ARKADAŞLAR ILK ONCE MERHABA HEPINIZE BENIM BU KONUYU ACMAMDAKI AMAC URUNLERI KULLANAN KISILERIN KULLANDIKLARI URUNLERI TANITMALARI VE BIZLERINDE BILGI SAHIBI OLMASI.IYI KOTU YORUMLAR ICI TESEKKUR EDERIM FAKAT BIR SEYDE MÜDEHALE ETMEK İSTERİM TAMAM TAHTAKALELERDE BENZER URUNLER SATILIYOR UYGUN FIYATA FAKAT KALITE CO ONEMLI ORNEGIN TAHTAKALEDE 10TLYE KEK KALIBI ALIRSIN AMA DOREDE 28TL ARADA 18TL FARK VAR AMA TAHTAKALEDEKI NERDEN BILINMEZ DOREDEKI SILIKOMARTIN MARKAYI ARASTIRADABILIRSIN.YADA KREMLER EVELINENIN EVELIN KOZMETIK ODULU ALMIS BI MARKA.TABI SOYLE SOYLEYIM BAZI URUNLERINI BENDE BEGENMIYORUM AMA LUTFEN ELESTIRI YAPARKEN INSANLARIDA GEREKSIZ YERE SUCLAMAYALIM.KALITELI MAL HERZAMAN PAHALIDIR ORNEGIN TUPPERWARE BIR PLASTIGE OKADAR VERMEM DIYENLERDE VAR AMA SAGLIK SOZ KONUSU OLDUGUNDA BEN VERIRIM....ADİ 5TANE SEY ALICAGIMA KALITELI 1TANE URUN ALIRIM... HERKEZE SELAMLAR:teytey:
pardon ama, siz milyaoncularda satılan ürünlerle bir tutmayın dorede satılan ürünleri..
Dore kataloglarındaki, kozmetik ve kişisel bakım ürünleri T.C. Sağlık Bakanlığı'ndan,
ev bakım ürünleri de T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'ndan,
aksesuar grubundaki ürünlerimiz de T.C. Sanayi Bakanlığı'ndan onaylıdır.
dikkatinizi çekerim !
ARKADAŞLAR ILK ONCE MERHABA HEPINIZE BENIM BU KONUYU ACMAMDAKI AMAC URUNLERI KULLANAN KISILERIN KULLANDIKLARI URUNLERI TANITMALARI VE BIZLERINDE BILGI SAHIBI OLMASI.IYI KOTU YORUMLAR ICI TESEKKUR EDERIM FAKAT BIR SEYDE MÜDEHALE ETMEK İSTERİM TAMAM TAHTAKALELERDE BENZER URUNLER SATILIYOR UYGUN FIYATA FAKAT KALITE CO ONEMLI ORNEGIN TAHTAKALEDE 10TLYE KEK KALIBI ALIRSIN AMA DOREDE 28TL ARADA 18TL FARK VAR AMA TAHTAKALEDEKI NERDEN BILINMEZ DOREDEKI SILIKOMARTIN MARKAYI ARASTIRADABILIRSIN.YADA KREMLER EVELINENIN EVELIN KOZMETIK ODULU ALMIS BI MARKA.TABI SOYLE SOYLEYIM BAZI URUNLERINI BENDE BEGENMIYORUM AMA LUTFEN ELESTIRI YAPARKEN INSANLARIDA GEREKSIZ YERE SUCLAMAYALIM.KALITELI MAL HERZAMAN PAHALIDIR ORNEGIN TUPPERWARE BIR PLASTIGE OKADAR VERMEM DIYENLERDE VAR AMA SAGLIK SOZ KONUSU OLDUGUNDA BEN VERIRIM....ADİ 5TANE SEY ALICAGIMA KALITELI 1TANE URUN ALIRIM... HERKEZE SELAMLAR:teytey:
katılyorum doremi'cim sana sadece bahaneniz bu kadarmı?:roflol:
çok güzel bir şekildehepimize örnek olucak bir anlatım vallahi bravoa.s.a.s
bende doreden taşlı bi bileklik aldım
ama aynısının tıpkısını birebir aynı ama
pazarda 2 tl idi çok üzülmüştüm bir daha da almıyorum
doreye üye olalı 5 a kadar oldu mutfak ürünlerinin çogunu aldım.eveline kremleri kataloglarda mevcut bu marka zaten en ıyı kozmektık odulu almıs bı marka.urunler hakkın sorusu olanlar varsa yardımcı olmaya calısırım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?