süper yaa 2 kız 2 oğlan.heyoo..ne oyun oynar onlar şimdi.Allah yardımcın olsun.hepsi sapasağlam doğar inşallah.kaç kilo aldın canım merak ettimamin canımm inşallah sen de çocuk sahıbı olursun.. dördüz doğum güzel ama çok risklı..dr tam emın gıbı konuştu ama biz pek emın değiliz inşallah 2 kızım 2 oğlum olacak.....
amın canım inşallah..inan bana dördüz hamılelık çok çok daha zor süreklı yatıyorum kendımı ıyı hıssetsem bıle eşim kalkmama izin vermıyoo düşme tehlıkesı var ..ve en büyük sorunumuz erken doğum 7 ayı bulması çok zor dedı dr um ama elimiz den gelenıde yapacağiz ..tüp bebek değil .sadece klomen ve ovıtrelle kullandım ılk kullanımımdada gebe kaldım nasip işte...
Allah tamamına erdirsin canım.kendine dikkat et çünkü 5 canlısın.kurban olduğum allah rahmeti nekadar büyük görüyormusun. Bu büyüklük karşısında halen iman etemeyenelere şaşarım.allah seni korusun.kem gözden:26::26::26:
süper yaa 2 kız 2 oğlan.heyoo..ne oyun oynar onlar şimdi.Allah yardımcın olsun.hepsi sapasağlam doğar inşallah.kaç kilo aldın canım merak ettim
ALLAH yardimcin olsun sag salim kucagina alirsin insallahh ne güzel bicir bicir olurlar
bi nefeste dogur insallah
bende ikiz annesi olacagim insallahh ALLAH nasip ederse bende cok mutluyum daha 10 haftaliklar ama olsun yinede yorucu diyebilirim ALLAH yardimcimiz olsun
Allah tamamına erdirsin canım.kendine dikkat et çünkü 5 canlısın.kurban olduğum allah rahmeti nekadar büyük görüyormusun. Bu büyüklük karşısında halen iman etemeyenelere şaşarım.allah seni korusun.kem gözden:26::26::26:
yaa demi ne kadar büyük bi mucize......
inş kucağına aldığınıda görürüz...gelişimlerine ne diyo doktor?
maşallah ya.. nazar değmesin.. dördünüde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. nası bakacam, nasıl altından kalkacam diye hiç tasalanma.. allah onun sabrınıda kolaylığını da veriyo..dünyaya gelen öle ya da böle büyüyo der hep anneannem.. dördünü birden doğur, büyüt ohh senden iyisi yok..
merhaba cnm hayırlı olsun ....öncelikle sakın yazacaklarım seni demorilze etmesin
ama gerçekler es geçilmez..ben ikiz annesiyim... rabbimin izni ile 8 nisanada 2 yaşımızı dolduracağız..benim hikayemi kk çok iyi bilir ne zorlu yollardan geldiler..neler neler....ölümden döndüm doğumumda ikiz gebelik olarak çok zorlandım ...canım acıması değil ama en çok onları kaybetme acısı yaktı tutuşturdu ..yattım kalktım onlar sağlıklı olsun dedim...33 haftamda doğum oldu 26,5 haftalıkken sancılarım başladı 3 cm acıldı..40 gün yattım cerrahpaşada ve hiç çıkamayan bir serumla 33 haftayakadar tuttular..bebişlerimde doğdu ...doğumda solunum yetmezliği yaşayıp kalbim durmuş yoğum bakımda kaldım ....ama bunlar öncesi...hee diyeceksinki yokmu rahat geçiren tabiki var 38 haftalık doğan ikizler...rahat gebelik ama geneli riskli...3 ler bile 29 haftaya zor geliyor..bebekler sıkışık oluyor tam gelişemiyor...anne taşıyamıyor...sonrasında bakıma yardımcı inş. çok kişi olur özverili ,sonrası maddiyat çok iyi olur inş. çünki ikiz ,üçüz vs. gibi çocuklar aynı anda 3-5 gün ara ile hasta oluyor....rabbim en büyük mucizesini nasip ediyor ama gerisi çok zorrrrrrrrrrr...inş. hayırlısı ile taşır ve sağlıcakla doğurusun..ama bunlara hazırlıklı ol...
yumurtlama takibi yada klomen felanmı kullandınız 4 düz oldu yaa maşallah allah tamamına erddirsinn inşlhhh
Maşallah canım,Allah sizi korusun.yavruların sağlıkla ve zamanında geldsn İnşallah...ikiz annesi olarak bazı tavsiyelerim olacak sana..senin yükün bizim iki katımız ve erken doğum riskin daha fazla.bol bol dinlen,iş falan yapma.günde 3-4 litre su tüketmeye çalış,kasılmaların olursa mutlaka doktoruna görün ve ilaç kullan.burda bir arkadaş vardı dördüzlerini sağlıkla aldı kucağına.darısı başına olsun İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?