- 11 Eylül 2015
- 59
- 86
- 3
- 32
yok canim fiskirtarak degil sizdirarak kusuyo.ama sut seklinde ve baya kusuyoFazla beslenmekten olabilir. Ya da bebek reflüsüdür. Yaşına doğru geçer muhtemelen. Fılkırtarak mı kusuyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canim fiskirtarak degil sizdirarak kusuyo.ama sut seklinde ve baya kusuyoFazla beslenmekten olabilir. Ya da bebek reflüsüdür. Yaşına doğru geçer muhtemelen. Fılkırtarak mı kusuyor?
Kakası yeşil sümüksü ve kusmada eşlik ediyorsa alerjiyi göz ardı etmeyin. Yediklerinizi gözden geçirin Ama hafif soğuk algınlığı burun akıntısı da sümüksü kakaya neden olabilir.
Masallah. Insallah hep boyle istahli olur. Bikac aya duzelir merak etme. Bazi bebekler boyle cok kusuyor iste. Saglikli sihatli olsun da kussun bisey olmaz. :)ewt verdikce emiyo.bnide emiyo ustune mamayida iciyo :-D
Oburluğundandır o :) benim oğlumda ne versen yerdi sonra da kusardı. Büyüyünce geçti. Muhtemelen sizinki de geçicidir ama hep takipte kal. Bir de kokla onu benim yerime gıdışındanyok canim fiskirtarak degil sizdirarak kusuyo.ama sut seklinde ve baya kusuyo
golden goatmi.kullaniyolar canim mamayikuzenimin bebeği öyleydi.detaylı tetkiklerden sonra süt alerjisi olduğu anlaşıldı ve anne sütü kesilerek özel bir mamaya başlandı şu an 2 yaşında hala inel sütü içemiyor.keçi sütü kullanıyorlar.bence bi araştırma hastanesine götürün derim..
gazini cikariyorum ama yinede kusuyo.doktor ayrintili bahsetmedi şu var bu var diye ama verdigi ilaclar reflü ilaclari.ilaclari kullanirkende kusuyo kullanmayi birakincada
mrb arkadaslar siteye yeni uyeyim.dort aylik bi oglum var ve cok kusuyo.doktora goturdum ilac verdi kullaniyoruz ama bi faydasi yok gbi.icim hic rahat degil.benim gbi bebegi kusan anneler varmi :-(
inanki bilmiyorum.sadece ona özel mama kullandıklarını söylemişti..golden goatmi.kullaniyolar canim mamayi
Canım Türkiye'nin Amerika'nın en iyi hastane e doktorlarına götürdük. Malesef kusuyor. Her doktor normal dedi, evimde yüz tane önlük vardır, üstünü değiştirmekten yoruluyorduk artık içine önlük ğstüne önlük... Iki tane normal bebek büyütürdüm kusma olmasa:)) o kadar yoruldum üzüldüm...
nalesef Bebeğini böyle kabullen genelde 20. Ay 24 Ayla ortadan Kalkıyo bu kusmalar.
Babyjem Reflü yastığı alabilirdin ama 6. Aydan itibaren kullanılmayacak o Yüzden gerek yok bence.
Bir de ek gıdaya geçtiğinizde öok Sıvı yedirme lokma lokma katı yedir.
Bebeği sarsmayın emzirdikten sonra vs
Canım okudun mu yazımı begenmissin ama dikkate al
reflüsü varmı diye bi baktırın mutlaka,bnm ikizlerde emme refleksi çok geliştiğinden çok yer fazlasını hep kusarlardı bn de emziğe alıştırarak hallettimmrb arkadaslar siteye yeni uyeyim.dort aylik bi oglum var ve cok kusuyo.doktora goturdum ilac verdi kullaniyoruz ama bi faydasi yok gbi.icim hic rahat degil.benim gbi bebegi kusan anneler varmi :-(
nexium diye bir ilac var onu kullanmanizi tavsiye ederim benim oglumda reflu ve nexium cok guzel bir ilacewt canim g ile baslayan o ilaci dktor bizede verdi.pek.faydasi yok.gbi