Dost mu dusman mi?

Bu tür kadınlar için çok güzel sıfatlar var söylenecek ama mune ablanın hayali gözümün önüne geliyor
Yavaşça farkettirmeden uzaklaşın derim ben çünkü eşinize yanaşma niyetini farkettiğinizi anlarsa veya söylerseniz iyice hırs ve ego haline getirebilir..ki var böyle tipler bende nedense yazdıklarınızdan tam da öyle biri olduğu sonucunu çıkardım karşılık alamayınca hırçınlaşmalar falan..deli mi ne

Birisinin size 'eşin seni aldatır,gözü başkasına kayar' demesine nasıl müsaade ediyorsunuz?
Neden ona gereken cevabı yapıştırıp ilişkinizi kesmiyorsunuz?
Bu hadsizliğe siz dur diyeceksiniz başka kimse değil.

Sizi değil eşinizi araması filan.
Dostane olamaz bu kadarı.

Ay Allahaşkına kim ki,insanlar babasına kardeşine rest çekiyor yeri geliyor da,siz bir arkadaşınızı mı silemiyorsunuz?

Seçimlerimizle arkadaş ediniriz.Bu kadında tuhaflık sezmişsiniz,koyun mesafenizi,herkes işine baksın.

Çok sevdiğim bi arkadaşım var biraz sadakatsiz bi tavrı var bindiği minibüsün şoförüyle bile etkileşim kurmak ister değil evime cagırmak eşimle bile tanıştırmadım onun kuzeni var onu iyi tanırım bikaç kez evimde kaldı bile,insanları karakter özelliklerine göre yönetmelisiniz bence ,böyle biriyse ya sadece dışarda görüşün ya da görüşmeyin,benim yukarda bahsettiğim arkadaşımın bana çok iyiliği dokundu o yüzden minnet hissettiğim için vazgeçmiyorum ondan yoksa herşey farklı olurdu belki de

Bu insanlar neyin kafasını yaşıyor yahu? Bir kadına "eşin seni aldatır , bir kaç yıl geçsin gözü dışarı kayar " gibi cümleleri nasıl kurabiliyor böyle direkt? Bunları size söyleyecek kadar yakınlaştıysanız , fazla yaklaşmışsınız bu kadına , biraz uzak durup mesafe koyma vakti gelmiş bence.

12 yaş büyük olması hislerini kaybettiği anlamına gelmez. Görüşmeyin, eşinizin telefonundan engelleyin. Eşinize mesaj attığını görürseniz bana yazsaydınız daha uygun olurdu diye uyarın. Hiç güvenilir gelmedi evinize almayın bahaneler üretin.

Görüşmeyin. Böyle insanların gereği yok. Çıkarın hayatınızdan bahane bulun zaman yok yorgunum fln deyin.

"Bunun gözü dışarı kayar, bu seni aldatır " bunu bu şekilde bir dost söylemez zaten.
Bu kadının eşinizde gözü var bu çok net.

Eşiniz bu kadına bakar mı peki ? Yani eşinize güveniniz nasıl ?

Esimin ona yanlis bir tavrini bakisini VS. Hissetmedim. Hic sevmez hatta o aradiginda neden beni ariyorsun deyip terslemisti kadin da Buna bozulup kocami Bana sikayet etmisti

Esimin ona yanlis bir tavrini bakisini VS. Hissetmedim. Hic sevmez hatta o aradiginda neden beni ariyorsun deyip terslemisti kadin da Buna bozulup kocami Bana sikayet etmisti

Anladım :) Hayır, kadın sanki eşinizle ilişkisi varmışcasına triplere girmiş. O yüzden biraz şaşırdım.

Esinizin numarasini arkadasiniza niye verdiniz ki. Hic sevmem oyle seyleri. O arkadasinizdan uzak durun, belli ki, aklinda kotu seyler var ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…