• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dost diye bir şey yok mu

aynen öyle ben senin kocan nasıl diye sormuyorum ki. ki tanıyorum adamı övdüğü gibi süper ötesi bir varlık değil normal bir insan. geçen alışverişe gittik tüm gezme boyunca kocasını övdü. insan ne tepki vereceğini de bilemiyor. kv sini sevmiyor seninki nasıl dedi ben de normal mesafeliyiz çok yakın değiliz ama bir sorunumuz da olmadı dedim. başladı aslında benim kv de çok iyidir bi tek oğluna düşkün o kadar olsun falan dedi. amaç ne yani ben onu anlayamıyorum. zaten benim çok arkadaşım yok onları da süzersem yandım.. ya da sizin dediğiniz gbi normal arkadaşlık etmek derdini anlatmamak
Ohoo siz bu anlattiginiz tipi nasil cekiyorsunuz yaa cidden sabirliymissiniz tam fesatliktan ici kurumus bir model yani..

Benim de kuşum var Petra ona anlatıyorum,bana teselli verecek bir şeyler söylemiyor elbette ama o gözlerini büyütüp küçülterek bana bakınca ağlıyorsam bile gülüyorum:) en azından gidip birilerine anlatamayacağını biliyorum.:) bazende buraya yazıyorum sağolsunlar bazı hanımlar öyle yardımcı oluyorlar ki keşke yanımda olsalar diyorum.Bir de canım ciğerim bir tane hocam var okulda ona anlatıyorum.
Derdiniz içinize sığmadığında kağıtlara dökebilirsiniz.Ben çok faydasıni görüyorum.Çok sevdiğim bir rock yıldızı var ona mektup yazarmış gibi yazıyorum.O da kimse artık:)))))))))

Öyle olanlar birbirini bulmuyo malesef varda denk gelmiyo galiba o arada en iyi arkadaş her zaman annedir ne kiz kardes ne baskasi ben ne kiz kardesler gördüm birbirlerini kiskanmaktan ölen. .

Size denk gelmis.bu yasimda dostum diyebilecegim 1 kisi var annem ablam disinda onunla paylasirim herseyimi.oda paylasir.ustelik uzak sehirlerde oturuyoruz.zamaninda birlikte okuduk bu arkadasimla ayni odada kaldik.dosttan ote herseydir.onun icinde ben oyle.
Teselli ederiz birbirimizi..
Mesela ben atanamadan o atandi..bigun olsun yuzume karsi bunu vurmadi hic.hala destek olur atanmam icin.
Bunun disinda arkadaslarim vardir yakin oldugum.esi ile bi sorununu anlatiyorsa eger bunun gecebilecegini soylerim.sabretmesini soylerim.duzelidiklerinde ise sevinirim.bak siz boyleydiniz demem.diyemem.bunu yapanlardan uzak durmaniz sizin kariniza.
Birde esiniz ile olan tartismalari anlaymayin..ozel kalsin yasasiklariniz.

Bigun bi arkadasim esiyle olan tum sikintisini bi arkadasa paylasmis.sonra herkes duydu.duzelsi sonra bunlar..
Onlara gittik.laf lafi acti.esi ile olan kavgasini anlatacakti bana ."anlatma..ne bana ne baskadina anlatma.siz unutursunuz ama baskasi unutmaz"demistim.suanda iyisiniz iste bitmis gecmis sonucta..oda hak verdi..sonra bunun sikintisini cektiginden bahsetti..

Böyle konulara bitiyorum, herkes dost yok, arkadaşlık yalan varsa yoksa aile diyor...

O zaman bu dostluk kavramını falan kim uydurmuş acaba?

Benim dostlarım var, sonsuz güvendiğim, arkamdan iş çevirmeyeceğini, asla kötülüğümü istemeyeceğini bildiğim insanlar var. Yanlış anlaşılma, tartışma kırılma elbette olabiliyor. Konuşup hallediyoruz.

