Dostinex gebelikte kullanilirmi

Ebulula

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2022
43
9
6
33
Merhaba kizlar tüp bebekle hamile kaldım transfer sonrası 11.gunu kan verdim beta hcg 444 çıktı.bende prolaktin yüksekliği vardı dostinex kullaniorm ama şuanda bı zararı olurmu gebelikte doktor kullan dedi ama ben korkuyorum..Bunun muadili parlodel sanırım gebelikte kullanılabiliyor.prolaktinim yine yükselecek diyede korkuyorum düşük olur diye lütfen bilenler beni aydınlatsın :(

Merhaba kizlar tüp bebekle hamile kaldım transfer sonrası 11.gunu kan verdim beta hcg 444 çıktı.bende prolaktin yüksekliği vardı dostinex kullaniorm ama şuanda bı zararı olurmu gebelikte doktor kullan dedi ama ben korkuyorum..Bunun muadili parlodel sanırım gebelikte kullanılabiliyor.prolaktinim yine yükselecek diyede korkuyorum düşük olur diye lütfen bilenler beni aydınlatsın :KK43:
Canim onu kullanmani tedbir amacli istemistir kan akisi iyi olsun ki bebek guzel gelisimi olsun ben ondan kullanmadigim icin gebeligim kotu sonuclandi 20 haftadan sonra kullanmaya basladik ama ise yaramadi doktor kullan dediyse kullan

Merhaba kizlar tüp bebekle hamile kaldım transfer sonrası 11.gunu kan verdim beta hcg 444 çıktı.bende prolaktin yüksekliği vardı dostinex kullaniorm ama şuanda bı zararı olurmu gebelikte doktor kullan dedi ama ben korkuyorum..Bunun muadili parlodel sanırım gebelikte kullanılabiliyor.prolaktinim yine yükselecek diyede korkuyorum düşük olur diye lütfen bilenler beni aydınlatsın :KK43:
Ama tekrar doktora sorabilirsin aklimdaki sorular icin burda herkes bisi diycektir doktordaha guvenli

Ama tekrar doktora sorabilirsin aklimdaki sorular icin burda herkes bisi diycektir doktordaha guvenli
Evet doktora sordum daha doğrusu asistanını kullanacaksiniz dedi ama dostinex kan akışıyla ilgisi varmı ve prospektusunde gebelikte kullanılmaz yazıyor bebeğe olumsuz bişey olmaz heralde doktorumuda pek sevmiyorum değiştirecek zaten doktor arastriyorum

Evet doktora sordum daha doğrusu asistanını kullanacaksiniz dedi ama dostinex kan akışıyla ilgisi varmı ve prospektusunde gebelikte kullanılmaz yazıyor bebeğe olumsuz bişey olmaz heralde doktorumuda pek sevmiyorum değiştirecek zaten dokt
Yani siz hemen bi doktor bakin prolaktini yuksek kisiler icin kulaniliyormus sozde de var zaten yani eger bu gebelik surecinde tekrar yükselme yapmamasi icin doktorunuz onermis kullanin derim eger prolaktin cikarsa bebege ne gibi zararari olur onu arastirin duzedi diye birakmamazlik yapmayin sonucta doktor onermis

Back
X