dost kara günde belli olurmuş

Yoğun mu çalışıyor acaba? Evli mi kendisi? Tam anlamadım. Ama evliyse bi yansan çalışıyorsa yoğun bi şekilde, gerçekten insan zaman bulamıyor ama aklı kalıyor.

yakıştıramıyorum ama maalesef böyle. bu zamanda belli olur eğri doğru. ben de anladım
ne kadar seversek sevelim insan maalesef böyle günler de anlıyor.benim de başıma buna benzer bişi geldi yakın zamanda.insan bozuluyor haklı olarak.ama her şeyin zamanı var işte.bugün bize yapılanlar/yapılmayanlar -hakettiğimiz halde- yarın onlara da yapılacak/yapılmayacak

allah rahmet eylesin
haklısın
gelip yarım saat durması hoş değil zaten daha fazla kalabilirdi ve de araması gerekirdi ne olursa olsun.
ama üzülme benzer şeyleri hepimiz yasıyoruz
iyi dost iyi dostu karsılık olarak bulamıyor artık pek fazla

Yoğun mu çalışıyor acaba? Evli mi kendisi? Tam anlamadım. Ama evliyse bi yansan çalışıyorsa yoğun bi şekilde, gerçekten insan zaman bulamıyor ama aklı kalıyor.
evli değil bekar, tek yaşıyor. 6 da mesaisi bitiyor. diyorum ya geceleri barlarda fotoğraf atıyor sosyal medyaya, alışveriş sepetini bile çekip yüklüyor. böyle olunca vaktinin olduğunu düşünüyorum

bu işler böyle. herkes bu acıları yaşıyor er ya da geç. yaşamadan da anlamıyor sanırım. böyle zamanlarda daha iyi anlıyor insan dost kimmiş

evli değil bekar, tek yaşıyor. 6 da mesaisi bitiyor. diyorum ya geceleri barlarda fotoğraf atıyor sosyal medyaya, alışveriş sepetini bile çekip yüklüyor. böyle olunca vaktinin olduğunu düşünüyorum
benim dostum dediğim arkadaşım da babasını kaybetti. Çok gidemedim yanına evliyim çalışıyorum yoğun bi işim vardı hele o dönem aşırı yoğundum. Ama sosyal medyaya giremedim bile, bi şey paylaşırım birine yorum yaparım arkadaşım derdini paylaşmadığımı düşünür diye... barlarda gezmesi çok garip

Aynı olayı yaşıyorum bu ara inanır misiniz. ..gece gündüz demeden maddi manevi koştuğum dostum dedim dedim geçen hafta çok istediğim bebeğim kürtaj oldum hala gelcek ariyacak. ..bi akşam dokuzda aradı eşi maçtan gelince 5 dk gelecekmiş; Zahmet etme dedim ben suclu oldum...onun gözünde ne olduğum değil de şu yaşta hala üzülüyor olmak insanlara bana çok koydu valla. ..eşi açığa alındı kostüm oğlu uniye gitti istanbul a yanına gittim ...normalde aynı şehirdeyiz biz oglana gittim...daha neler ki anlatılmaz. ..ama işte akibet bu...öğrenmenin yaşı yok arkadas im...Bu abdest ole epey namaz kılarim artık! !!!

öncelikle başınız sağolsun, nurlar içinde yatsın babanız. arkadaş konusunda ben olaya şöyle bakıyorum. insanın birinci derece yakını anne baba kardeşten ötesi boş. kardeş gibi bir dost bulup yıllarca sürdürene ne mutlu. ama bu forumda eminim ben dahil birçok kişi en az bir kere arkadaş kazığı yemiştir.ben de o yüzden epey bir süredir bu arkadaşlık dostluk konularına mesafeleyim. yakın sayılan bir kız arkadaşım var ama ondan bile beklentiye girmem, herşeye hazırlıklıyımdır. bir de şunu söylemek istiyorum. bu arkadaşınızla eskiden sürekli birlikteymişsiniz. şehir değiştirip araya mesafe girince uzaklaşma olmuş. ben de benzerini yaşamıştım ve bu genelde hep böyle olur. en güzeli insanlarla ilgili hep bir yanılma payı bırakmak, ki bir durum yaşandığında hayalkırıklığı büyük olmasın. zaten üzüntülüsünüz, bir de bunun için ekstra üzüntü yapmayın.

