10 yıllık arkadasın sizi kıskandığını düşündüğünüz gibi acaba görümce adayı da bu arkadasınızla olan ilişkinizi kıskanmış olabilir mi?görümcenin benden nasıl bi çıkarı olabilir böyle bi yalan için, ben de düşündüm, bi başkası söylese inanın inanmazdım belki sen yalan söylüyosun derdim. erkek arkadaşımın ablası bundan ne fayda sağlar ?
10 yıllık arkadasın sizi kıskandığını düşündüğünüz gibi acaba görümce adayı da bu arkadasınızla olan ilişkinizi kıskanmış olabilir mi?
Haset çok insan var.Açtığım eski konunun üstüne 10 yıllık dostum dediğiniz insan şunu yapsa gidip yüzleşir hesap sorar mıydınız yoksa tek kelime etmeden arkadaşlığınızı bitirir miydiniz ? Bugün öğrendim ve hala çok ağır geliyor duyduğum şey, iftira.
-Ben, arkadaşım ve erkek arkadaşımın ablası aynı kurumda çalışıyoruz. Hatta ablası vasıtasıyla sevgili olduk diyebilirim o tanıştırdı. Gel gelelim biz daha tanışmadan sadece ekleştiğimiz henüz görüşmediğimiz dönemde arkadaşım durup dururken ablasına gidip '' bak ablacım eflatunsu çok severim çok iyi kızdır ama adam parası yemeyi çok sever erkeklerin parasını yer yani sevgililerinin bunu bil, kardeşine de söyle kendini kullandırtmasın ben uyarayım.'' dediğini bugün öğrendim.
Bunu aylardır söylemeyip şimdi söyleyen de ablası, söyleyemedim çünkü aranızı bozan fitne sokak görümce modunda olmak istemedim ama o böyle biri diyerek bana açtı konuyu, arkadaşımla yaşadığım sıkıntılar tarttışmalar kıskançlıklar üstüne eflatuns bunu içimde tutamıyorum senin için böyle demişti 7 ay önce fakat ben ona inanmak istemedim iyi ki de inanmamışım inanıp kardeşime boşver o kızı diyebilirdim dedi ve güzel bi birlikteliğiniz var sen o lafların kızı değilmişsin dedi bana. Sana hep içimde kötü bi his oldugunu arkadaşına çok güvenme diye aralarda hep söylüyordum dayanağım buydu demişti.
Bakın ben çalışan kazanan zorda olsam bile babamın varlığını hisseden bir kadınım, hesabı bile ortak öderim, kimseden maddi tek bir çıkarım olmadı bugüne kadar tüm ilişkilerimde bu cümle benim için en son kullanılacak bi cümle ve çok ağır geliyor bunu onun söylemiş olması. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum içim kaynıyor
Yine de 3lü şekilde yüzleş bakalım binde bir belki söylememiştir. Hem de gerçeği öğrenmiş olursun.aklı başında bi kadın, yol göstericidir, herkese sınırları olan kendini bilen birisi. hiç sanmam ergen değil.
Yani ikisini de siz tanıyorsunuz. Benim en yakın arkadadım için bunu görümcem demiş olsa arkadadımla yüzlesemezdim. Yanlış anlamışızdır diyip konuyu izlemeye alırdım. Cünkü arkadasınız bu tarz birsey demiş olmasa konusu acılırsa acayip kırılır. Kısaca yüzkestiğinz an arkadaslıgınız biter bence. Ya da siz yakın arkadadınızı hiç tanımamışsınız. Arkadasınız bu kadar hasis hain biri olsa 10 sene arkadaslık nasıl ederdiniz ki.aklı başında bi kadın, yol göstericidir, herkese sınırları olan kendini bilen birisi. hiç sanmam ergen değil.
Yani ikisini de siz tanıyorsunuz. Benim en yakın arkadadım için bunu görümcem demiş olsa arkadadımla yüzlesemezdim. Yanlış anlamışızdır diyip konuyu izlemeye alırdım. Cünkü arkadasınız bu tarz birsey demiş olmasa konusu acılırsa acayip kırılır. Kısaca yüzkestiğinz an arkadaslıgınız biter bence. Ya da siz yakın arkadadınızı hiç tanımamışsınız. Arkadasınız bu kadar hasis hain biri olsa 10 sene arkadaslık nasıl ederdiniz ki.
