Doreyi hiç beğenmiyorum heryerde satılan uyduruk şeyleri fahiş fiyatlara satıyor, bunada Türk yapımı damgası koyarak meşrulaştırıyor. Kayınvalidem yağlık almıştı 20 liraya markasına kadar aynısı 5 liraya çarşıda satılıyordu,en lüks kozmetik dükkanlarında bile 1-2 lira olan banyo liflari tam 6 lira daha bunun gibi bir sürü örnek var o nedenle kandırmacadan başka bir şey değil.
ınŞallah senın ıcın ıyı olur ben daha cok kendıme alıyorum zaten o yuzden uyeyım kendı eksıklerımı uygun fıyata alıyorum.ama memnunum en azından 3ay ıade hakkım var.sana satıslarında basarılar dılerım.....
herkes sattığı ürünü üver tabi ki yani ama biz kullanıcalarda şikayetlerimizi ve memnun kalmadığımız şeyleri bildirmekde özgürüz yani:umursamaz:
bana bak benim sinirimi bozma anladın mı üver değil övermiş orda yanlış tuşa basmışım bu bir hem benim imla hatalarımı çıkarmak sana hiççç kalamadı buda iki ne biçim bi konu açmak bu be burda açıyosunuz konuları sonra olumsuz bi yorum alınca aman allahım hemen sinirli bi takım cevaplar o zaman açma arkadaşım konu monu yorumlara açık değilsen cıkcıkkötükedihüso
tabi ki fikrini söyleyeceksin..
ama nezaket kuralları içerisinde..
nezaketsiz tek bi kelime mi söylesene ilk yaptığım yorumda sana karşı ne gibi bi laf gördün pardon söylesene bi onu hemen yok üver değil övermiş bilemem neymiş kötükedihüso
öff çokta meraklıyım sanki senin konuna yazmaya bi takım havalara girmişsin direk buraya iki üç tane aynı marka adında konu açarsan reklam yapıosun derim ben evet ve bunca sene kk daymışda kimseyle tartışmamışmış seni konunla başbaşa bırakıyorum nezaketli kk nın üyesi
pardon ama, siz milyaoncularda satılan ürünlerle bir tutmayın dorede satılan ürünleri..
Bana aralarındaki farkı açıklar mısınız ? Ben hepsini inceledim paramı sokağa atamam ,emin olun hiç bir fark yok bütün ürünleriniz tupperwearenin ucuz taklitleri hemde rengine kadar aynı yapılmış görünce arkadaşlarla çok güldük. Aydıca dora ile ilgili diğer topiklere de bakarsanız herkes üye yani satıcı ...
canım kırmızıyla işaretlediğim yer varya dore yerine dora yazmışsın hani ona takılır şimdi yukardaki arkadaş çünkü ben över yerine yanlışlıkla üver yazdığım için uyardı kendisi onun karşısdında dikkatli konuşalım delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?