Dördüz Anneleri ve Dördüz Bebek Bekleyen Anneler

Allah yadımcın olsun,işin çok zor......Rabbim kucağına almayı nasip etsin....daha hamileliğin çok yeni maalesef sonrası daha zorluyor insanı ,ben ikizlerimi 34 haftaya kadar zor taşıdım 12 gün küvözde kaldılar,prematüre bakımı kolay değil 2,5 aylık olana kadar yoğun bakım bebek hemşiresi tuttuk haftada 4 gün geliyordu...sonrasında bakıcı ve annemin yardımıyla bugünlere geldik 17 aylık olduk.....bir arkadaş en fazla 1 sene zorlanırsın demiş ama maalesef öyle değil,1 yaş sonrası ikisine birden yetişmek çok yorucu oluyor 4 taneyi hiç düşünemiyorum bile.....sevgiler....

teşekkür ederım arkadaşım çok sağol..bizde aynı sorundan dolayı çokk sıkıntılar çektık her gıttığımız dr aldırın yoksa ben bakmam dedi.ama bebeklerın hiç bır sağlık sorunuyok şımdilik cınsıyetlerınıde bılıyoruz hangısıne kıyabılırız..ddr moralımızı tamamen alt üst etmiştıkı yenı bır dr bulduk daha öncedende dördüz doğutmuş.çok sevım-ndık çok anlayışlıydı..inan şimdı çok daha mutluyum iyıkıde aldırmadım.inşallah bu durumdan kurtulursun hayırlısı neyse o olurmuş.. üzme kendını ..

aman alllahımm inşş bebeklerini sag salim kucagına alırsın.benim akrabamda 3üz dogum yaptı şimdi 4 yaşındalar 3üde erkek çok tatlılar:))rabbim sanada o günleri gösterir inş :)

inşallah canım çok sağol..inşallah sabırsızlıkla beklıyorumm sağlıklı olsunlarda..bişeyy sorucam bebekler küvezde kaldımı..kaç kilo doğdu yazarsanız sevınırımm...:)

en fazla ilk 1 sene zorlanırsın ondan sonraki keyfii bence herşeye deger cnmmm süper bşy ya dördüz:)

evet haklısın arkadaşımm ...herzaman kalabalık bır ailem olsun iştemışımdır oldu da şimdılık..): ilk 4 seneyı pek düşünmüyorumm çok raahat geçmeyecek ama sonra deymeyin keyfıme:))))))

canım ıyı dıleklerın için çok sağol ..insan öyle ihtıyaç duyuyokı böyle sözcüklre ...inşallah tek dıleğim hepsının sağlıklı olması inşalah dualarınız la bunuda atlacıcam ..zor gerçekten çok zor geçıyoo ALLAHA EMENT OLUN:

TEŞEKKÜR EDERIM ARKADAŞIM ..amin cümlemizin. zor günler geçirmişin üzüldüm..ama metenetlı olmalıyızz RABBIM verır bır kolayını nşallah..benım bebklerım 29. haftata doğar dıyo aylarca küvezde bılemıyorumm .şimdıden düşünmek istemıyorum moralım bozuluyo ..ama bılgılanmkte istıyorum iyi olur inşallah..

doğurduktan sonrasını şimdiden düşünmeye gerek yok.. tabiki ayaklanınca dahada zorlaşıyor ama rabbim kararlıyor..rabbim taşıyamayacağın yükü yüklemez...bende ne bakıcı var ne annem gelebiliyor..tek başıma bakıyorum..üstelik 7 yaşında 1.sınıfa başlamış kızımla... eteklerimde iki çocuk ve her akşam bitmeyen ödevler düşün yani...şu an tek duamız hayırlısıyla doğurman olsun.... rabbim hepsini sana bağışlasın sağlıkla inşallah

Son düzenleme:

haklısın arkadaşım AALLAH yardımcımız olsun ..

