Dost mu düşman mi belli değil

Alttaki yorumlarimi okuyun kiskanip kiskanmadigimi anlarsiniz
Eğer alttaki yorumlarında yazdığın gibi onun koca eline bakan dört duvar arasında yaşayıp ha bire çocuk doğuran biri olduğunu düşünüyorsan söylediklerine Güler geçersin. Bellide şöyle bişey var bilinç altında . Aynı yaştayız o yuvasını kurdu 2. Çocuğuna bile hamile ama ben hala bekar..

Ben evliyim fakat samimi olduğum 2 arkadaşım bekar, hic bir zaman evlilik şöyle kocam şöyle Amanda bu böyle die anlatmadım anlatmamda. Benim evliliğimin güzelliği, kocamın iyiliğini arkadaşım ne yapacak. O kadar samimiyim ki arkadaşımlarimla gelirlerde kalirlarda.
Evlilik övünülecek bi kurum değil ki.
Millet olarak evliliği bi halt sanıyoruz. Zor, akraba die muhatap olduğun akraba olmasa yüzüne bakmayacağın insanlarla zorla muhatap oluyorsun, ve meşakkatli bi kurum.
Ayrıca evlilik denen kurum kader ve kısmettir.
Ben arkadaşınızın yerinde olsam kıskanırdım.
İki üni, çalış kariyer yap.
Bide insan ne kadar okursa okusun ruhun bozuksa o düzelmez. İnsanların hepsi okuyup evde oturmak için okumuyor o üni yi. Meslek sahibi olmak çalışmak için okuyor.
Arkadaşın akıllı her seyi idrak ediyorda kendi hayatından iyi bi şeymiş gibi anlatıyor.
bi daha aradığında sezersen kiskanclik, kendi işini okudugun ikinci üniyi cevrenin hayata bakis acisini icin ne kadar önemli bi derinlik olduğunu anlatırsın.

Bence kesinlikle haklısınız aşağılık kompleksine girmiş arkadaşınız ama ona kinleneceğinize onun için üzülmeniz daha doğru olur. Demekki bir şeyler içinde kalmış bir olmamışlık var ki ispat etmeye çalışıyor. Bence kesinlikle üstüne gitmeyin aynen en iyisini sen yapıyorsun arkadaşım deyin.

Konu basligim keskin olabilir çunku ne konuda olursa olsun övünen insanlara tahammül edemiyorum. Evet tüm hayati evliligi. Baska evli arkadaslarim da var. Paylasim baska övünmek baska.benim hayatimda ögrencilerim, gittigim tatiller, kurslar vs. Ben de paylasiyorum ama övunmüyorum

Hayir oyle dusunmuyorum sizin dusundugunuz gibi dusunseydim kücümsemis olurdum. Konumda da bahsettigim gibi ben kariyerimi tamamlamadan evlilim istemedim. Eger gercekten tum hedefim evlilim olsaydi ben de uni biter bitmez bi polisle evlenir gecerdim

Bakis acisi ne kadar onemli iste..bana buna benzer seyler soyleyen arkadaslarim oldu ve asla nispet yaptiklarini dusunmedim..herkes sever basari ve mutluluklarini anlatmayi..paylasmayi..

Bakis acisi ne kadar onemli iste..bana buna benzer seyler soyleyen arkadaslarim oldu ve asla nispet yaptiklarini dusunmedim..herkes sever basari ve mutluluklarini anlatmayi..paylasmayi..

Iste ben de aradaki farki anliyorum. Ama burda sen kiskancsin diyenleri cozemedim :) bu arada arkadasin kocasi 3 bin maas alan memur
Valla ben evde çocuğuyla ilgilenen arkadaşlarıma asla şunu demem ay ben çalışıyorum iyiki kendi paramı kazanıyorum mükemmel bir hayatım var vs. Aksine ne güzel kendin ilgilenebiliyorsun evinle eşinle cocugunla derim. Bekar arkadaşlarım var evliliğimle ilgili gereksiz çok mutluyum şöyle böyle demem. Karşımdaki insanın hayatında olmayan bir durumla ilgili belki üzülür diye yorum yapmam. En yakın arkadaşımla bu sebeple ilişkimi kestim. Bi dönem annem babam boşanacaktı lisede. Çok mutsuzdum devamlı ağlayıp dert yanarken kendisine, elini tahtalara vura vura ayy benim annem babam asla bir kere kavga etmedi vs derdi hep. Bir oldu iki oldu baktım bu beni daha çok üzüyor. Hiç üzülür muyum düşünmüyor da. Soğudum kestim arkadaşlığımi. Üniversitede babasıyla cok problemli bir arkadaşım vardı ona bir kere bile demedim benim babam asla öyle yapmaz bilmem ne. Oluyo öyle arada aile icinde diyerek yatıştırmaya çalıştım. Ailem mezuniyetime gelemdi en yakin ev arkadasim yanimda annesoyle telefonda ayy yasasin anne herkesin ailesi geliyo siz de geliyosunuz diye telefonda konustu. Çok basit gibi görünüyo ama insanın aklından çıkmıyo bunlar. Bahsettiğiniz insan tipi çok çıktı karşıma. Üzerinde durmayın derim demekki o konuda yarası var öyle kapatıyor o da.

Tercih meselesi 11 yıllık dostun Şen'inle Sevinç'ini paylaşmış Şen'de onunla paylaşsaydın kadın hamileyim sesi dedi diye düşman bellemek yerine. Bende okurken evlendim en yakın arkadaşım lisans yapıyor hedefledi var aynı bölümdeydik. Benim 2 bebeğim var. En mutlu haberlerimiz birbirimizle paylaşırız. Sınavlarını geçince beni ara . Hoca hanım sınavlarını geçti diye. Bende hamileyim diye onu ararım. Bazen ben ona derim keşke bende lisans yapsam bazen o bana der keşke bende evlensem . Ama düşman olmadık kıskanmıyoruz Çünkü. Yeni numaranı vermemiş olmanda snein onu kıskanmandan kaynaklı bence. İstediğin kadar oku. Mutluluğu paylaşmayı öğrenemwdikçe dost olamazsın düşman biriktirirsin . Bu arada eşim polis . Bende arkadaşın gibi düşünüyorum o yüzden çalışmıyorum. ;-)

Yanlış anlama beni de brnde bu tarz kınuları sevmem. Belki kız kendini sana karşı eziklik hissediyor ve o da başarılarını anlatmaya çalışıyordur. Ama senin gibi başarısı olan bir kızın da buna takılmaması gerekir. Gıcık bir durum olabilir ama 11 yıllık dostum diyorsun. Bu sebepten bitirmek olmaz.
evlilik övünecek birşey değil senin de takılman gereken birrşey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…