20 yıldır özel sektörde çalışıyorum tavsiyelerimi yazmak istedim. Birebir aynısı basıma gelmişti ama ben olumsuz cvp alınca hem o kişiyi hayatımdan cıkardım hem de şirkete hiçbirşey demedim tamamen sessiz kaldım..Üstelik biraz da o arkadasım orda diye istiyordum. Sonra cok cok daha iyi bir yere girdim..ama çok istiyorsan tavsiyem su;
Sakın ama sakın oraya gitmeyin ve o arkadaşı da tamamen hayatınızdan silin onunla iletişime geçmeyin.
Eğer görüştüğünüz kişinin mailini biliyorsanız yani iş görüşmesinde esas etkili olan kişinin şöyle bir mail atabilirsiniz; Yalnız işe alınırsanız o arkadasınızın ayagınızı kaydırmak için elinden geleni yapacagını sürekli stres altında olacagınızı bilmeniz lazım yani.eğer buna rağmen o işi.istiyorsanız bu maili atın..Tabi bir de gercekten onceki işyerlerinizde savunamayacagınız hatalı bir durum yok ise
Sayın ..
Beni ...pozisyonu için iş görüşmesine çağırıp değerlendirmeye aldığınız çok teşekkür ederim. İş görüşmeminin olumsuz değerlendirildiğini üzülerek öğrendim. Sizlerle çalışma fırsatını bulmak hem kendimi geliştirmek anlamında hem de kariyerimde son derece güzel bir etki sağlayacaktı aynı zamanda şirketinize de faydalı işler yapacagımı düşünüyordum. Olumsuz değerlendirme sebebini hakkımda söylenen olumsuz önceki tecrübeler olarak öğrendim. Önceki işyerlerimi arayabilir, benim yarattıım bir olumsuzluk olmadığını öğrenebilirsiniz , ben de gereken acıklamayı yapabilirim. Yine de sizlerle çalışmayı çok istediğiö için söylemek istedim, bu konuda son derece şeffafım.
Görüşme sonucu ister olumlu ister olumsuz olsun, sizleri tanıma fırsatı bulduğum için teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim