Çocuk Hastalıkları dört aylik bebegim cok kusuyo yardim lutfen !!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bebegimde reflu ve asiri derecede midesinde gaz varmis.doktor bitkisel ilaclar verdi ve aptamil ar kullanmami soyledi.allaha sukur ilaclari ve mamayi kullanmaya basladim kusmasi.baya azaldi..cokk.mutluyum cookkk :-D

İsmi ne ilaçların? Sevindim iyi olmasina. Ayak tabanlarına da acı elma yağı da surulebiliyor masaj yapıp o da gazı alıyor. bebelac ac de güzel.

Yedirmeye başlayınca geçer sadece emziriyorsan
Sütün fazla geliyorsa da kusar
Emzirdikten sonra karnının üzerine koy biraz tepişsin hem gazı çıkar hem de Sancı Çekmez
:) bir de eğer ağzının kenarından kusuyorsa hortum gibi kurmuyorsa endişelenme :)

İsmi ne ilaçların? Sevindim iyi olmasina. Ayak tabanlarına da acı elma yağı da surulebiliyor masaj yapıp o da gazı alıyor. bebelac ac de güzel.
Reflu icin gaviskon ve motiliom surup verdi kuzum.gaz icinde bitkisel damla ve surup verdi.surubun ismi nurse harveys.damlanin adi biogaia canim.bitkisel bunlar.mama kabiz yapti ya cok.zorlaniyo yaparken.baska bi ar mama.mi.alsamki

Once emiyo ondan snra mama veriorum canim doymuyo.ewt sizdirarak kusuyodu canim ama cok asiri kusuyodu yatak yorgan hali koltuk hepsini batiriyodu

Once emiyo ondan snra mama veriorum canim doymuyo.ewt sizdirarak kusuyodu canim ama cok asiri kusuyodu yatak yorgan hali koltuk hepsini batiriyodu
Anladım canım Doğdu doğalı mı böyleydi yoksa sonradan mı oldu :) bu son sorum olsun zaten Geçmek üzereyim çok sevindim :)

Reflu icin gaviskon ve motiliom surup verdi kuzum.gaz icinde bitkisel damla ve surup verdi.surubun ismi nurse harveys.damlanin adi biogaia canim.bitkisel bunlar.mama kabiz yapti ya cok.zorlaniyo yaparken.baska bi ar mama.mi.alsamki

Güzel ilaçlar canım biogaia kabızlık için, birebir o, çokda p pahalı, biraz büyüsün zeytinyağı verirsin her gün bir çay kaşığı biogia yerine

Güzel ilaçlar canım biogaia kabızlık için, birebir o, çokda p pahalı, biraz büyüsün zeytinyağı verirsin her gün bir çay kaşığı biogia yerine
Ewt canim.biogaia cok pahaliymis baya pahali hmde.mecbur aldik artik.cok faydasi var ama

Evet bağırsak hareketlerini düzenli kaka yapması kolaylaşır çok iyi gerçekten de, geçmiş olsun tekrar cnm umarım çabucak iyi olur bebiş.

ilk zamanlar oyle oluyor canım ya hormonların bile oturmamıştır senin daha eskiye dönmemişsindir sende de sıkıntı var sonra ödem atıyorsun o var tüm gün kendini unutup çocukla ilgilenmen ayrı konu bir de çocuk böyle sıkıntı çekince derdin katlanır, geçicektir ama zamanla içini ferah tutmaya çalış. 1 yıl sonra peklik çekmeyecek yemeklerine yağ da koyarsın yumuşacık yapar kakalarını kolayca :)

Ya oyle bi sıkinti degil canim benimki.benim bebegim beni emince doymuyo.iki doktora goturdum ikiside sutun yetmiyo.once emdirceksin ondan sonra 120 ml mama verceksin dedi.oyle yapmaya bsladim ama icim hic rahat degil.bebegim gunduzleri fazla bni emmek istemiyo agliyo galiba mamaya alisti.ama geceleri emiyo uc dort kkere uyaniyo.geceleri mama vermiyorum.ama gunduzleri az emiyo acliktan agliyo bnde kiyamiyorum mama veriorum.ama kayinnam bir suru laf soyluyo.aglasada emdir memeyi birakcak mama cok pahali.senin sutun var doyuyo o cocuk bilmem ne.cok moralim bozuk ya.zaten bni emmeyi birakiyo diye psikolojim alt ust oldu bidr herkes karisiyo.delircem az kaldi

bırak onları eski kafa onlar ya onlardan bahsetmeyelim hiç. Havuç çıkınca havuç ye ve dereotu coşturuyor resmen. Nane adaçayı yeme içme onlar da kesiyor. Kusmasi hazmedememesinden gece süte kalkması normal biz de gece sbh kdr uyanıp uyanıp süt iciyoduk süt içen bebek gece çok uyanır çünkü boyleymis. Gündüz de o tatlı mamalari yediği içtiği için sütunu beğenmiyor çünkü mama sekerli. Bebelac icir o daha az şekerli, zamanla sütunu bırakabilir bebek çünkü şekerli şeylere yoneliyor bebekler. Benim de çocuk bir sure sonra hep süt içti yemek yemesi gereken zaman bile süt içiyordu yanlis yaptim hirpalanan ben oldum dislerim döküldü. O kadar icirmesem azaltsam iyiydi yani o kadar emzirmek yipratiyor kadını dusun 12 aylıkken sadece süt içen bi bebek oldu çok saçma oldu yani sonra da yemek beğenmedi daha kötü çünkü benden vitamin alamıyordu artık su gibi bir şey dusun helal olsun tabi de neyse yani çocuğa zarar bile vermisimdir o ara sırf süt icirmekle onu. Yoğurt yeyip et yemesi lazimdi sen de böyleyapma sakın az az ver

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin hormonların tam eski haline gelmedi KV yerine hepsi o model inan bana ama sen kalbini ferah tutmalisin. Bak bir konuda yazisiyordum da biri böyle bir tavsiyede bulunmuş hatta söyleyeyim dediğimde kesin söyle ki hemen okusun dedi bayan, destek olabilir sana

Elif şafak, - siyah süt

Bu yoğunlukla kitap mi okuycam deme , demek desteği oluyormuş bence bir dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…