Dost kazığı-yalanı, yüzleşmeli miyim ?

Arkadaşının sevgilinde gozu var belki içten içe görümce adayına kızmıştır bana neden ayarlamadi kardeşini diye fesatlanmis

Bence görümce adayını olaya daha fazla dahil etmeyin. İlerde evlilik yoluna girerseniz şimdiden oluşacak olumsuz tepkiler artarak görümce terörü olarak size dönebilir. Yüzleştirseniz bile size iftira atacak karakterde biri çok rahat inkar eder. Anlamsız kaos oluşur. Bu olayın ispatı mümkün gözükmüyor. Kişileri siz tanıyorsunuz. Tecrübeleriniz ve iç güdülerinizle siz karar verin.

Eğer arkadaşınızın bunu yaptığını düşünüyorsanız da olayı büyümeden sessizce mesafe koyun. Hırslanıp daha fazla çirkeflik yapabilir çünkü. Zaten önceki konunuzdan da belli ki arkadaşlığınız tıkanmış. İlerlemiyor. Zorlamanın anlamı yok.

Yüzleşirseniz hem görümceniz arada kalacak hem de aynı işyerinde insanlara dedikodu malzemesi olacaksınız. Sevgilinizle de işler iyi gidiyor belli ki ama bozuşursanız hem görümceniz hem arkadaşınız işyerinde ikili cephe arasında kalırsınız. Ben olsam mesafemi koyar yoluma bakardım.

Eger yuzlesirsen gorumce zan altinda kalacak. İlk ona sor böyle seyler ďuydum ama neden konusuyorsin böyle yuzlesirken karsi soyleyenide düşün arti ayni krumdasiniz yuzyuze bakacaksiniz .bana kalsa en güzeli tamamen karşıyi yok saymak konuşurken ayni ortamda olmamak sorularına cvp vermemek olurdu
Biriyle yuzlesirken size iletenide düşünün onun fikrini alin kabul ederse malum sahsa dersiniz arkamdan boyle birseyi nasil dersin ama ben yapmazdim karsiyi yok sayardım görümce zan altinda kalacak

Yüzüne patır patır vurup hayatınızdan çıkarın. Hiç üzülmeyin böylesinin hayatınızda olmaması daha iyi

Hepiniz aynı yerde çalıştığınız için bence yüzleşmek iyi bir fikir değil gibi duruyor. Araniza mesafe koyup yolunuza bakın bence.

3ünün olduğu ortamda konuyu açar yüzleştirirdim hepsini.
Yani ne malum doğru söylediği,belki aranız açılsın diye söyledi. Bu şekilde asla doğrusunu öğrenemezsiniz.

arkadaşınız aslında arkadaşınız değilmiş kıskanıyor heralde ben olsam vizyonuma göre insanlarla konuşurum onu kaaleye bile alma görmemezlikten gel bu daha ağır inan

ben olsam yüzleşir suratına tükürürdüm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…