Hayırlı olsun ve kolay gelsin arkadaşım, çoğul gebelik gerçekten zor, çok çok dikkat et, ben 9 hafta hastanede yatarak güzel kızlarıma kavuştum 35 haftada, şükür küvöze girmediler, bol bol dua et, yalnız her türlü tedbiri al ve hazırlıklarını son zamana sakın bırakma, ben annem ve bir yardımcı bayan ile zor yetişiyorum, Allah yardımcın olsun.:18:

Cnm insan düşünmek bile istemiyor ama çoğul gebeliklerin çoğunda kaçınılmaz son oluyor erken doğum ve küvez macerası....Allah kimseyi evladıyla sınamasın,küvez başlarında ağlatmasın,başına gelmeyen nasıl bir durum olduğunu tahmin bile edemez bana 12 gün 12 ay gibi gelmişti.....ayrıca 4 bebeğe nasıl süt yetiştireceksin ben 5 ay sağıp verebildim (keşke daha çok verebilseydim) küçük dogdukları için ememediler, zaten bağışıklıkları düşük oluyor birde yeterli anne sütü de alamıyorlar o yüzden de çok sık hastalanıyorlar maalesef......inş yetebilirsin hepsine........

Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Şimdiden nasıl bakcam. Küveze mi gircekler diye korkma. Doğduktan sonra Allahın izniyle inşallah herşeyin üstesinden gelirsin. Ben geçen sene ikizlerime hamileydim. Sağ olsun çevremdekiler öyle bir psikolojimi bozdular 18. haftamda yavrularımdan ayrıldım. Onun için hiçbirşeyi hiç kimseyi önemseme. önemli olan bebeklerinin sağlıkla doğması. Kendini erken doğuma şartlandırma. İyi düşün iyi olsun. Doktor seçimi de önemli. Sanırm doktorunu bulmuşsun. Tavsiye edebilecek Üniversite hastanelerinde riskli gebelik uzmanları var Prf. Süleyman ULUDAĞ ve Prf. Vildan OCAK iyi doktorlar. Allah rahat bir hamilelik geçirtsin.

Son düzenleme:

sağol arkadaşım elimizden eldığınce yapmaya çalışıyoruz bir şeyler ne zaman doğacaklarını bılsek! dr6.aydan sonra her gün bekle dıyor ..ALLAH kızlarını sana bağişlasın.. kaç tane bebeğin var.hangı hastanede doğum yaptın ....bunun gıbı merak ettığım bissürü şey var ...iyi olur inşallah..

İNŞALLAH CANIM ÇOK ZOR G ÜNLER BENI BEKLIYOR.. ama bütün gücumle atlatmaya çalışıcam. kendımızı küvez e okadar aliştırdıkkı umarım hayal kırıklığına uğramayız malesefkı hepsıne sut yettıremeyeceğızz ama yenı doğan yada prematüre bebek mamaları var inşallah onlarla devam edeceğiz..inan baba şu anda tek dileğim tek düşüncem sağlıklı doğmaları ..gerisinı RABBIM bilir..

amin canım ..herşeyı göze aldık bişey olmaz inşallah ,bebeklerın için üzüldüm çok zor bır durum olsa gerek..dr en sonunda buldumm...çok şükür ama aramadığım prof.kalmadı hepsı ıkıye ındırırsen bakarım yok sa ben ve hastanem bakamaz..çok tehlıkelı dıye ..çapada köntröllerımı yapıyodum orasıda delırtti benı indir indır dıye..kaçarak çıktık çapadan...sonra dr gürkan beyle tanıştım çok ıyı sağolsun daha öncede dördüz doğum yaptırmış çok ıyı davrandı..şimdilik yola onunla devam ..tavsıyelerın için çok sağol cannımm

Allah sağlıkla tüm bebeklerine kavuşmayı nasip etsin canım,benimde 16 aylık ikiz bebeklerim var 35+1 de doğum yaptım,son 1 ayımdaki gebelik allerjisini saymazsak çok rahat bi hamilelik geçirdim,Allah sabrını ve gücünü veriyor,sıkı kontrol,sağlıklı beslenme ve bol dinlenmeyle inşallah 30'lu haftaları bulursun,şimdiden napıcam,nasıl olacak diye kendini strese sokma lütfen,psikolojik olarakta rahat bi hamilelik geçirmeye bak,Allah yardımcın olsun,inşallah burdan sağlıklı doğum haberlerini okuruz canım.

iyi dıleklerın için teşekkür edeerım arkaddaşım o kadar ihtıyacım varkı..benım gebeliğim çok zor geçıyoo bir sorun olmadan alsam vayrularımı kucağıma..dua edın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…