öncelikle cesaretinden dolayı kutluyorum ve inşallah hayırlısıyla vaktiyle alırsın kucağına bebeklerini...ben cesaret edemedim... doktorlar öyle çok konuştular ki ve şahit olduğum olaylar yüzünden göz göre göre vazgeçtim bebeklerimden....... hala çok üzülürüm kızlarım 13 aylık oldu onlar nasıl olucaktı..hep merak ederim..onlar tek yumurta ikiziydi birbirinin aynı olucaklardı.... acba sağlıkla doğrlarmıydı der der dururuum...
aman alllahımm inşş bebeklerini sag salim kucagına alırsın.benim akrabamda 3üz dogum yaptı şimdi 4 yaşındalar 3üde erkek çok tatlılar:))rabbim sanada o günleri gösterir inş :)
en fazla ilk 1 sene zorlanırsın ondan sonraki keyfii bence herşeye deger cnmmm süper bşy ya dördüz:)
canım ıyı dıleklerın için çok sağol ..insan öyle ihtıyaç duyuyokı böyle sözcüklre ...inşallah tek dıleğim hepsının sağlıklı olması inşalah dualarınız la bunuda atlacıcam ..zor gerçekten çok zor geçıyoo ALLAHA EMENT OLUN:canım öncelişkle hayırlı olsun diyorum allahım herzaman yanınızda oplsun . inşallah sağlıkla alırsın bebekleri kucağına dırımında dediği gibi zorlukları mutlakaki var ama artık herşey kolaylaştı inşallah sen hamileliğine dikkat et bol bol dinlen gerisi inşallah kolay olur . bizlerde burdaki herkesde emnim maddi manevi senin yanında olmaya çalışırız . hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Allah yadımcın olsun,işin çok zor......Rabbim kucağına almayı nasip etsin....daha hamileliğin çok yeni maalesef sonrası daha zorluyor insanı ,ben ikizlerimi 34 haftaya kadar zor taşıdım 12 gün küvözde kaldılar,prematüre bakımı kolay değil 2,5 aylık olana kadar yoğun bakım bebek hemşiresi tuttuk haftada 4 gün geliyordu...sonrasında bakıcı ve annemin yardımıyla bugünlere geldik 17 aylık olduk.....bir arkadaş en fazla 1 sene zorlanırsın demiş ama maalesef öyle değil,1 yaş sonrası ikisine birden yetişmek çok yorucu oluyor 4 taneyi hiç düşünemiyorum bile.....sevgiler....
hayırlı uğurlu olsun bebeklerin canım.:13::13:
doğurduktan sonrasını şimdiden düşünmeye gerek yok.. tabiki ayaklanınca dahada zorlaşıyor ama rabbim kararlıyor..rabbim taşıyamayacağın yükü yüklemez...bende ne bakıcı var ne annem gelebiliyor..tek başıma bakıyorum..üstelik 7 yaşında 1.sınıfa başlamış kızımla... eteklerimde iki çocuk ve her akşam bitmeyen ödevler düşün yani...şu an tek duamız hayırlısıyla doğurman olsun.... rabbim hepsini sana bağışlasın sağlıkla inşallah
TEŞEKKÜR EDERIM ARKADAŞIM ..amin cümlemizin. zor günler geçirmişin üzüldüm..ama metenetlı olmalıyızz RABBIM verır bır kolayını nşallah..benım bebklerım 29. haftata doğar dıyo aylarca küvezde bılemıyorumm .şimdıden düşünmek istemıyorum moralım bozuluyo ..ama bılgılanmkte istıyorum iyi olur inşallah..
saol canım ALLAH BAĞİŞLASIN evet üçüz için bıle bebek arabaları var ama dördüz için yok:) böyle sağlıklı dördüz doğum yapanları duyunca çok mutlu oluyorum ben şu anda 13 haftalık gebeyim 30 u bulmaz ama bulursada fena olmaz:))
Hayırlı olsun ve kolay gelsin arkadaşım, çoğul gebelik gerçekten zor, çok çok dikkat et, ben 9 hafta hastanede yatarak güzel kızlarıma kavuştum 35 haftada, şükür küvöze girmediler, bol bol dua et, yalnız her türlü tedbiri al ve hazırlıklarını son zamana sakın bırakma, ben anneyom ve bir yardımcı bayan ile zor yetişiyorum, Allah yardımcın olsun.:18:
Cnm insan düşünmek bile istemiyor ama çoğul gebeliklerin çoğunda kaçınılmaz son oluyor erken doğum ve küvez macerası....Allah kimseyi evladıyla sınamasın,küvez başlarında ağlatmasın,başına gelmeyen nasıl bir durum olduğunu tahmin bile edemez bana 12 gün 12 ay gibi gelmişti.....ayrıca 4 bebeğe nasıl süt yetiştireceksin ben 5 ay sağıp verebildim (keşke daha çok verebilseydim) küçük dogdukları için ememediler, zaten bağışıklıkları düşük oluyor birde yeterli anne sütü de alamıyorlar o yüzden de çok sık hastalanıyorlar maalesef......inş yetebilirsin hepsine........
Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Şimdiden nasıl bakcam. Küveze mi gircekler diye korkma. Doğduktan sonra Allahın izniyle inşallah herşeyin üstesinden gelirsin. Ben geçen sene ikizlerime hamileydim. Sağ olsun çevremdekiler öyle bir psikolojimi bozdular 18. haftamda yavrularımdan ayrıldım. Onun için hiçbirşeyi hiç kimseyi önemseme. önemli olan bebeklerinin sağlıkla doğması. Kendini erken doğuma şartlandırma. İyi düşün iyi olsun. Doktor seçimi de önemli. Sanırm doktorunu bulmuşsun. Tavsiye edebilecek Üniversite hastanelerinde riskli gebelik uzmanları var Prf. Süleyman ULUDAĞ ve Prf. Vildan OCAK iyi doktorlar. Allah rahat bir hamilelik geçirtsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-gebelik-cogul-gebelikler/253850-8-bebegi-nasil-tasidi.html
bu topik senin inşallah dahada cesaretlenmeni sağlar cnm inşallah 4 yavrunuda sağlıklı sıhatlı kucağına alırsın.....:87:
Allah sağlıkla tüm bebeklerine kavuşmayı nasip etsin canım,benimde 16 aylık ikiz bebeklerim var 35+1 de doğum yaptım,son 1 ayımdaki gebelik allerjisini saymazsak çok rahat bi hamilelik geçirdim,Allah sabrını ve gücünü veriyor,sıkı kontrol,sağlıklı beslenme ve bol dinlenmeyle inşallah 30'lu haftaları bulursun,şimdiden napıcam,nasıl olacak diye kendini strese sokma lütfen,psikolojik olarakta rahat bi hamilelik geçirmeye bak,Allah yardımcın olsun,inşallah burdan sağlıklı doğum haberlerini okuruz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?