28 yaşındayım ama onlarda benim tombik olmamla dalga geçtiler..biliyorum dedikodu çok ayıp ama yinede elimde değildi hatamı anladım..Canım kaç yasındasın
Hiçbi şey yapamazlar
Ararsın 155 i
Millet iyice acayipleşti
Hatta tehdit e devam ederlerse ver savcıya uğraşsınlar
Asla artık yapmam benim biraz kilom var birde konuşurken heyecandan kekelerim onlarda bununla dalga geçince ne bileyim sinirimden yaptım sanırımHiçbirşey yapamazlar yapacak olsalar çoktan kapında biterlerdi sanada ders olsun bu olay kimseye başkaları hakkında anlatmayınki başınız bir daha ağrımasın ne demişler söyleme dostuna oda söyler dostuna
28 yaşındayım ama onlarda benim tombik olmamla dalga geçtiler..biliyorum dedikodu çok ayıp ama yinede elimde değildi hatamı anladım..
Gerçekten amacım kötü değildi ağzımdan çıktı işte ama şimdi tehdit ediyorlar..sürekli 1 yıl boyunca kıyafetim konuşmam kilom hep dalga geçtiler..küfür ederlerse beni görünce insanların içinde aşağılanmaktan korkuyorum..Sen karşılarında korkak durursan,herseyi yaparlar.
Dik dur,hic birsey yapamazlar.
Meydan oku.öyle tehdit falan yaziyorlarsa sana,savcılığa suç duyurusunda da bulunabilirsin.suan dertleri bence sadece seni korkutmak.
Gelme bu oyunlara...
Hakkını savunan biri olsam asla korkmam ama haklısınız korkmamalıyımİyi de dedikodu yapmayan mı var yaw
Hepimiz yol keselim o zaman
Bu yaşta olup böyle sallayan kızlardan korkman tuhaf geldi
O zaman hiç durma,savcılığa ver.hazır sana tehdit mesajları da yazmışlar, sakın o mesajları silme.ifadene bu dalga gecme aşağılama durumlarını da yazarsin.savcıya herşeyi anlatirsin.Gerçekten amacım kötü değildi ağzımdan çıktı işte ama şimdi tehdit ediyorlar..sürekli 1 yıl boyunca kıyafetim konuşmam kilom hep dalga geçtiler..küfür ederlerse beni görünce insanların içinde aşağılanmaktan korkuyorum..
Ben o kızı facebooktan engelledim sonra mesaj attı hastasın sen şöyle böyle gör bak ne iftira atacağım sana bir yerde göreyim mahvedeceğim yüzünü şişireceğim duba yazmışAyrıca sakin ol kimseyi vurmadın sen
Al mesajları savcıya git
Hakkını savunan biri olsam asla korkmam ama haklısınız korkmamalıyım
Ben o kızı facebooktan engelledim sonra mesaj attı hastasın sen şöyle böyle gör bak ne iftira atacağım sana bir yerde göreyim mahvedeceğim yüzünü şişireceğim duba yazmış
Susyleta sen kendini nasıl savunuyorsun dişli olmayı açabilirmisin biraz ben biraz sessizim ama bunlarlada başetmem gerekSen uslubunu bozma mesajlarda
Ve ben olsam veririm bunu mahkemeye
Hem tehdit hem hakaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?