Ben yillarca dost canlisi insansim 20 senelelik.dostlarimi sildim nedenmi arkadamdan orosbu dediklerini soylentileri duydum ben milletin icinde guluyomusum.erkekle sohpet ediyomusum vs vs ben isyeri arkqdasimla kurs arkadasimla sohpet.ederim hediye alirim derdinide dinlerim kimin ihtiyaci varsa yanindaydim bunlar orospuluksa ben jbilmiyorum ve gercekten ozaman haklilar ben hep.iyi niyetimden kaybettim oysaki dizini cizse yanlarindaydim oyetdi dostlarima cok deger verdim kiz erkek farketmez cok fazlada.zarar gordum ama gecte olsa anladim hayatta insanin dostu die biseyi yok.doast kavrami yok aileden baska.kimseye hic biseyini acma alie saklar ustunu.orter arkadasciklar yaylar dunya ole bi.hale geldiki birak.doatlugu arkadaslik.komsuluk.yok dicemki.kimseye.biseyini anlatma

Dost diye bir şey var tabi ki.Ama her zaman karşısına çıkmıyor insanın.
Benim var çok şükürrr,inşallah siz de bulabilirsiniz iyi bir dost

nadir de olsa var gerçek dostlar.bide dost müspetteleri var tabi

İşte bende bu yüzden artık sadece annemden akıl alıyorum, ona danışıyorum.. Arkadaşlarla lay lay lom...

Dost dediğin şey var bende çok şükür 2 adet.
Biriyle 5 diğeriyle 14 yaşımda tanışmıştım.
Ne çıkar ne riya ne saçmalık görmedim,göstermedim.
Küçük yaşta tanıdıkların kalıyor dost olarak diğerleriyle aynı uyumu yakalayamıyorsun çünkü seni olduğu gibi kabullenemiyor kimse belli bir yaştan sonra.

merhaba, arkadaşlar benim derdim kimseye derdimi anlatamamam.

ne zaman bir arkadaşıma sıkıntılı anımda dayanamayıp derdimi anlatsam daha sonra pişman oluyorum. mesela eşimle tartıştım bunu anlatıyorum sonra eşimle aram düzelince pişman oluyorum anlattığıma.
örnek vereyim bir arkadaşım var eşimin sevmediğim bir özelliğini anlattım hemen kendi kocasının asla öyle olmadığını vs anlatıyor belki bir saat kocasını övmeye başlıyor:KK51:
onun da eşiyle anlaşamadığı ona çok kızdığı dönemleri biliyorum ama ben sıkıntılıysam bana aslında benim eşim gül gibi adam hep benim huysuzluğum diyor

diğer bir arkadaşım anlatıyorum dinliyor sonra en olmadık zamanda yüzüme vuruyor bu konuyu.

benim arkadaşlarımda mı bir problem var yoksa dizi filmlerdeki gibi sıkı fıkı her halini anlatan yakın dostluklar sadece orda mı olur
Canim sen bu arkadaslarinla bir daha gorusme. Ikisi de insanliktan nasibini almamis varliklar. Arada boyle bozuk tipler ciksa da, insanlara olan guveninizi kaybetmeyin. Elbette herkes cok sukur boyle degil. Dogru insanlari bulmaniz dilegiyle.

Bir arkadaşın yazdığı gibi en iyi dost sizsiniz aynada derdinizi anlattığınız SİZ!
Kimselere anlatmayın derdinize deva bulursunuz da gün gelir önünüze çıkarırlar unutursunuz da unutturmazlar...
Yapmacık ifadelerle üzülür görünürler de bir başka mecliste kahve konusu ederler...
Derdinize dertlenir gibi görünürler de içlerinde sevinçler kanatlanır iyi gözlemlerseniz gözlerinde ki samimiyetsizlikten anlarsınız...derdinizin yanında bir bonus kazandırırlar bıçak gibi saplanıverir...
En iyisi aynadır... kalemle kağıda dökseniz izi kalır da aynalar iz bırakmaz...
En güzel dost siz sinizdir...en kötü düşman da...
Dost ve arkadaşım var ama insana güvenmemek lazım içtiği süt çiğ ne de olsa ...

Back
X