Asıl işin tuhaf tarafı ben bunlar o pazar günü o sitedeyken, içime kötü bir his geldi ama nefes alamıyordum resmen. Şeytan bu ya dürttü işte, Osman'ın whatsapp ına baktım. Online. Deryaya baktım o da online. Bunların son görülme saatleri aynı oldu. Ve Zeynep'e baktım onun bunlardan baya önce son görülme saati. Bir de gecenin o saati. Ve yanyanalar. Yanyana ne konuşuyorlar ki ya diye şüphelendim. İçime "bunun üstüne git Sorcha peşini bırakma" diye bir his geldi. Ve ben bunu da Zeynep'e sordum. Bunlar ne konuştu sen de ordaydın, yanyana ne konuştular böyle böyleydi diye, " yok kızzzz biz kıllattık Derya ile whatsappdan" dedi. Ama jeton sonra düştü benim Zeynep'in son görülme saati Derya'dan baya önceydi. Resmen ele de vermemeye çalışmış düşününce.
Ve ben o gece sabah ezanın da bir dua ettim hem de yatağımda ağlayarak secde eder şekilde, "RABBİM benim arkamdan dönen oyunları karşıma çıkar. Ben bunlar ne konuştu neler oluyor tek tek öğrenmek istiyorum" dedim.
Ama Derya ile Osman'ı kastetmişken , Rabbim hiç tahmin bile edemeyeceğim şeyleri tam duamdan 3 gün sonra resmen gözlerimin önüne serdi ....................... Şükürler olsun . Resmen bir mucize idi. Ve ben de Derya ile Osmandan uyuz kaptığım için Derya'ya Osmanla aramızda geçenleri o arkadaşımızda oturduğumuz gece bir bir ilk defa anlattım. Sırf hani beni bilsin de ondan uzak dursun diye. Ve o da döküldü işte böyle ...
Canım benim sağolasın. Evet bunlar resmen genişliğin dibine vurmuşlar. Bütün ilişkilerimi kestim ama sırtımdan hançerlenmek çok zormuş. Nefes alamıyorum inan. Hem yıllarca sevdiğim türlü ödünler verdiğim adam , hem 10 yıllık kardeşim dediğim kız beni sırtımdan vurdu. Ben şimdi kime nasıl güvenicem ? Nasıl yeniden inanıcam ? Kimsem kalmadı sanki. Bir anda boşluğa düştüm ben.
24 Yaşındayım ben. Yaşlara göre koca insanlr diye düşünmemek gerekir. İçki küçük yaş gruplarında yok sadece. Önemli olan ağzınla içmek ve en önemlisi kendini bilmek. Osman da 28. Derya 27. Zeynep de 24.
Hiç bu kadar ahlaksızlık görmemiştim inanın bunun yaşla ilgisi yok. Bunun direk ahlakla ilgisi var.
Aynen canım ...............
Yok gaza getir. Getirin. Nefret edeyim ki sönsün içimdeki bu merhamet. Ben o kadar salağım ki .... Her şeye rağmen onun gözünden bile bakmaya çalıştım da başaramadım kaldırmadı bünyem. Ben söylerdim.