Dost kazığı-yalanı, yüzleşmeli miyim ?

eflatuns

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
1.598
1.087
333
Açtığım eski konunun üstüne 10 yıllık dostum dediğiniz insan şunu yapsa gidip yüzleşir hesap sorar mıydınız yoksa tek kelime etmeden arkadaşlığınızı bitirir miydiniz ? Bugün öğrendim ve hala çok ağır geliyor duyduğum şey, iftira.

-Ben, arkadaşım ve erkek arkadaşımın ablası aynı kurumda çalışıyoruz. Hatta ablası vasıtasıyla sevgili olduk diyebilirim o tanıştırdı. Gel gelelim biz daha tanışmadan sadece ekleştiğimiz henüz görüşmediğimiz dönemde arkadaşım durup dururken ablasına gidip '' bak ablacım eflatunsu çok severim çok iyi kızdır ama adam parası yemeyi çok sever erkeklerin parasını yer yani sevgililerinin bunu bil, kardeşine de söyle kendini kullandırtmasın ben uyarayım.'' dediğini bugün öğrendim.

Bunu aylardır söylemeyip şimdi söyleyen de ablası, söyleyemedim çünkü aranızı bozan fitne sokak görümce modunda olmak istemedim ama o böyle biri diyerek bana açtı konuyu, arkadaşımla yaşadığım sıkıntılar tarttışmalar kıskançlıklar üstüne eflatuns bunu içimde tutamıyorum senin için böyle demişti 7 ay önce fakat ben ona inanmak istemedim iyi ki de inanmamışım inanıp kardeşime boşver o kızı diyebilirdim dedi ve güzel bi birlikteliğiniz var sen o lafların kızı değilmişsin dedi bana. Sana hep içimde kötü bi his oldugunu arkadaşına çok güvenme diye aralarda hep söylüyordum dayanağım buydu demişti.

Bakın ben çalışan kazanan zorda olsam bile babamın varlığını hisseden bir kadınım, hesabı bile ortak öderim, kimseden maddi tek bir çıkarım olmadı bugüne kadar tüm ilişkilerimde bu cümle benim için en son kullanılacak bi cümle ve çok ağır geliyor bunu onun söylemiş olması. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum içim kaynıyor

üzülmeyin boş yere tahammülü bile yok sizin mutlu bir ilişkide olmanıza.

eski konunuzada yorum yapmışım.
ilişkinizi kendi ilişkisiyle kıskandığını düşünüp bu yorumu yapmıştım ama arkadaşınız sizi tümden kıskanıyormuş.
ben olsam hayatımdan sessizce çıkarırdım.

Keske sevgilinin ablası aktarmasaydı bunu sana.

Ya görümce ekleme cıkarma yapıyorsaya tamamen yalansa.

görümcenin benden nasıl bi çıkarı olabilir böyle bi yalan için, ben de düşündüm, bi başkası söylese inanın inanmazdım belki sen yalan söylüyosun derdim. erkek arkadaşımın ablası bundan ne fayda sağlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…