Sanada tatlım :)Aferin tatlim
Başınızı gökten aşağı indirin,göğe ermiş bravo:)sizin hem cinsiniz yahu,evde kalmış evet siz göktesiniz yeriniz sağlam.....Aşağılık kompleksine Yok çok iyi bir bölümde okuyorum çok iyi bir puanlamayla devam ediyorum ve bunu 2 bebekle yapıyorumçünkü ben öyle olmasını istiyorum. Türkiye'de tek lisans yapan sen değilsin ve benim için imkansız asla değil. Bence sen kendine dev aynasında bakma biraz gerçekleri gör evde mi kaldın naptın ne bu kompleks )
Öyle şükür :) Allah olmayana versinBaşınızı gökten aşağı indirin,göğe ermiş bravo:)sizin hem cinsiniz yahu,evde kalmış evet siz göktesiniz yeriniz sağlam.....
Olandan da almasın!Öyle şükür :) Allah olmayana versin
Aa tabiki basi göklerde hayatindaki cok onemli hedefini gerceklestirmis; bi kocisi var ama lütfen :)Başınızı gökten aşağı indirin,göğe ermiş bravo:)sizin hem cinsiniz yahu,evde kalmış evet siz göktesiniz yeriniz sağlam.....
Vizyon ve misyon! biz kadınların en büyük sıkıntısı:)Aa tabiki basi göklerde hayatindaki cok onemli hedefini gerceklestirmis; bi kocisi var ama lütfen :)
Merhabalar ...11 yıllık arkadasim var daha dogrusu dostum derdim ben ona. Öss ye hazirlanirken beraber hazirlandik, ayni bölümü ve ayni universiteyi kazandik. Her sırrımi paylastigim biriydi. Universiteden mezun olduktan sonra ben direkt calisma hayatina basladim. Kendisi ise evde oturdu, kpss icin mucadele etmedi.bi dönem ücretli ögretmenlik yapip evlendi.Evlendikten sonra calismayi hic dusunmedi.ben hem calistim hem 2. Universitemi okudum hem de yüksek lisansimi yaptim, simdi doktora hedefim var.bu arkadasimla önceden sık görüsürdük.bi ara övünmeye basladi evlilikle ilgili olsun esiyle ve cocuguyla.benim tel numaram degistiginde arkadsima vermedim.sırf özledigimden aradim 2 hafta önce.yine övünmeye basladi. Harika giden bir evliligi oldugunu,esinin surekli "calisma ben sana bakarim" dedigini, ev hanimi olmanin çalismamanin çok keyifli oldugunu,iyiki evlendigini, bu dunyaya gelse yine ayni esini sececegini,cocugunun cok zeki oldugunu soyledi yine.tabi bu kesmedi,bu kez diger evlenen arkadaslarin eslerinin mukemmelliginden evliligin cok iyi bisey oldugundan bahsetti.oyle bir uslubu var ki;nispet yaparcasina.gecen hafta da daha 2 haftalik hamile, watsap durumuna koymus hamileyim diye :) sonra beni aradi.2. Ye hamileyim diye.( normalde kolay kolay arama) biliyorum gordum hayirli olsun dedim."gormedin sandim ondan aradim" dedi.ben bekarim, evlenmeden once hedefledigim kariyerimi tamamlamak istiyorum.hic bi zaman tüm hedefim evlenmek olmadi.kimseye de övünmedim çalisiyorum, ben atandim diye. kimseye ben nispet yapmadim övunmem de.anlayamiyorum bu tarz insanlari.simdi engellesem mi engellemesem mi kararsiz kaldim.konusacak paylasacak birsey kalmadigindan.Övünmekten konusturmuyor.siz olsaniz alakayi keser miydiniz direkt?
Yorumunuz icin tesekkur ederim. Ben de aynen özledigim icin dertlesmek icin ariyorum. Ama dertlesmek yerine beni konusturmayip övunmeye baslayinca uzuluyorum. 11 yillik arkadasim sonuctaYorumlara çok şaşırdım. Bana kalırsa bariz bir şekilde sizi kıskanıyor arkadaşınız. Böyle abartılı bir şekilde kendini övüp dolaylı olarak karşındakini gömmenin başka bir açıklaması olamaz.
Sizi çok iyi anlıyorum konu sahibesi, ne düşündüğünüzü, neler hissettiğinizi. Abartma, boşver diyenler olmuş. Benim de çok yakın arkadaşlarımdan biri aynı sizin arkadaşınız gibi. Ben aileme bu konuyu açtım birkaç defa. Hepsi belki özeniyordur sana, kıskanıyordur, olabilir, kıskançlık doğal bir duygu ne var, arkadaşlığını bozmaya değmez vs dedi. Ama kıskanılmak insana kendini kötü hissettiriyor. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama birinin beni kıskandığını hissedince çok yakınım da olsa kötü olmamı istiyor, mutsuz olsam sevinecek vs diye düşünmeye başlıyorum. Bu da beni o kişiden soğutuyor. Ben bu bahsettiğim arkadaşımla görüşmeyi istesem de kesemedim. Seviyorum çünkü, görmeyince özlüyorum. Ama size başarabilirseniz bağınızı koparmanızı tavsiye ederim çünkü inanılmaz enerji emici bir durum. O kişi sizi sürekli aşağı çekecektir zihinsel ve ruhsal olarak.
