Dost kazığı:(

afrodict

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
264
42
98
İzmir
Kızlar merhaba mevzu şu çok üzülerek yazıyorum..ben son işimde iki kızla çalışıyordum ama beni hiç sevmediler hep birşey dediğimde dalga geçtiler ikisi ile hiç arkadaşlık kuramadım.orada bir arkadaş edindim başka bir kız çok yakın arkadaş olduk aliye nereye ben oraya o kadar iyi arkadaştıkki herşeyimi paylaştım o iki kızla olan herşeyi konuştuk açıkçası dedikodu deyin isterde iç dökme iki kız hakkkında bayağı konuştuk hem o hem ben... yaptığım şey yanlış biliyorum tövbe ettim zaten ama engel olamadım kendime çok konuştum arkalarından..bahsettiğim iki kızda normal değildi zamanla tanıdıkça iyice uzaklaştım onlardan..neyse sonra ben işten ayrıldım aliyede tabiki tanıdığım aileye değilmiş artık sevgilim var arkadaşa ihtiyavım yok dedi ben şok tabikii arkadaşlığımız bitti..sonraki iki gün içinde bu iki kız bana ağza alınmayacak küfürler yazmışlar hakkımızda çok konuştun seni görürsek mahvedeceğiz diye..ikiside çok garip kızlar tamam hakları var yaptığım sey yanlış ama onlarda benim hakkımda konuştuklarında birşey demedim..neyse uzatmayayım şimdi bu kızlarla çok yakın otuyorum gittiğimiz yerlerde aynı karşıma çıkarlarsa özellikle ailemin yanında kavga ederlerse yada ileride erkek arkadaşımla(şuan yok ama olursa)görürlerse beni rezil ederlerse??çok korkuyorum sizce ne yapmalıyım??

Dedikoduyu da , laf tasiyani da sevmem. Arkadasligini olcmenin en basit yoludur.

Ses kaydi mi var ellerinde ispat edemezler. Inkar etmeyi dene ya da hatani anladiysan ozur dilemeyi.

Son düzenleme:
Canım kaç yasındasın
Hiçbi şey yapamazlar
Ararsın 155 i
Millet iyice acayipleşti
Hatta tehdit e devam ederlerse ver savcıya uğraşsınlar

Hiçbirşey yapamazlar yapacak olsalar çoktan kapında biterlerdi sanada ders olsun bu olay kimseye başkaları hakkında anlatmayınki başınız bir daha ağrımasın ne demişler söyleme dostuna oda söyler dostuna

Canım kaç yasındasın
Hiçbi şey yapamazlar
Ararsın 155 i
Millet iyice acayipleşti
Hatta tehdit e devam ederlerse ver savcıya uğraşsınlar
28 yaşındayım ama onlarda benim tombik olmamla dalga geçtiler..biliyorum dedikodu çok ayıp ama yinede elimde değildi hatamı anladım..

valla kim konusmuyordur yakiniyla birileri hakkinda cok yakin arkadasim kardesim veya ailemle konusurum ama konustugunuz kisi sadik degilmis davranisida cok cocukca

Sen karşılarında korkak durursan,herseyi yaparlar.
Dik dur,hic birsey yapamazlar.
Meydan oku.öyle tehdit falan yaziyorlarsa sana,savcılığa suç duyurusunda da bulunabilirsin.suan dertleri bence sadece seni korkutmak.
Gelme bu oyunlara...

Asla artık yapmam benim biraz kilom var birde konuşurken heyecandan kekelerim onlarda bununla dalga geçince ne bileyim sinirimden yaptım sanırım

Bu şekilde yazmaya devam ederlerse ,Ettikleri küfür ve hakaretlerle hatta tehditle alakalı savcılığa vereceğini şayet darp vs olursa hiç çekinmeden polisi arayacağını söyleyerek geri püskürt.Şayet devam ederlerse de et şikayetini onların paçası tutuşsun.

28 yaşındayım ama onlarda benim tombik olmamla dalga geçtiler..biliyorum dedikodu çok ayıp ama yinede elimde değildi hatamı anladım..

İyi de dedikodu yapmayan mı var yaw
Hepimiz yol keselim o zaman
Bu yaşta olup böyle sallayan kızlardan korkman tuhaf geldi

Gerçekten amacım kötü değildi ağzımdan çıktı işte ama şimdi tehdit ediyorlar..sürekli 1 yıl boyunca kıyafetim konuşmam kilom hep dalga geçtiler..küfür ederlerse beni görünce insanların içinde aşağılanmaktan korkuyorum..

Ayrıca sakin ol kimseyi vurmadın sen
Al mesajları savcıya git

O zaman hiç durma,savcılığa ver.hazır sana tehdit mesajları da yazmışlar, sakın o mesajları silme.ifadene bu dalga gecme aşağılama durumlarını da yazarsin.savcıya herşeyi anlatirsin.

Hakkını savunan biri olsam asla korkmam ama haklısınız korkmamalıyım

Çevremde benden nefret eden insanlar bile laf edemez bana
Fena benzetirim hiç bulaşmazlar
Canım bazıları sert sever seni yumuşak bulmuş bunlar

Az göster dişlerini sakın sinme bu laflara

Ben o kızı facebooktan engelledim sonra mesaj attı hastasın sen şöyle böyle gör bak ne iftira atacağım sana bir yerde göreyim mahvedeceğim yüzünü şişireceğim duba yazmış

Sen uslubunu bozma mesajlarda
Ve ben olsam veririm bunu mahkemeye
Hem tehdit hem hakaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…