Dört Yıl Önceki Dertlerim ve Boşanma ve Geldiğim Nokta

Çok daha iyi olacaksın inşallah arkadaşım.
Allahım yolunu açık etsin inşallah.
Çok çok teşekkür ederim. O sıkıntılı zamanlarda destek olan kisilerdensiniz. İsimlerinizi hiç unutmuyorum. İyi ki varsınız. Hepimizin yolu açık ve güzel olsun inşallah.

Babada suan geçmeyecek gibi geliyor . Ne sebeple boşanmıştınız eski esiniz mutlu mu acaba yeni evliliğinde
Bana da geçmeyecek gibi geliyordu. Konularıma baksanız, ne arabesk hallerim oldu burada. Şimdi yazarken, dört sene mi olmuş, diye şaşırıyoruz.

Aile kaynaklı sorunlarımız vardı. Dilerim eski eşim de, benimle yaptığı hataları yapmaz ve mutlu olur.

İnanın siz de hepsini atlatacaksınız ve zaman içinde bambaşka, daha güzel birisine dönüşeceksiniz. Hayata, insanlara ve kendinize dahi yaklaşımınız, bakışınız değişecek, güzelleşecek. Çabucak atlatmaniz ve güzel günlere bir an önce çıkmanız dileğimle.

Son düzenleme:
Merhaba sizi hatırlıyorum konuyu görünce hemen açıp okudum. Hayatınızı düzene koymanıza çok sevindim. Emin olun huzursuz bir ailede büyümektense böylesi çocuğunuz için daha iyi olacak.
Çok çok teşekkür ederim. Zor oluyor ama insan hep aynı kalmak istese bile olmuyor. Zor oldu ama güzel oldu. Oğlum için de daha iyi olduğuna inanmak istiyorum ben de. Onu da hakkıyla büyütebilirsem -ki çok hızlı büyüyorlar- ne mutlu bana diyebilirim.

Siz çok aklı başında ve güçlü bir kadınsınız, gerçekten çok farklı bir havanız var. Sizi kimse yıkamaz.
Çok teşekkür ederim. Çok mutlu ettiniz beni. Ne yazık ki bazen akıl başa, bazı şeyleri yaşamadan gelmiyor. :) insanız, hatalar yapıyoruz, yolumuza bakıyoruz. Yoluma bakmakta gecikmedigim ya da duygularım çok çok karıştığı zamanlarda bile yoldan dönmediğim için mutluyum.

Dilerim bu ve benzer sıkıntıları yaşayan herkes, hiçbir zaman pişmanlık duymadan, bu günleri atlatırlar. Tekrar teşekkür ederim.

Yazdığın her cümleyi yaşayan birisi olarak kesinlikle tek üzüntüm çocuğumla alakalı.

Yazdığın her cümleyi yaşayan birisi olarak kesinlikle tek üzüntüm çocuğumla alakalı.
İnanın o üzüntüyü de çok çok iyi anlıyorum. Gerçekten de hiç geçmeyen, ağır bir duygu. Bir hafta önce, yeğenim bana oğlumun yanında "babasıyla neden boşandınız?" diye sordu. Ben de "anlaşamıyorduk, ben çok mutsuzdum." minvalinde kısa bir cevap verdim, oğlum "böyle de ben mutsuzum." dedi. O an hissettiğim üzüntüyü anlatamam. Üstelik ikimiz çok mutluyuz, güzel zaman geçiriyoruz. Fakat buna rağmen sık sık babasıyla bir arada olduğu bir aile istediğini anlatıyor.

Ama bizim elimizden gelen bir şey yoktu. Umarım onlar da büyüdüklerinde bizi anlarlar.

Merhabalar
Ben de geçen yıl 2.5 yaşındakiyle kızıyla boşanmış biri olarak yazdıklarınızı mutlulukla okudum iyi ki vakit ayırıp yazdınız
Süreç cok zor hic geçmeyecek gibi geliyor neden benim basıma geldi diye sorgulamalar etrafındaki çiftlere bakıp özenmeler sanki bir daha hic mutlu olamayacak olma hissi ben hepsini hala ara ara yaşıyorum bosandıgıma asla pişman olmamama rağmen
Cocuk konusunda da endişelerim fazla çocuğunuzun kurduğu cümle inanın beni de üzdü
Belki ilerde yeniden evlenirsiniz belli mi olur öyle de mutlu olur evladınız :)

Merhabalar. Dilerim sizin için de her şey çok çok güzel olur. Ara ara gelen o hisler bende de çok oldu. Fakat benim eşim boşanmayi ayrılığımizdan üç sene sonra kabul etti. Ben daha geçen yıl boşandım ve bu süreçte hep araya girenler oldu. Yani olayı sürekli taze tuttukları için de benim süreç biraz daha zor ve karışık geçti.

Bende oluşan evlilik fobisini tahmin bile edemezsiniz. :) Bu yüzden aklımın ucundan bile geçirmiyorum. Tek önceliğim çocuğumu mutlulukla huzurla büyütmek. Umarım sizin sıkıntılarınız da hafiflemiştir. Kızınızla birlikte çok güzel bir yaşam diliyorum

Reactions: Cac
Darisi başımıza. Cok güçlü birisiniz

Son düzenleme:
Amin cok teşekkür ederim hep birlikte mutlu olalım insallah
Mutsuz bir evde cocuk yetiştirmek kadar da zorlanmayacagımız kesin artık tek ebeveynlik kavramı günümüzde giderek yer almaya başladı
Fobinizi tahmin edebiliyorum ben de siddet yüzünden boşandım benim icin de uzak bir fikir evlilik ama yalnız yaslanma hissi de korkutmuyor degil hayırlısı olsun hele birazcık büyütelim de nasipse hersey olur

Kesinlikle bir araya gelme sansimiz olsa kızım için bunu asla düşünmeden yapardım. O benim hayatta ki en kiymetlim.
Umuyorum onlar çok aşık oldukları harika insanlarla yuva kurarlar ve cidden çok mutlu olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…