Dostinex Kullananlar yardımm

Maya61

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
397
237
23
32
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var 4 aydır bebek istiyoruz doktora gidip hormonu testi yaptirdim prolaktinim 64 çıktı bu ay dostinex kullandim salı ve cuma günleri 1 tablet.Bugun 1 kutu bitti.İnş bu ay hamile kalırim adetimin son günlerindeyim.Adet düzensizligim çok olmasada var gecen 3 ay 28ken geçen ay 38de adet gördüm lütfen bu hapi kullanıp hamile kalan var mı?

Haftada 2 tane mi içiyosun çok fazla

senin yine iyi benim 100 küsürlerdeydi. dostinex i kullanınca anında normale indi ve diğer ay hamileydim

senin yine iyi benim 100 küsürlerdeydi. dostinex i kullanınca anında normale indi ve diğer ay hamileydim
İnşallah ben de kalirim bir doktor yumurtlama tembelliğin var dedi sonra başka biyere gidip tekrar hormon testi yaptırdım 64 çıktı progesteron da dusuk çıktı.Prolaktin de 64.Doxtinex verdi 3 ay kullan dedi 1 ayim bugün kutu bitti. Ama insan birileriyle konuşmak istiyor.

Rabbim hayirli sağlıkli ömür versin ailenize de Sizede ınsalahhh lütfen dua edin herkes bu guzel duyguyu yaşasın cevap için de teşekkür ederim.

Rabbim hayirli sağlıkli ömür versin ailenize de Sizede ınsalahhh lütfen dua edin herkes bu guzel duyguyu yaşasın cevap için de teşekkür ederim.
inş Rabbim isteyen herkese nasip etsin. ilaçdan sonra hormona baktırdın mı kaçta

Başka kullanan kullanmış olan yok mu
Bende haftada bi tane bir ay kullandım sonraki ay kimyasal gebelik geçirdim. Yine yükselmiştir doktora gidip baktirmam lazım.Bende 5aydir cocuk istiyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ama bu ay adet oldum 6.aya girdim.doktora son gittiğimde bana da haftada iki tane dedi ama ben bi taneyi zor içiyordum.henüz baslamadim daha icmeye

Doktor hafta da 2 gun kullanacaksın 3 ay boyunca dedi yani 2ye böl demedi korun da demedi gebe kalirsan bırakırsın dedi. bende salı cuma kullandim birer tablet eğer bu ay adet olursam tekrar kullanıcam ama yarım kullanırım bu sefer belki .

Bende şuan adet oldumm

Aynen canım fazla kullanma. Zararı olabilir. Çabuk düşürüyo zaten. Benim de 45 di. Düşüp tekrar çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…