• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dostinex Kullananlar prolaktin yüksekligi

Tavsiyelerin icin tesekkur ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 👶🏼 bu ay sonu kontrole gittiğimde ne diyecek bakalım ona gore hareket edeyim diyorum canım çünkü son hafta ilaçta en azından düşüp düşmediğini öğrenirim 😐 tabi halen regl olmamamda ekstra
Rica ederim amin inşAllah canm..💕 aynen öyle yap canm dr dediğine göre banada haber edersen dahada yardımcı olmak isterim. tarlusal vermedimi ?

Rica ederim amin inşAllah canm..💕 aynen öyle yap canm dr dediğine göre banada haber edersen dahada yardımcı olmak isterim. tarlusal vermedimi ?
Hayır tarlusal vermedi. Tabi ki yazarim hem birilerine bilgi olması için hemde tecrübelerinizden yararlanmak için. Inşallah hayırlısı olur. Ama ister istemez heycan stres oluyor insanda

Lütfen kötü düşünme olmaz hayırlısıyla artık tıp çok ilerlemiş durumda doktorum bana korunmami soylemedi ama ben 29 temmuzdan beri regl olmuyorum sonra regl tarihim 29 temmuz ağustosta gecikti dr. Gittim prolaktin yuksek çıktı hap verdi. 3 hafta oldu kullanmaya başlayalı haftaya son ama halen regl olmadım salı günü kan testi yaptırdım gebeliği kontrol edersin demişti 0.02 ondada birşey çıkmadı. Allah sizedehayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Amin hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah 🙏 benim gecen ay 2 3 gun gecikmisti adet oldugumda da basta kirmizi sonra hep kahverengi geldi hep doktora da sormustum ilactan olabilir demisti. Cok etkili bir ilac insallah sizde en yakin zamanda kavusursunuz. Ben erken gebelik testi yapmisti 2 hafta 5 gunlukken ogrenmistim beta 34 ken yakalamistim 😊

Amin hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah 🙏 benim gecen ay 2 3 gun gecikmisti adet oldugumda da basta kirmizi sonra hep kahverengi geldi hep doktora da sormustum ilactan olabilir demisti. Cok etkili bir ilac insallah sizde en yakin zamanda kavusursunuz. Ben erken gebelik testi yapmisti 2 hafta 5 gunlukken ogrenmistim beta 34 ken yakalamistim 😊
Ben 15 eylülde kan testi yaptırdım 0.02 çıktı ister istemez moralim bozuldu. Dr. Gidene kadar test yapmayı düşünmüyorum 😐 sizin adınıza coook sevindim Insallah hayırlısıyla bende o duyguyu yaşarım 🥰

İnşAllah canm vardır bi bildiği ozaman vermediyse tarlusalı bekle bakalım...
Bugün de. kontrolüm vardı. Cuma dan bu güne kadarda 3 kez sadece peçete de gördüğüm soluk pembe ve kahve rengi akıntım olduğunu ara ara kasık agrım olduğunu söyledim. Regl olman yakin sökülmek için uğraşıyorsun dedi. Ama halen aklımda soru işareti acaba bebişten dolayı mı diye 😶 Hap vereyim ya da 1 hafta da sökülürsün dedi bende hapı istemedim bu yüzden . 😐Kan testini yeniledik prolaktin için değerim 0.78 e düşmüş. Ama gebelik olana kadar yükselebilirmiş 2 ayda bir tahlil istedi. bu yüzden Aralıkta tekrar kan vermem gerek.

Bugün de. kontrolüm vardı. Cuma dan bu güne kadarda 3 kez sadece peçete de gördüğüm soluk pembe ve kahve rengi akıntım olduğunu ara ara kasık agrım olduğunu söyledim. Regl olman yakin sökülmek için uğraşıyorsun dedi. Ama halen aklımda soru işareti acaba bebişten dolayı mı diye 😶 Hap vereyim ya da 1 hafta da sökülürsün dedi bende hapı istemedim bu yüzden . 😐Kan testini yeniledik prolaktin için değerim 0.78 e düşmüş. Ama gebelik olana kadar yükselebilirmiş 2 ayda bir tahlil istedi. bu yüzden Aralıkta tekrar kan vermem gerek.
Prolaktin iyi düşmüş adet dönemi dışında gidip kan versem mi ben de bilemedim prolaktin ölçtürmek için

Onla geçmiş olsun kuzm kanda çıkmazsa direk al hapını receteye gerek yok arasını faxla uzatma.. evet eskiden iniş çıkış oluyoduysa 1 den fazla kontol edişmesi lazım ama 2 ay fazla 1 haftada yükselen bişey o sonucta gebeysen skıntı yok prolaktin yükselir zaten başka hormon bozukluğuolmasın yeterli Rabbim gönlüne göre versn. Sökülmek için uğraşmayıda yeni duyuyorum anlattığın yerleşme kanamasını tarifi gibime geliyor ama İçimede öyle doğuyo bakalım ne çıkacak hayırlısı canm stres yapma ondanda olabilir...

Bende 39 çıkmıştı salı cuma yarım yarım kullanıyorum bakalım nasıl sonuç alacağım

Onla geçmiş olsun kuzm kanda çıkmazsa direk al hapını receteye gerek yok arasını faxla uzatma.. evet eskiden iniş çıkış oluyoduysa 1 den fazla kontol edişmesi lazım ama 2 ay fazla 1 haftada yükselen bişey o sonucta gebeysen skıntı yok prolaktin yükselir zaten başka hormon bozukluğuolmasın yeterli Rabbim gönlüne göre versn. Sökülmek için uğraşmayıda yeni duyuyorum anlattığın yerleşme kanamasını tarifi gibime geliyor ama İçimede öyle doğuyo bakalım ne çıkacak hayırlısı canm stres yapma ondanda olabilir...
Cok teşekkür ederim pazartesiden beri lekelenmem yok. Acaba regl olcakmiyim kasıklarimda ara ara kramp gibi ağrılar oluyor. Düştüğüne çok sevindim takibi elden bırakmamak gerek dualarınız destekleriniz için teşekkürler 🥰

Bende 39 çıkmıştı salı cuma yarım yarım kullanıyorum bakalım nasıl sonuç alacağım
39 çok yüksek bir değer değil dostinex gerçekten çok etkili bir ilac benim 61 den düştü sizinkide eminim düşecektir gönlünüzü ferah tutun hayırlısıyla iyi haberlerinizi bekliyoruz

Kızlar dayanamadım eve gelince erken gebelik testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm Allaha şükür şimdi kan verdim çok heyecanlıyım 👶🏼 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻

Back
X