size de çok geçmiş olsun.. bu daha ne ki 2 ev yanımda oturan komşumuz gelmeyi bırak aramadı bile. kızı evlendi yazın. istemesi,sözü,kınası, her şeyine koştuk. ellerimizle hazırladık her şeyini. ne kızı ne kendi aramadı ya gelmeyi geçtim bak. ben insanları anlamıyorum.

öncelikle başınız sağ olsun.
şu var ki ateş düştüğü yeri yakar gerisi için hayat devam ediyor , siz bile artık hayatın temposuna ayak uydurup hayatınızı kaldığınız yerden yaşamaya devam etmişiniz, ilgi istiyor olabilirsiniz ama zaten arkadaşınız baş sağlığına gelmiş, mesaj atıp halınızı hatrınızı da sormuş, buyuk ıhtımal acınız taze gelen gıdenınız arayanınız çokken birde ben hatırlatıpta acısını arttırmayım diye arayıp sormamıştır. zaten kendisi ayrı şehirde imiş, onunda işi gücü kendince sorunları vs olmuştur yani bence dostlugunu sorgulamanız gerekmez...
ben olsam buna alınmam, o görevini yapmış zaten fazlasını yapmasını beklemek gereksiz olur hiç gelmese aramasa anlardım ama sizinki boşuna beklenti bence..

zaten her insanla samimiyete girmem pek hoşlanmam. gerçek olsun 1-2 tane olsun mantığındayken o da yalanmış

çeker atar onun hayatı devam edıyor oturup sızınle gunlerce yas tutacak değil ya siz neden buna alınıyorsunuz ki bende bunu anlamıyorum...

o zaman dost arkadaş neden var.. yarım saat yanımda olan kişiye dost demenin mantığı yok sizin düşüncenize göre. o sadece arkadaştır

çeker atar onun hayatı devam edıyor oturup sızınle gunlerce yas tutacak değil ya siz neden buna alınıyorsunuz ki bende bunu anlamıyorum...
çekmesine atmasına bir şey demedim zaten hanımefendi. vakti yoktur diye yazan arkadaşa cevaben yazılmış bir şey o. vakti olmasa onları yapmazdı demeye çalışıyorum

Başınız sağolsun.
Annem vefat ettiğinde hiç unutmuyorum. Uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşım aradı. Konuşmak zor geliyordu ozamanlar açmadım telefonu. Defalarca aradı. En son ev telefonumu bulup aramıştı. Bazı insanlar değer verir acını paylaşmak ister.

Arkadaşın acını mı deşmek istemedi yada farklı bir durum mu bilemedim. Ayıp etmiş. Umarım gönlünüzü alabilir.

Başınız sağolsun.Her ilişkide genelde hep bir taraf daha vericidir zaten demek ki bu ilişki de verici olan sizsiniz.
Benzer durumu ben de yaşadım Şu an arkadaşım aramadan asla aramıyorum hep mesafeli vs sogugum.
Size tavsiyem arkadaşınıza yanlışını söyleyin mesela ozre gerek yok yazmışsınız bu yanlış.
Açıkca söyleyin en çok senin yanimda olman gerekirdi hiç beklemezdim senden deyin icinizden ne geliyorsa artık soyleyin.
En azından bilsin bunları sonrası ona kalmış telafi etmeye çalışırsa zaten gerçek bir dosttur umrunda olmazsa da yolları ayırma vakti gelmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…