Dost kazığı-yalanı, yüzleşmeli miyim ?

10 yıllık arkadasın sizi kıskandığını düşündüğünüz gibi acaba görümce adayı da bu arkadasınızla olan ilişkinizi kıskanmış olabilir mi?

10 yıllık arkadasın sizi kıskandığını düşündüğünüz gibi acaba görümce adayı da bu arkadasınızla olan ilişkinizi kıskanmış olabilir mi?

aklı başında bi kadın, yol göstericidir, herkese sınırları olan kendini bilen birisi. hiç sanmam ergen değil.

Haset çok insan var.

aklı başında bi kadın, yol göstericidir, herkese sınırları olan kendini bilen birisi. hiç sanmam ergen değil.
Yani ikisini de siz tanıyorsunuz. Benim en yakın arkadadım için bunu görümcem demiş olsa arkadadımla yüzlesemezdim. Yanlış anlamışızdır diyip konuyu izlemeye alırdım. Cünkü arkadasınız bu tarz birsey demiş olmasa konusu acılırsa acayip kırılır. Kısaca yüzkestiğinz an arkadaslıgınız biter bence. Ya da siz yakın arkadadınızı hiç tanımamışsınız. Arkadasınız bu kadar hasis hain biri olsa 10 sene arkadaslık nasıl ederdiniz ki.

Ben tanıyamamışım diyorum ne yazık ki veya başka bişey. Çünkü benim erkek arkadaşım için de bana ''eflatuns ben seninki için bişeyler duydum eski sevgilisi çok zenginmiş hep ondan geçinirmiş kızı kullanmış hep maddi manevi hatta kıza hala yazıyormuş sen bu çocuga cok bel baglama güvenme bişeyler yaşama sakın seni düşündüğüm için söylüyorum üzülürüm sen üzülürsen bak mutlusun şuan korkuyorum bozulacak vb.'' diye konuşma yapmıştı

Hımm o zaman evet arkadasta var bir gariplik.
Zaten aranıza soğukluk girmiş. Yavas yavas arkadaslığınızı azaltın

Her türlü yüzleşirdim. Bana nedense görümcen doğru soyluyor gibi geldi. Ne demek on yıllık arkadaşın bunu söylemesi... Sana kotuluk yapıp yuzlesmedigin herkes bunu ilerleyerek devam eder ben soyleyim. En azından arkadaşına bu soylemlerden haberim var, konuşmak istemiyorum daha fazla de

Bence yüzleşin ve sonrasında arkadaşlığınızı bitirin. Yüzleşmeden biterse pişman olursunuz ve içinizde kalır.

Yalniz su, dostun dedigin kisinin erkek arkadasinada ayni para yeme mokunu atmasi ilginc.

Bi yandan da uclu yuzlesme lazim, ama uclu yuzlesirsen ve erkek arkadaisnla is ciddiye binerse olaylar bir omur gorumce hasetligine evrilir mi? Bilemedim.

eflatuns

Muhtemelen bunu bu kadar rahat söyleyebilecek biri daha önce de başkalarına farklı şeyler söylemiştir. Ki ben onun nelerini sakladım, kimlere korudum, erkek arkadaşına karşı bile arkadaşım kötü görünmesin yapmıştır bir hata diyerek gizleyici oldum.

yok o değil. bu arkadaşıma uzun süredir hayatımda olup biteni iyi-kötü anlatmıyordum.
Arkadaşınızın o sırada sevgilisi olmasa sizin sevgilinizde gözü vardı diyeceğim. Siz hep onların yanında tabiri caizse tek tabanca takıldığınız için kıskanmıştır sizi kaybetmekten yani ilişkinin parçası olmuşsunuzdur. Daha sonra ilişkiniz güzel gidince kıskançlığın seyri değişmiş gibi geldi bana. Tavsiyem sakin bir şekilde yüzleşin ki bence gerçekten demiştir bunu ama görümce varken yapın bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…