Çocuk Hastalıkları dört aylik bebegim cok kusuyo yardim lutfen !!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
yok hayir kakasi normal.yani sari yapiyo ve püturlu yapiyo.ishalde degil
Kakası yeşil sümüksü ve kusmada eşlik ediyorsa alerjiyi göz ardı etmeyin. Yediklerinizi gözden geçirin Ama hafif soğuk algınlığı burun akıntısı da sümüksü kakaya neden olabilir.

yok canim fiskirtarak degil sizdirarak kusuyo.ama sut seklinde ve baya kusuyo
Oburluğundandır o :) benim oğlumda ne versen yerdi sonra da kusardı. Büyüyünce geçti. Muhtemelen sizinki de geçicidir ama hep takipte kal. Bir de kokla onu benim yerime gıdışından :KK36:

kuzenimin bebeği öyleydi.detaylı tetkiklerden sonra süt alerjisi olduğu anlaşıldı ve anne sütü kesilerek özel bir mamaya başlandı şu an 2 yaşında hala inel sütü içemiyor.keçi sütü kullanıyorlar.bence bi araştırma hastanesine götürün derim..
golden goatmi.kullaniyolar canim mamayi

gazini cikariyorum ama yinede kusuyo.doktor ayrintili bahsetmedi şu var bu var diye ama verdigi ilaclar reflü ilaclari.ilaclari kullanirkende kusuyo kullanmayi birakincada

Mutlaka yastık kullanın. Hatta bebekler için reflu yastıkları sattıklarını duymuştum.
Refluyse zamanla geçecektir. Bazen bir yaşına kadar sürüyor, bazen 6 ay.

Emzirirkende reflu tekniği varmış. Araştırın isterseniz.

Bebeklerin mide kapakciklari bazen hemen gelismedigi için kusar demişti doktorumuz.bizimde çok aşırı kusmasi vardı.ilaç kullanmadik. Büyüdükçe düzelir dedi doktor ve öyle oldu 8 aylik suan kusmasi yeni bitti.ve inanın öyle böyle değil çok kusuyordu bebeğim. Normal yani.doğduğu günden bu yana kustu.8.ay bitti.mide kapakcigi artık gelişmiş olmalı. Kapak kapanmadigi için yedikleri geri cikiyormus çünkü.kapağın kapanması ile kusma biter.bu bazen 1 yaşına kadar bile sürebilir. Ama 1.5 yaşından sonra normal görülmüyor ve cerrahi müdahale yapiyorlarmis. Doktorumuzun bilgileri bunlar. İlaca gerek görmedik biz. Doğal geçirdik bu süreci.doktorda vermedi zaten

mrb arkadaslar siteye yeni uyeyim.dort aylik bi oglum var ve cok kusuyo.doktora goturdum ilac verdi kullaniyoruz ama bi faydasi yok gbi.icim hic rahat degil.benim gbi bebegi kusan anneler varmi :-(

Mamami yiyor bebek ?
Kusan bebek iyi olur derler ama nekdr cok kusuyor ona bağli tabiki aşırıya kacacak derecede ise tedavi gerekebilir.
Benim oglumda kusardi özellikle mama veya emdikten sonra hemen kaldirip sevmeyin tam yedikten sonra cikarabliyor cocuklar.
Biraz bekleyin öyle gazini cikarin benim oglumda günde 3 5 kez kusardi ama normal okadari 10 20yi buluyosa tedavi gerekir diye tahmn ediyorum.
Allah bagislasin bebeginizi

Sütü ve mamadaki sütü de sindiremiyor olabilir laktazm diye ilacvar onu al 6 saatte bi 5 damla içir sindiremediginden kusuyor

Yemekten içmekten hemen sonrada uyumasin dik tut omzuna yatır yarım saat geçmiş olsun başka Dr a da gidin

Canım Türkiye'nin Amerika'nın en iyi hastane e doktorlarına götürdük. Malesef kusuyor. Her doktor normal dedi, evimde yüz tane önlük vardır, üstünü değiştirmekten yoruluyorduk artık içine önlük ğstüne önlük... Iki tane normal bebek büyütürdüm kusma olmasa:)) o kadar yoruldum üzüldüm...

nalesef Bebeğini böyle kabullen genelde 20. Ay 24 Ayla ortadan Kalkıyo bu kusmalar.

Babyjem Reflü yastığı alabilirdin ama 6. Aydan itibaren kullanılmayacak o Yüzden gerek yok bence.

Bir de ek gıdaya geçtiğinizde öok Sıvı yedirme lokma lokma katı yedir.

Bebeği sarsmayın emzirdikten sonra vs

ewt bnde coj gtrdum doktora ama kusuyo.surekli mama drgistiriyorum acaba mamadanmi diye ama her mamada kusuyo.anne sutunu emincede kusuyo.boyle kabullenmek zorundayim galiba :-(
Canım Türkiye'nin Amerika'nın en iyi hastane e doktorlarına götürdük. Malesef kusuyor. Her doktor normal dedi, evimde yüz tane önlük vardır, üstünü değiştirmekten yoruluyorduk artık içine önlük ğstüne önlük... Iki tane normal bebek büyütürdüm kusma olmasa:)) o kadar yoruldum üzüldüm...

nalesef Bebeğini böyle kabullen genelde 20. Ay 24 Ayla ortadan Kalkıyo bu kusmalar.

Babyjem Reflü yastığı alabilirdin ama 6. Aydan itibaren kullanılmayacak o Yüzden gerek yok bence.

Bir de ek gıdaya geçtiğinizde öok Sıvı yedirme lokma lokma katı yedir.

Bebeği sarsmayın emzirdikten sonra vs

mrb arkadaslar siteye yeni uyeyim.dort aylik bi oglum var ve cok kusuyo.doktora goturdum ilac verdi kullaniyoruz ama bi faydasi yok gbi.icim hic rahat degil.benim gbi bebegi kusan anneler varmi :-(
reflüsü varmı diye bi baktırın mutlaka,bnm ikizlerde emme refleksi çok geliştiğinden çok yer fazlasını hep kusarlardı bn de emziğe alıştırarak hallettim

Bak sen anlamadın da laktazm diyebir damla var ssütü ve mamayı sindirten, sütteki laktaz enzimini sindiremediginden kusuyordur benim arkadaşlarım hep bunu kullandı hep tesekkur ettiler bana, sen okudun anlamadin ama çocuğunun iyiliği için bir araştır bu ilaci sonra al kullanmaya başla ben derim ki. Esinle de konuş. Biz çok doktorlara gittik çok paralar döktük sonra anladık ki bunca zaman boşa kusmuş çocuğum

Back
X