İşte bundan dolayı başım ağırıdı güvendim hatta beni o teşvik etti şimdide geri çekildi hiçbiriyle konuşmuyorum ama geçen bir ortak arkadaşıma bu kızlardan biri demişki o kız dedikoducu hiç sevöem şöyle böyle arkadaşımda beni aradı çok mahçup oldumvalla kim konusmuyordur yakiniyla birileri hakkinda cok yakin arkadasim kardesim veya ailemle konusurum ama konustugunuz kisi sadik degilmis davranisida cok cocukca
28 yaşındayımKorkmana gerek yk kac yasindasin
Susyleta sen kendini nasıl savunuyorsun dişli olmayı açabilirmisin biraz ben biraz sessizim ama bunlarlada başetmem gerek
Eğer beni taciz ederlerse bunu kullanacağım teşekkür ederim susuletaHatasını yüzüne vuruyorum
Bi de mizaç meselesi ben sert bi insanım.
Sert çıkar kelimelerim kaşlarımı çatarım
Sesim yükselir falan :)
Ama bu çirkefleşme halim rutin bişi değil
Ekstrem durumlarda. ya bazıları sadece bu dili anlıyo. onları ancak bu dille püskürtebiliyorum
Yaptığını da yüzüne vurup utanmasını sağlamak favorim
Mahçup oluyo zaten
Bilmiyorum ki ne dedi sadece tehdit ettiler hiç konuşmadım engelledim hepsini izmir küçük yer karşıma çıkıp sayarlarsa diye korkuyorum haklarında konuştum ama çok kötü değildi zaten düşman olmak bahane arıyorlardıKızlar hakkında ne dedinki bu kadar hiddetlenmişler
Daha doğrusu gerçekten senin sözlerini söylediğini nerden biliyorsun belkide hiç ağzından çıkmayan şeyleri uydurup milleti doldurdu aradaki laf taşıyan
kız laf taşıdı diye kızdıklarını nasıl anladın o zamanBilmiyorum ki ne dedi sadece tehdit ettiler hiç konuşmadım engelledim hepsini izmir küçük yer karşıma çıkıp sayarlarsa diye korkuyorum haklarında konuştum ama çok kötü değildi zaten düşman olmak bahane arıyorlardı
Asla artık yapmam benim biraz kilom var birde konuşurken heyecandan kekelerim onlarda bununla dalga geçince ne bileyim sinirimden yaptım sanırım
Onlar da seninle dalga geçmiş sonunda. Ben olsam sırf beni sattığı için "Siz bir de Aliyenin dediklerini duysanız. Ben ağzıma alamam o sözleri gerçi" derdim.28 yaşındayım ama onlarda benim tombik olmamla dalga geçtiler..biliyorum dedikodu çok ayıp ama yinede elimde değildi hatamı anladım..
Kızlar merhaba mevzu şu çok üzülerek yazıyorum..ben son işimde iki kızla çalışıyordum ama beni hiç sevmediler hep birşey dediğimde dalga geçtiler ikisi ile hiç arkadaşlık kuramadım.orada bir arkadaş edindim başka bir kız çok yakın arkadaş olduk aliye nereye ben oraya o kadar iyi arkadaştıkki herşeyimi paylaştım o iki kızla olan herşeyi konuştuk açıkçası dedikodu deyin isterde iç dökme iki kız hakkkında bayağı konuştuk hem o hem ben... yaptığım şey yanlış biliyorum tövbe ettim zaten ama engel olamadım kendime çok konuştum arkalarından..bahsettiğim iki kızda normal değildi zamanla tanıdıkça iyice uzaklaştım onlardan..neyse sonra ben işten ayrıldım aliyede tabiki tanıdığım aileye değilmiş artık sevgilim var arkadaşa ihtiyavım yok dedi ben şok tabikii arkadaşlığımız bitti..sonraki iki gün içinde bu iki kız bana ağza alınmayacak küfürler yazmışlar hakkımızda çok konuştun seni görürsek mahvedeceğiz diye..ikiside çok garip kızlar tamam hakları var yaptığım sey yanlış ama onlarda benim hakkımda konuştuklarında birşey demedim..neyse uzatmayayım şimdi bu kızlarla çok yakın otuyorum gittiğimiz yerlerde aynı karşıma çıkarlarsa özellikle ailemin yanında kavga ederlerse yada ileride erkek arkadaşımla(şuan yok ama olursa)görürlerse beni rezil ederlerse??çok korkuyorum sizce ne yapmalıyım??
Alenen hakaret ve tehdit. Tehdit için sanırım 2 yıla kadar hapis cezası ile yqrgilaniyorlar. Hakaret için ise tazminat davası açarsın. Git bir avukat bul kızÇevremde benden nefret eden insanlar bile laf edemez bana
Fena benzetirim hiç bulaşmazlar
Canım bazıları sert sever seni yumuşak bulmuş bunlar
Az göster dişlerini sakın sinme bu laflara
Birde iftira attılar bana dalga geçtikleri yetmiyormuş gibi birde iftiralara maruz kaldım aferdersinix namusa kadar girdiler ama onlar haklı ben haksızaman sanki onlar senin arkandan hiç konuşmamışlarmı?
emin ol neler demişlerdir.
bi bok yapamazlar nerde görücekler seni ya.
sende onları tehdit et bu mesajlarını saklıyorum gidip savcılıga suç duyurusunda bulunursam kim kimnle uğraşyor görürsnz de.
engeli kaldırın-ekran görüntüsü alıp savcılığa şikayet edin sonuçta kendi isimleri soyisimleri var profil resimleri vs var,sahte isim değildir büyük ihtimalle.Bilmiyorum ki ne dedi sadece tehdit ettiler hiç konuşmadım engelledim hepsini izmir küçük yer karşıma çıkıp sayarlarsa diye korkuyorum haklarında konuştum ama çok kötü değildi zaten düşman olmak bahane arıyorlardı
Sadece dedikodu olsa iyi işten ayrıldığımda arkadaşım dediğim kişi dediki senin namusun hakkında bunu bunu dediler iftira attılar çok sessizim bunu kullanıyorlar ama karar verdim öyle karşıma çıkarlarsa bende yaptıklarını sayıp kovacağım yanımdan bıktım çünküKendileri senin dedikodunu o kadar yapmışlar.
Bu ne yüzsüzlüktür Allahım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?