bekliyoruz, inşallah onlarıda sağlıkla alacağız evimize, hepiniz Allaha emanet olun,

Allah bundan sonra sağlık güç kuvvet kolaylık ve sabır versin sana .... tabi bebeklerinede sıhhat

Allah saglikla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin arkadasım kızlarını,helal olsun diyeceğim 33 haftaya kadar 4 bebeği taşımışsin büyük basarı vallahi ben ikizlerimi 34 haftaya kadar zor getirmiştim..

süpersiniz 41 kere maşallah ALLAH nazarlardan korusun sizi

arkadaşım sanada kolaylıklar dilerim

leylnur Allah kızlarını bağışlasın avatarındaki kızların mı???Maşallah çok tatlılar:))))

sağol gulrose aminn, avatardakiler benimkiler değil canım benim kızlardan 2 si evde henüz 3. de yakında alacağız inşallah, 4. 2 haftaya kalmaz gelir diye düşünüyoruz, bütün arkadaşlara da teşekkürlerimi iletiyorum, çook sağolun

iyi haberlerini aldıkça çok seviniyorum..bi yandan da kendi adıma üzülüyorum... redüksiyon yaptırdığım için... acaba bende sağlıkla doğurabilirmiydim... yanlış mı yaptım...

ben 26+6 da doğum yaptım çok çok erken ........

snalancım maşallah iki tane dünya şekeri kızların var.ne mutlu sana.acın büyük çok üzücü rabbim kimseye yaşatmasın.düşüncesi bile çok acı ama rabbim hayırlısını versin bundan sonra rabbim seni ve bebişlerini üzmesin.sana bağışlasın.

leylnurcum bebişlerin evde mi ?çıkarttın mı hastaneden ?

kızlar bende bebişlerim için dua istiyorum sağsalim bebişlerimi kucağıma almak istiyorum.

Ayşenur sinirlenme canım,kötü içerik bildire tıkla yeter..ben öyle yaptım..ne kadar saçma sapan insanlar var ya,sayı doldurmak için bu başlığı seçmiş!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…