Kafamdan çıkaramıyorum aklımda hep bu var Rabbim doktor doktor gezdirmeden versin inşallah kavuşalım.Anladım Canm çok geçmiş olsun insan çözüm arıyor işte ama zormuş hemen ilk aydan olan insanlara sinir olur hale geldim biz bu kadar uğraşırken Allah Zamanını biliyor en kısa zamanda evlat sahibi oluruz inşallah bizde.
Âmin inşallah benim 3. Dr um memnunum şimdilik inşallah vesile olur da bebeğimiz olur bi an önce. Ben kafaya takma işini geçtim artık saldımKafamdan çıkaramıyorum aklımda hep bu var Rabbim doktor doktor gezdirmeden versin inşallah kavuşalım.
Nolursun bize de dua et Rabbimin izniyle bizde güzel haberi allahım kaçtı senin prolaktin arkadaşımBen kullandım. Sonraki tahlil normal çıktı. bir ay sonra hamile kaldım.
Zaten stres yapmamaya çalışmak lazım inş güzel haberi alırız burdan irtibatta kalalım inş birbirimize umut oluruzÂmin inşallah benim 3. Dr um memnunum şimdilik inşallah vesile olur da bebeğimiz olur bi an önce. Ben kafaya takma işini geçtim artık saldım
İnşallah Canm yeni yıl bize bebeklerimizi getirsin inşallahZ
Zaten stres yapmamaya çalışmak lazım inş güzel haberi alırız burdan irtibatta kalalım inş birbirimize umut oluruz
Bize hamilelik hikayenizi anlatırmisiniz bizede umut olurBen kullandım. Sonraki tahlil normal çıktı. bir ay sonra hamile kaldım.
Yarım. Pazartesi perşembe at. Çok kullanılması iyi değil. Reçetesiz mi aldınKızlar 2 kutuyu aldım ilacın dra gitmedim bir ay daha kullanıcam yarım mi tam mi kullanayim
45 Lira falan diye biliyorum da. Keşke reçeteye yazdırsaydın sağlık ocağına falan. Ama dediğim gibi sen çok içtiğin için bitti normal de 2 ay yetiyo bi kutusuGeçen ay reçeteli aldım Dr 3 ay kullan dedi ama bu ay reçeteli gecmedi.
Evet 45 TLye aldım eşim öğlende getirdi acaba niye doktorlar bna yarım iç demedi bu ayda öyle içeyim inş bnde güzel haberi alırım45 Lira falan diye biliyorum da. Keşke reçeteye yazdırsaydın sağlık ocağına falan. Ama dediğim gibi sen çok içtiğin için bitti normal de 2 ay yetiyo bi kutusu
Doktorun söylemesi lazımdı. Değerin düşmüştür zaten. Bazı doktorlar emar çekilmeden bile vermiyo o kadar önemli yaniEvet 45 TLye aldım eşim öğlende getirdi acaba niye doktorlar bna yarım iç demedi bu ayda öyle içeyim inş bnde güzel haberi alırım
Saol teşekkür ederim şuan Allah bilir ama eşime simermografi yaptırdık normal çıktı bn dede hormon testin de prolaktin çıktı başka bisi varmi dır bilmiyorum ama .s inş tek budur ve çözülür de güzel haberi alırım bnde fazla adet düzensizliği yapmadi sizde nasıl oluyor adetlerbenimkide senin seviyelerdeydi kirip haftada iki yarimlari ic dedi zaten cok etkili bir ilacmis cok hizli dusuruyormus ben adet duzensizligi nedeniyle kullandim ama doktor uyardi cok cabuk duser hamile kalabilirsin diye oyuzden onlem aldim sen bebek istiyorsan ve tek sebebi bu hormonun yuksekligiyse bu ilaci kullanip cok fazla hamile kalan var evet insallh en kisa zamanda saglikli bir bebege kavusursun gecmis olsun
Anladim devletede gittim özelede ilacı verdikleri ayi gün zaman ama ıkiside demedi 3 ay kullan dedilerDoktorun söylemesi lazımdı. Değerin düşmüştür zaten. Bazı doktorlar emar çekilmeden bile vermiyo o kadar önemli yani
ilaci bir ay kullandim o ay oldum sonrasinda yine ayni uc ay gormedigim oluyor ve bunun disinda bir sebeb yok gibi gozukuyor yumurtalik v.s cok sikntili bir durum sinir stres simdi dogum konrol ilaciyla goruyorum iki aydir ama eminim ilaci biraktigim an yine ayni cok arastirdm bu dusuren bitkiler yiyecekler v.s cok anlik biseymis en ufak biseyde yukselebiliyormus allah baska dert vermesin insallhSaol teşekkür ederim şuan Allah bilir ama eşime simermografi yaptırdık normal çıktı bn dede hormon testin de prolaktin çıktı başka bisi varmi dır bilmiyorum ama .s inş tek budur ve çözülür de güzel haberi alırım bnde fazla adet düzensizliği yapmadi sizde nasıl oluyor adetler
Siz evli misiniz peki soğan kuru falan denediniz mi aslında ben bitkilere de çok inanıyorum sizin prolaktin kactiilaci bir ay kullandim o ay oldum sonrasinda yine ayni uc ay gormedigim oluyor ve bunun disinda bir sebeb yok gibi gozukuyor yumurtalik v.s cok sikntili bir durum sinir stres simdi dogum konrol ilaciyla goruyorum iki aydir ama eminim ilaci biraktigim an yine ayni cok arastirdm bu dusuren bitkiler yiyecekler v.s cok anlik biseymis en ufak biseyde yukselebiliyormus allah baska dert vermesin insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?