Hımm o zaman evet arkadasta var bir gariplik.Ben tanıyamamışım diyorum ne yazık ki veya başka bişey. Çünkü benim erkek arkadaşım için de bana ''eflatuns ben seninki için bişeyler duydum eski sevgilisi çok zenginmiş hep ondan geçinirmiş kızı kullanmış hep maddi manevi hatta kıza hala yazıyormuş sen bu çocuga cok bel baglama güvenme bişeyler yaşama sakın seni düşündüğüm için söylüyorum üzülürüm sen üzülürsen bak mutlusun şuan korkuyorum bozulacak vb.'' diye konuşma yapmıştı
Bence yüzleşin ve sonrasında arkadaşlığınızı bitirin. Yüzleşmeden biterse pişman olursunuz ve içinizde kalır.Açtığım eski konunun üstüne 10 yıllık dostum dediğiniz insan şunu yapsa gidip yüzleşir hesap sorar mıydınız yoksa tek kelime etmeden arkadaşlığınızı bitirir miydiniz ? Bugün öğrendim ve hala çok ağır geliyor duyduğum şey, iftira.
-Ben, arkadaşım ve erkek arkadaşımın ablası aynı kurumda çalışıyoruz. Hatta ablası vasıtasıyla sevgili olduk diyebilirim o tanıştırdı. Gel gelelim biz daha tanışmadan sadece ekleştiğimiz henüz görüşmediğimiz dönemde arkadaşım durup dururken ablasına gidip '' bak ablacım eflatunsu çok severim çok iyi kızdır ama adam parası yemeyi çok sever erkeklerin parasını yer yani sevgililerinin bunu bil, kardeşine de söyle kendini kullandırtmasın ben uyarayım.'' dediğini bugün öğrendim.
Bunu aylardır söylemeyip şimdi söyleyen de ablası, söyleyemedim çünkü aranızı bozan fitne sokak görümce modunda olmak istemedim ama o böyle biri diyerek bana açtı konuyu, arkadaşımla yaşadığım sıkıntılar tarttışmalar kıskançlıklar üstüne eflatuns bunu içimde tutamıyorum senin için böyle demişti 7 ay önce fakat ben ona inanmak istemedim iyi ki de inanmamışım inanıp kardeşime boşver o kızı diyebilirdim dedi ve güzel bi birlikteliğiniz var sen o lafların kızı değilmişsin dedi bana. Sana hep içimde kötü bi his oldugunu arkadaşına çok güvenme diye aralarda hep söylüyordum dayanağım buydu demişti.
Bakın ben çalışan kazanan zorda olsam bile babamın varlığını hisseden bir kadınım, hesabı bile ortak öderim, kimseden maddi tek bir çıkarım olmadı bugüne kadar tüm ilişkilerimde bu cümle benim için en son kullanılacak bi cümle ve çok ağır geliyor bunu onun söylemiş olması. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum içim kaynıyor
Her türlü yüzleşirdim. Bana nedense görümcen doğru soyluyor gibi geldi. Ne demek on yıllık arkadaşın bunu söylemesi... Sana kotuluk yapıp yuzlesmedigin herkes bunu ilerleyerek devam eder ben soyleyim. En azından arkadaşına bu soylemlerden haberim var, konuşmak istemiyorum daha fazla de
Bu erkek arkadaşın iyi hoş da biraz cimri diyen arkadaş mi?
Yok bir konunuzda iş yerinden çok sevdiğim bir arkadaşa konuyu açtım böyle dedi demişsiniz de onu sordumAçtığım bi konuda kk üyeleri cimri olduğuna karar vermişti sorunuz buysa
Yok bir konunuzda iş yerinden çok sevdiğim bir arkadaşa konuyu açtım böyle dedi demişsiniz de onu sordum
Arkadaşınızın o sırada sevgilisi olmasa sizin sevgilinizde gözü vardı diyeceğim. Siz hep onların yanında tabiri caizse tek tabanca takıldığınız için kıskanmıştır sizi kaybetmekten yani ilişkinin parçası olmuşsunuzdur. Daha sonra ilişkiniz güzel gidince kıskançlığın seyri değişmiş gibi geldi bana. Tavsiyem sakin bir şekilde yüzleşin ki bence gerçekten demiştir bunu ama görümce varken yapın bunu.yok o değil. bu arkadaşıma uzun süredir hayatımda olup biteni iyi-kötü anlatmıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?