- 9 Ağustos 2023
- 24
- 12
- 3
- Konu Sahibi yasemin1995
Hayatımda zamanında dost kazığı yedim birkaç kez ve artık yalnız olmayı seçtim,daha a zyakan daha az stres misali.Dost kazığı yiyip ,yalnızlığı secen var mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var benHayatımda zamanında dost kazığı yedim birkaç kez ve artık yalnız olmayı seçtim,daha a zyakan daha az stres misali.Dost kazığı yiyip ,yalnızlığı secen var mi ?
Kafa dengi insanlara denk gelmemişsiniz demek. İleride karşınıza çıkar belki.Arkadaşlık kavramına inanmıyorum. Dostluk zaten bu devirde zümrüd-ü Anka kuşu gibi... Geçen bir kitapta mı okudum?
"Yol uzunsa ve kendi kendine çok uzun dersen yol daha da uzar." Aynısı bence yalnızlık için de geçerli. Evet yalnızız ve bunu kendimize çok fazla hatırlatmak işleri daha da zorlaştırmaktan başka bir işe yaramayacak.
Benim kafada var bir sıkıntı sanırım. :) Öyle birisini bulamıyorum. Çıkarcı ve samimiyetsiz ilişkilere de tahammül edemiyorum. Belli ortamlarda arkadaş olanların o ortamlar kaybolunca kaybolduklarını gördükçe arkadaşlığa inanmamaya başladım.Kafa dengi insanlara denk gelmemişsiniz demek. İleride karşınıza çıkar belki.
Benim için de tanımlar sıkıntılı. Sınırı, kişiye sevgi ne kadar olursa dosttur yoksa sadece arkadaş mıdır?..
Sizin tanıma göre benim dostlarım arkadaşlardan daha fazla sankiBenim kafada var bir sıkıntı sanırım. :) Öyle birisini bulamıyorum. Çıkarcı ve samimiyetsiz ilişkilere de tahammül edemiyorum. Belli ortamlarda arkadaş olanların o ortamlar kaybolunca kaybolduklarını gördükçe arkadaşlığa inanmamaya başladım.
Bence arkadaş genel olarak yüzeysel ilişki kurduğun insandır. Çay, kahve, muhabbet. Dostluk yüreğini yüreğine akıttığın, derin ilişki kurduğundur. Benim tanımım bu :)
Ne güzel işte :) Şanslısınız. Ben de yüzeyselliği sevmiyorum.Sizin tanıma göre benim dostlarım arkadaşlardan daha fazla sankiAzıcık insan sevmiyorum da
![]()
Arkadaşlarım var ama dostum yok. Bende verdim mehteri zamanındaHayatımda zamanında dost kazığı yedim birkaç kez ve artık yalnız olmayı seçtim,daha a zyakan daha az stres misali.Dost kazığı yiyip ,yalnızlığı secen var mi ?
Yalnız değilim tek başımayım herkesle merhaba merhaba zaten işim gücüm var evin. İşi böylesi daha iyi kafa rahatHayatımda zamanında dost kazığı yedim birkaç kez ve artık yalnız olmayı seçtim,daha a zyakan daha az stres misali.Dost kazığı yiyip ,yalnızlığı secen var mi ?
Valla yıllardır yiyorum ama yalnızlıkta kötü birşey görüştüğüm 1 2 arkadaş var sadece yalnızlıkta insana kafayı yedirtiyor bir süre sonra yalnızlığı seçemiyorum o yüzden pek. Bu kazık yediğim dost dediklerimde hergünümün beraber geçtiği insanlar kötü günlerinde hep yanında olduğum insanlar ama kalpleri pismiş ne diyeyim hiçbirine hakkımı helalde etmiyorum yaşattiklarini yaşasınlar öteki tarafta da attığı kazıklar onlara girsinHayatımda zamanında dost kazığı yedim birkaç kez ve artık yalnız olmayı seçtim,daha a zyakan daha az stres misali.Dost kazığı yiyip ,yalnızlığı secen var mi ?