Henüz değil pko da var bendeTekrar çıkıyor yani siz hamile kaldınız mi
Amh testi ve ultrasonda belli oluyoPko olduğumuzu nasıl anlıyoruz canim
Görse söylerdi canımUltrosonla karnıma baktı rahmin temiz duruyor dedi heralde o bende yok
Bende bu ay kullanıyorum 38 çıktı haftada bir kez yarım alıyorum bu ay rahim filmi de çekildim inşallah hemen etki eder ilaçBaşka kullanan kullanmış olan yok mu
Rahim filmı zor mu onda bisi çıktımı kaç aydır bebis bekliyirsunuzBende bu ay kullanıyorum 38 çıktı haftada bir kez yarım alıyorum bu ay rahim filmi de çekildim inşallah hemen etki eder ilaç
Rahim filmı zor mu onda bisi çıktımı kaç aydır bebis bekliyirsunuzBende bu ay kullanıyorum 38 çıktı haftada bir kez yarım alıyorum bu ay rahim filmi de çekildim inşallah hemen etki eder ilaç
Bende çekildim canım. Devlet hastanesinde 5 dk bile sürmedi çok da kolay geçti açıkmış tüplerdeRahim filmı zor mu onda bisi çıktımı kaç aydır bebis bekliyirsunuz
1 Yıl oldu dersin sendeSiz nezamandır istiyorsunuz 1 yil sonra bakılıyor diye biliyorum bide onu çok kötü anlamışlardı ya ms
Canm anestezili çekildim hiç anlamadım o yüzden çok şükür açık çıktı 7 ay oldu ancak prolaktin hariç her şey normal olunca Dr emin olmak adına film istedi artık bekliyorum ama bu ilaç (Dostinex) beni mahvetti bugün bulantı kusma ve baş Ağrı'sından acillik oldum. Sana böyle yan etkisi oldu mu?Rahim filmı zor mu onda bisi çıktımı kaç aydır bebis bekliyirsunuz
Bana ilk kullandigim 2 hafta hiç birşey yapmadı ama bu son hafta midem bulandi baş ağrısı oldu hatta hamileyim mi dedim ama malesefCanm anestezili çekildim hiç anlamadım o yüzden çok şükür açık çıktı 7 ay oldu ancak prolaktin hariç her şey normal olunca Dr emin olmak adına film istedi artık bekliyorum ama bu ilaç (Dostinex) beni mahvetti bugün bulantı kusma ve baş Ağrı'sından acillik oldum. Sana böyle yan etkisi oldu mu?
Ozelde mi oldun peki nekadar sürüyor ağrı oluyor muCanm anestezili çekildim hiç anlamadım o yüzden çok şükür açık çıktı 7 ay oldu ancak prolaktin hariç her şey normal olunca Dr emin olmak adına film istedi artık bekliyorum ama bu ilaç (Dostinex) beni mahvetti bugün bulantı kusma ve baş Ağrı'sından acillik oldum. Sana böyle yan etkisi oldu mu?
İlki bana da bir şey yapmadı ama ikinci kullanışım mahvetti işte. Ben özelde çekildim eve Dr umun olduğu hastanede bayılma filmin çekilmesi ayılmam yarım saat sürdü sonra çok hafif bi Ağrı'm oldu ama çabuk geçti. Sen be kadardır bekliyordum Bebek için Canm?Ozelde mi oldun peki nekadar sürüyor ağrı oluyor mu
Bide ben İbrahim Saraçoğlundan testere dişli aslan pençesi aldım onu kullanıcam.İlki bana da bir şey yapmadı ama ikinci kullanışım mahvetti işte. Ben özelde çekildim eve Dr umun olduğu hastanede bayılma filmin çekilmesi ayılmam yarım saat sürdü sonra çok hafif bi Ağrı'm oldu ama çabuk geçti. Sen be kadardır bekliyordum Bebek için Canm?
Anladım Canm çok geçmiş olsun insan çözüm arıyor işte ama zormuş hemen ilk aydan olan insanlara sinir olur hale geldim biz bu kadar uğraşırken Allah Zamanını biliyor en kısa zamanda evlat sahibi oluruz inşallah bizde.Benim 5 aya yakın ama Bn evliliğinin basında da biraz skintilar yaşadım oyuzden çok moralim bozuluyor ağlıyorum.Vajinismus skintisi yaşadim onuda yasayan bilir sonra şimdi direk hamile kalicam gibi düşünürken doktor yumurtlama tembelliği yok prolaktin derken iyice psikolojim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?