Yazmaları bi okuyun sonra yapın hanımefendi. Konu sahibesine herkesin farklı hayatlarda mutluluğu yakalayabileceklerini ve dostlarıyla bu mutluluklarını paylaşabileceklerini yazdım oda bana kompleksli dedi lisans yapmadım çocuğum var diye bende ona espiri küçük dokundurma yaptımOlandan da almasın!
Ah aynen sorsaniz bu iki kelimenin anlamini da bilmezler kiskaniyorsun diyenlerVizyon ve misyon! biz kadınların en büyük sıkıntısı:)
Bi kocam iki tane güzel yavrum sıcak mutlu bir yuvam Harika bi mesleğim varAa tabiki basi göklerde hayatindaki cok onemli hedefini gerceklestirmis; bi kocisi var ama lütfen :)
Olabilir evlenir calismaz cocuk yapar ne bileyim iste herkesin bakis acisi, hayalleri hedefleri farklidir. Kimseyi elestirecek degilim calismiyor veya calismak icin mucadele etmedi diye. Ama insan en yakinindaki arkadasindan da boyle medenice bir yaklasim bekliyorMerhabalar ...
Ben açıkçası şöyle düşündüm ' ben senin yaptığın gibi çalışmadım öğrenim hayatımda ilerlemedim ama hiçte pişman değilim hatta beim yaptığım daha güzel sen elde ettiklerinle benden üstün değilsin psikolojisi olabilir' anlattığınızdan çıkardığım bu , benzer durum benimde başıma geldi arkadaşım liseden sonra devam etmedi evlendi çocuğu oldu bende hayırlamak için gittim eşinin maddi durumu çok iyi desem az kalır öyle bir hayat bunun güzelliklerinden vs. bahsedip durdu doğru düzgün konuşmadan tekrar evime döndüm sizinde benzer bir durum .
O cikarimda nasil bulundular ben de anlayamadim :)Ben konu sahibinin kendini övdüğü cikarimini yapamıyorum burada. Arkadaşı da bildiğin çekememiş. Mutluluk böyle paylaşılmaz
Ben bu espri ve küçük dokundurmanız da tebessüm bile edemedim,tam tersi kibir gördüm.....Neyse kendi hemcinsimize biz bunu yapmayalım, evde kalma sözü bekar bir bayana söylenirken komik olmuyor,siz komik duruma düşüyorsunuz....Dua için Amin,Allah evladınızı bağışlasın.....Yazmaları bi okuyun sonra yapın hanımefendi. Konu sahibesine herkesin farklı hayatlarda mutluluğu yakalayabileceklerini ve dostlarıyla bu mutluluklarını paylaşabileceklerini yazdım oda bana kompleksli dedi lisans yapmadım çocuğum var diye bende ona espiri küçük dokundurma yaptımüzülmeyin Allah gönüllerdekini en iyi bilendir . İsteyene evlat isteyene kariyer versin. Ben kariyer istemiyorum kariyer yapanı kıskanmıyorum. Bebek sahibi olmak en büyük hayalimdi gerçek oldu. Olmayanlara versin rabbim isteyene istediği kadr
Art niyet aramalı mısın bilemedim ama var bu tipler.
Benimde bir akrabam öyle ben atanmaya çalışıyorum biliyor. Evli sürekli evlilikten çocuktan bahsediyor oda üniversite mezunu ama ben acıyorum daha çok. Kocasının vereceği paraya muhtaç üç kuruşun hesabını yapıyor kocası ama rahata alışmış öğlene kadar yatıp günden güne gezmekten başka aktivite yok.
Bırak dersi evlen diyor bana bide hıhı diyorum bende :)
Çok sinir ediyorsa bence söyle kendi paramı kazanıyorum istediğimi alıyorum birşeyler başarmak büyük haz , ne kadar kocanın üstünden geçineceksin de :)
İkinci çocuğu size yetiştirmesi de biraz fesatlık bence. Aramayın ararsa açmayın anlar.
Demiyorum hic bir zaman da demedim 7 yıldir calisiyorum. Hayal ettigim meslegime kavustum ama hic bir sekilde lafini acmadim iyi ki calisiyorum demedim. Ama insanlar nasik bir yaklasim tarzi sergiliyorsa o sekilde davranmak gerekiyormusArt niyet aramalı mısın bilemedim ama var bu tipler.
Benimde bir akrabam öyle ben atanmaya çalışıyorum biliyor. Evli sürekli evlilikten çocuktan bahsediyor oda üniversite mezunu ama ben acıyorum daha çok. Kocasının vereceği paraya muhtaç üç kuruşun hesabını yapıyor kocası ama rahata alışmış öğlene kadar yatıp günden güne gezmekten başka aktivite yok.
Bırak dersi evlen diyor bana bide hıhı diyorum bende :)
Çok sinir ediyorsa bence söyle kendi paramı kazanıyorum istediğimi alıyorum birşeyler başarmak büyük haz , ne kadar kocanın üstünden geçineceksin de :)
İkinci çocuğu size yetiştirmesi de biraz fesatlık bence. Aramayın ararsa açmayın anlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?