Dördüz Anneleri ve Dördüz Bebek Bekleyen Anneler

inşallah arkadaşım ümidinizi kaybetmeyın dr bana da senın uzun yıllar çocuğun olmaz demişti ama RABBIM ol deyınde oluyo..inşallah en kısa zamanda sizinde olur dualarım sizinle ..
inşallah canım

tekrar tebrik ederim...
rabbim zamanını biliyor.. ben de o zamanı bekliyorum..

sağol canım inşallah muhakkkak RABBIMDEN başka kimimiz varki. kaldıramayacağımız yükü yüklemez bize..tüp bebek değil canım klomen ı ilk kullaımda gebe kaldım dördüz çıktıı....

Canım yengem tüp bebekle 2 erkek 2 kız oldu gayet sağlıklılar tosun gibiler 3 er yaşlarını bitirdiler. hamileliğinde biraz daha fazla dikkatli ol sağlıcakla kucağına alırsın hepsini inşallah

arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum konuyu tesadüfen gördüm şok oldum ya yarın benim regl günüm allahım inşallah regl olmamda bende hamile kalırım artık çok bunaldım devamlı piskolojik belirti yaşıyorum ama olmuyor allah nekadar büyük sizlere 4 tane nasip etmiş maşşallah lütfen bizlerede dua edin inşallah bende en kısa zamanda hamile kalırım

Canım yengem tüp bebekle 2 erkek 2 kız oldu gayet sağlıklılar tosun gibiler 3 er yaşlarını bitirdiler. hamileliğinde biraz daha fazla dikkatli ol sağlıcakla kucağına alırsın hepsini inşallah

canım merak ettim nasıl büyüttün sen o kuzuları ya allah sabır vermiştir eminim ama merak ettim hatta çok merak ettim

canım merak ettim nasıl büyüttün sen o kuzuları ya allah sabır vermiştir eminim ama merak ettim hatta çok merak ettim

Yengemin canım.Anneannemle birlikte büyüttüler. Dünyaya gelen kalmıyo kızzzz.çok tatlılar hepimiz ölüyoruz onlara. yalnız yengem dünyada tanıdığım en rahat kadındır. kafaya hiç bişey takmaz. sakindir. sen de şimdiden kaygılanma. öncelikle sağlıklı bi hamilelik geçirmelisin çünkü senin yaptığın her stresle yavruların karnında kasılıyo unutma. onlara zarar verme. maddi durumunuzu bvilemiyorum ama annen kayınvaliden yardımcı olmalı. yada bi kadın yardımcıda tutarsınız

Ey masallah allah sağlıklı doğumlar nasip etsin. Tebrik ederim.
İkiz hamilelikte bu kadar zorlanıyorum dördüz hamileliği düşünemiyrum açıkcası.
Sizinki daha da erken alınır 7. aya kadar gelseniz şükredin bence allah yardımcınız olsun.
Varmı hamilelikle şikayetleriniz? Tüp bebeklemi hamile kaldınız

canım biz polisiz nasıl bakarız bilemem aman kız hele daha dur benim yarın regl günüm kesin regl olurum heralde ama ah bi hamile kalsam ay okadar istiyorumki anlatamam ya lütfen bol bol dualar edin bana yarın o güzel haberi bi eşime versem okadar güzel olurki anlatsamda siz inanmazsınız

öylemii çok sevındım valla içim rahatladı..sağlıklı oldularmı sorun kalmıyo zaten.sürekli yatıyorum zaten hiç halım yok..acaba yengen kaç haftalıkken doğum yaptı..bebekler küvezde kaldımı çok merak edıyorum....
hangı hastanede doğum yaptı dr bulmak bile çok zor(

rabbim sağ salim kavuştursun yavrularına,hep istediğim şeydir çoğul gebelik,ama daha bi tane bile yok,bizede dua et olur mu?
canım süper.. allah bagışlasın.. cınseyetleri nedır... allah banada ikiz, üçüz, inşallah dörduz nasıp eder.. ne olur bızde dua et.......
amiiiin,banada inşallah.
amin canımm inşallah sen de çocuk sahıbı olursun.. dördüz doğum güzel ama çok risklı..dr tam emın gıbı konuştu ama biz pek emın değiliz inşallah 2 kızım 2 oğlum olacak.....
maşallah,ne kadar şanslı birisin.
amin,inşallah.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERIM CANIMM eksık olmayın sizinde gebelık haberlerınızı duyarız inşallah...
lütfen bize çok dua et olur mu,çok ihtiyacımız var.

üzülme canım ALLAH sizede nasıp eder inşALLah dualarım senınle canım moralını bozma drlar bana da uzun zaman çocuğun olmaz demiştii...her işte bır hayır vardır..

amın canım inşallah..inan bana dördüz hamılelık çok çok daha zor süreklı yatıyorum kendımı ıyı hıssetsem bıle eşim kalkmama izin vermıyoo düşme tehlıkesı var ..ve en büyük sorunumuz erken doğum 7 ayı bulması çok zor dedı dr um ama elimiz den gelenıde yapacağiz ..tüp bebek değil .sadece klomen ve ovıtrelle kullandım ılk kullanımımdada gebe kaldım nasip işte...

selam hayırılı ols canım ya ...benımde üçüz ...üçüz cok varda dorduz yok fazla ..bı sure once kuzumm adlı kısının vardı oldu saglıkla dogdular ama daha gıremedı cok yogun sanırım ınş senınde saglıkla gelırler .....otuz fta dolsun gerısı kolay su an ne kadarlıksın

ederım canım üzülme sen stres çok kötü etkılıyor...inanıyorum ben sende bir gün kuzucukları nı kucağına alırsın...

saol canım ALLAH BAĞİŞLASIN evet üçüz için bıle bebek arabaları var ama dördüz için yok:) böyle sağlıklı dördüz doğum yapanları duyunca çok mutlu oluyorum ben şu anda 13 haftalık gebeyim 30 u bulmaz ama bulursada fena olmaz:))

tebrikler canım inşaallah sağ salim kucağına alırsın bebeklerini.Allah kolaylık versin sana.
Benim üçüz öğrencilerim vardı.onlar 1er kilo doğmuşlar ama çok güzel büyümüşler.üçü de birbirinden o kadar farklı zevkleri,yetenekleri,fizikleri.2 erkek bir kızdı.kızın resime yeteneği vardı.oğlanların biri dans etmeyi çok severdi,diğeri de matematiksel işlemleri yapmayı severdi,yani hepsi ayrı dünya onlar mucizeydi hayretle izliyordum onları..özledim şimdi onları inşaallah senin bebeklerin sağlıkla doğar..Rabbim yar ve yardımcın olsun.

ederım canım üzülme sen stres çok kötü etkılıyor...inanıyorum ben sende bir gün kuzucukları nı kucağına alırsın...

amin,inşallah.
seni devamlı takip etcem inşallah,sağ salim kucağına aldığın günlerde görürüz beraberce.

teşekkür ederim canım inşallah o günlerı görürüm..hepsı kendı dünyasında ayrı ayrı bıreyler olarak büyüyo ne güzell inşallah bbenım yavrularım da sağlıklı doğarlar.gerçekten de mucizee çok güzel bır duygu..aminn RABBIM hepımızın yardımcuısı olsunn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…