Dost mu düşman mi belli değil

Başınızı gökten aşağı indirin,göğe ermiş bravo:)sizin hem cinsiniz yahu,evde kalmış evet siz göktesiniz yeriniz sağlam.....

Merhabalar ...
Ben açıkçası şöyle düşündüm ' ben senin yaptığın gibi çalışmadım öğrenim hayatımda ilerlemedim ama hiçte pişman değilim hatta beim yaptığım daha güzel sen elde ettiklerinle benden üstün değilsin psikolojisi olabilir' anlattığınızdan çıkardığım bu , benzer durum benimde başıma geldi arkadaşım liseden sonra devam etmedi evlendi çocuğu oldu bende hayırlamak için gittim eşinin maddi durumu çok iyi desem az kalır öyle bir hayat bunun güzelliklerinden vs. bahsedip durdu doğru düzgün konuşmadan tekrar evime döndüm sizinde benzer bir durum .

Yorumunuz icin tesekkur ederim. Ben de aynen özledigim icin dertlesmek icin ariyorum. Ama dertlesmek yerine beni konusturmayip övunmeye baslayinca uzuluyorum. 11 yillik arkadasim sonucta

Olandan da almasın!
Yazmaları bi okuyun sonra yapın hanımefendi. Konu sahibesine herkesin farklı hayatlarda mutluluğu yakalayabileceklerini ve dostlarıyla bu mutluluklarını paylaşabileceklerini yazdım oda bana kompleksli dedi lisans yapmadım çocuğum var diye bende ona espiri küçük dokundurma yaptım üzülmeyin Allah gönüllerdekini en iyi bilendir . İsteyene evlat isteyene kariyer versin. Ben kariyer istemiyorum kariyer yapanı kıskanmıyorum. Bebek sahibi olmak en büyük hayalimdi gerçek oldu. Olmayanlara versin rabbim isteyene istediği kadr

Art niyet aramalı mısın bilemedim ama var bu tipler.

Benimde bir akrabam öyle ben atanmaya çalışıyorum biliyor. Evli sürekli evlilikten çocuktan bahsediyor oda üniversite mezunu ama ben acıyorum daha çok. Kocasının vereceği paraya muhtaç üç kuruşun hesabını yapıyor kocası ama rahata alışmış öğlene kadar yatıp günden güne gezmekten başka aktivite yok.

Bırak dersi evlen diyor bana bide hıhı diyorum bende :)

Çok sinir ediyorsa bence söyle kendi paramı kazanıyorum istediğimi alıyorum birşeyler başarmak büyük haz , ne kadar kocanın üstünden geçineceksin de :)

İkinci çocuğu size yetiştirmesi de biraz fesatlık bence. Aramayın ararsa açmayın anlar.

Olabilir evlenir calismaz cocuk yapar ne bileyim iste herkesin bakis acisi, hayalleri hedefleri farklidir. Kimseyi elestirecek degilim calismiyor veya calismak icin mucadele etmedi diye. Ama insan en yakinindaki arkadasindan da boyle medenice bir yaklasim bekliyor

Senin yerinde olmayı o kadar istiyorum ki,evlilik her zaman olur eninde sonunda.. Şimdi o iki çocukla kariyer yapısında goreyim ama sen evlenip iki çocuk yapabilirsin çatlasın

Ben bu espri ve küçük dokundurmanız da tebessüm bile edemedim,tam tersi kibir gördüm.....Neyse kendi hemcinsimize biz bunu yapmayalım, evde kalma sözü bekar bir bayana söylenirken komik olmuyor,siz komik duruma düşüyorsunuz....Dua için Amin,Allah evladınızı bağışlasın.....

Bırak dersi evlen ne yahu. Ders bırakmadan evlenilmiyor mu. Çok güzel kafası varmış güle güle kullansın

Demiyorum hic bir zaman da demedim 7 yıldir calisiyorum. Hayal ettigim meslegime kavustum ama hic bir sekilde lafini acmadim iyi ki calisiyorum demedim. Ama insanlar nasik bir yaklasim tarzi sergiliyorsa o sekilde davranmak gerekiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…