Cok haklisiniz 10 yillik hatri saydim ama suyunu cikardiNe münasebet canım?
Bir durum olduğunda beni ara eşimi değil, rahatsız oluyor ayrıca onu araman da manasız diyemedin mi?
Seni nasıl azarlayabiliyor? Eşin cevap vermediğinde sinirden deliye dönme hakkına nerden sahip? Herşey saçma yani neden bu kadar taviz veriliyor?
Hareketlerinden rahatsız oluyoruz mesafe koysak iyi olur de ve görüşme. Baya pasif kalmışsın.
Inanin insan 10 yillik arkadasina konduramiyor. Ama kesinlikle haklisinizBu kadını derhal evinizden eşinizden uzaklaştırın çünkü kadın sizi ayırıp eşinizle bir şeyler yaşamayı kafasına koymuş
Kendini hala benim mudurum saniyor sanirim. Bundan sonra benden uzak Allah a yakinDüşman. Eşinizle ilgili kötü bir beklentisi olmasa bile sizi azarlar gibi konuşması, kaba davranışları, bu adam seni aldatır demesi bile arkadaşlığı bozma sebebi. Sizinle böyle konuşmasına izin vermeyin, sadece eşinizle ilgili konularda değil, hiçbir konuda size saygısızlık edemez, arkadaşlık böyle bir hak vermiyor.
Ona karşı net olun ya direkt seninle görüşmek istemiyorum hiç bir sebeple eşimi de arama diyin ya da direkt onun telefonlarını engelleyin sizden ve eşinizdenInanin insan 10 yillik arkadasina konduramiyor. Ama kesinlikle haklisiniz
Amin aynen oyleAllah kötü insanlardan korusun hepimizi..Kafayı yedi millet valla
En dogrusu bu tsk Ederim yol gosterdiginiz icinOna karşı net olun ya direkt seninle görüşmek istemiyorum hiç bir sebeple eşimi de arama diyin ya da direkt onun telefonlarını engelleyin sizden ve eşinizden
Rica ederim ne demekEn dogrusu bu tsk Ederim yol gosterdiginiz icin
Yasadigimiz yer turistlik bir yer cok guzel Kızlar var deyip konuya giriyorNeye istinaden eşinizin aldatacağını iddia ediyor ki? Nasıl geliyor konu oraya..
Görüşmeyin. Eşiniz de engellesin telefondan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?