- 28 Aralık 2022
- 11
- 11
- 1
- 26
- Konu Sahibi sezenderya
-
S.ktir et gitsinDost kazığı mi desem artık ?
15 yıla yakin bir arkadaşligimiz vardı .yediğimiz.icitigimiz hiç ayrı gitmedi .söylemek için söylemiyorum yeri geldi yol parasina varana kadar hep karsiladim .Evlenince ben benimle bir süre konuştu daha sonra kötü örnek olduğumu söyleyerek benimle arkadaşlığını bitirmiş .Benim bundan haberim yok bir baskasindan duyuyorum .beni her yerden engellemiş ulaşamıyorum da .Ama çok canım acıdı .hani gerçekten kalbim kırıldi yani hissetim ..En son tabiri bu olmuş bir oyuncakla oynarsın sıkılıp çöpe atarsın ya benimki de o hesap demiş .ben onunla yüzleşmek istiyorim .Daha doğrusu ne yapmalıyım ? Bana tavsiye bı fikkir verin
Evlendigim için onu evliliğe ozendiriyormuşum .kötü örnek oluyormuşHiçbir şey yapmamalısın bundan sonra da herkese ederi kadar değer verirsin. Ne yapıp kötü örnek oluyormuşsun ki?
Sizi engelleyen, yolları ayıran biriyle neyin yüzlesmesini yapacaksınız merak ettim? Kötü örnek oldugunuzu mu düsünüyosunuz da yüzleseceksiniz? Neyin yüzlesmesi bu?
İnsanlar gelir ve gider. Kimileri pismanlık, kimileri ders, kimileri tecrübe olur. Sizinkisi size ders olsun.
Karşima alıp başkasına benim hakkımda dediklerini bir de benim yüzüme soylemisini çok istiyorum .baya bayaSizi her yerden engellemis belli ki istemiyor, daha neyin yuzlesmesi? Yüzsüzlük olur olsa olsa bu davranisin karsisinda bir şeyler yapmak...
Yaptıgınız yüzsüzlük olur.Karşima alıp başkasına benim hakkımda dediklerini bir de benim yüzüme soylemisini çok istiyorum .baya baya
Arkadaşınızın yaşı 10 galiba..Evlendigim için onu evliliğe ozendiriyormuşum .kötü örnek oluyormuş
Açıkçası karşı tarafın ne diyeceği de önemli. Hep kendinizi anlatmışsınız. Bekar olduğu için darladınız mı, ya da hep birini mi bulmaya çalıştınız kıza?Evlendigim için onu evliliğe ozendiriyormuşum .kötü örnek oluyormuş
Klasik Türk kezbanı kocayı zor bulmuş elinden alırsınız filan birde evlenince kendi yedikleri haltların silindiğini sanıyorlar ya o çok komik neyse bu şekilde davranan 2 arkadaşım vardı 2 si de boşandı ben evliyim ve çok mutluyum Allahıma şükür sonradan görüşmek istediğin de bana kötü örnek oluyorsun dersin boşver görüşme hiç konuşma bile arkasından ilahi adalet var buna inan ve sabretDost kazığı mi desem artık ?
15 yıla yakin bir arkadaşligimiz vardı .yediğimiz.icitigimiz hiç ayrı gitmedi .söylemek için söylemiyorum yeri geldi yol parasina varana kadar hep karsiladim .Evlenince ben benimle bir süre konuştu daha sonra kötü örnek olduğumu söyleyerek benimle arkadaşlığını bitirmiş .Benim bundan haberim yok bir baskasindan duyuyorum .beni her yerden engellemiş ulaşamıyorum da .Ama çok canım acıdı .hani gerçekten kalbim kırıldi yani hissetim ..En son tabiri bu olmuş bir oyuncakla oynarsın sıkılıp çöpe atarsın ya benimki de o hesap demiş .ben onunla yüzleşmek istiyorim .Daha doğrusu ne yapmalıyım ? Bana tavsiye bı fikkir verin
Ben de nedense bu hissiyatı aldım.Siz evlendiniz diye her buluşmada evliliğinizi anlatıyorsanız ve onunda evlenmesini istediğinizi söylüyorsanız
Lafı hep aynı konuya getiriyorsanız haklı bunalmıştır
Evlenene kadar ben de öyle sanıyordum ama arkadaşlarım birer birer benimle görüşmeyi azaltınca ve hatta kesince tam tersi olduğunu anladım maalesef.Ana ben konuyu tersinden anlamışım genelde evlenen taraf görüşmeyi keser bu durumlar da sizin ki bir tuhaf olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?