Ben hapı kullandigim 2 ayda gebelik haberini aldım cnm sende alirsinBiliyorum o küre de baslıcam insallah yarın endokrinolojiye gidiyim hormon testi ister belki diye kürü bekletiyorum ama aynı değerlerimiz bana doktor ağzını acıp tek laf etmedi yaben bu bitince düzelcek hemen sanıyodum
İnşallah sana 3 ay demisti ve 2. Ayda kaldın maşallah sağlıkla kucağına al inşallah :) adetten önce mi öğrendin gebeliği?Ben hapı kullandigim 2 ayda gebelik haberini aldım cnm sende alirsin
Adet gunumde öğrendim idrar testinde cnm inş Rabbim isteyen herkese nasip etsin dua dua duaİnşallah sana 3 ay demisti ve 2. Ayda kaldın maşallah sağlıkla kucağına al inşallah :) adetten önce mi öğrendin gebeliği?
canım merhaba . biz de bebek düşünüyoruz , bu 5. ayımız. dün dr a gittim. poliistik gibi görünüyor ama hormonlarına bakmamız lazım dedi. reglin 3. gününü bekliyrum yani. geçen yıl hormonlarımda prolaktin yüksek çıkmıştı. yanılmıyorsam 50 küsürdü. 5 aydır da gebe kalamayınca gene prolaktinim mi yüksek diyorum , belli olacak umarım daha başka problemim yoktur..Merhaba arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz,
2,5 yıldır evliyim son 6 aydır bebek planlaması yapıyoruz, adet düzensizliğim nedeniyle doktora gitmiştim, prolaktin hormonum 180 çıkınca beyin cerrahisine yönlendirildim, beyin mr çektirdim hipofiz bezinden adenom çıktı 6 mm lik,
oradan endokrinoloji dr na yönlendirildim, şuan takipli hasta olarak devam ediyorum, reglimin 2 günü prolaktin testi yaptırıyorum, 6 aydır çıkan en düşük sonuç 27 , endokrin doktorum dostinexi içmemi istemedi, plaktin hormonumu indirmeyi çalışırken diğer hormonlarını tetikleyerek zarar veriyor dedi, stresten uzak durmamı söyledi, dolayısıyla kullandığım bir ilaç yok,
hamile kalmak istiyorumşuan ovulasyon testi ile yumurtalık takip ederek hamile kalmaya çalışıyorum, birde preed jel duydum onuda denemeyi düşünüyorum, benim gibi problemi olan ve hamile kalan arkadaşlardan yardım istiyorum
teşekkürler.
Bende geçen gün adetin 3. Günü doktora gittim. Ultrasyonla baktı küçük kistler var politik over olabilir dedi. Hormon testi sonucunda yoktu ama prolaktin hormonu yüksek çıktı. Dostinex yazdı. Bugün ilk kullandimcanım merhaba . biz de bebek düşünüyoruz , bu 5. ayımız. dün dr a gittim. poliistik gibi görünüyor ama hormonlarına bakmamız lazım dedi. reglin 3. gününü bekliyrum yani. geçen yıl hormonlarımda prolaktin yüksek çıkmıştı. yanılmıyorsam 50 küsürdü. 5 aydır da gebe kalamayınca gene prolaktinim mi yüksek diyorum , belli olacak umarım daha başka problemim yoktur..
Bakalım çanım ben de regli bekliyorum belli olacak ama muhtemelen prolaktinden diye düşünüyorum Allah hepimize evlat nasip etsin aminBende geçen gün adetin 3. Günü doktora gittim. Ultrasyonla baktı küçük kistler var politik over olabilir dedi. Hormon testi sonucunda yoktu ama prolaktin hormonu yüksek çıktı. Dostinex yazdı. Bugün ilk kullandim
Meraba benimde prolaktinim yuksek cikti dr dostinex verdi ilk ay kullandim 52 den 34 de dustu dr tekrar devam et iki aya daha dedi be bnde haftada 3 kere aliyorum ama yarin yarim .cocuk istiyorum olmuyor prolaktinden sebeb birde benim cok siddetli gogus agrim var bu ilaci kullanipta boyle yan etkisi olanlar varmisenin yine iyi benim 100 küsürlerdeydi. dostinex i kullanınca anında normale indi ve diğer ay hamileydim
Benm göğüs ağrımı bu ilaç geçirdi tamamen düştüğünde sanırım geçiyor ağrı ama benim tekrar başladı ağrım tekrar yükseldi demek ki diye düşünüyorum. Bu arada ben prolaktin yüksekken hamile kaldım ama düşük yaptım. Nasılsa olmaz artık dediğimde hamile kaldım. Galiba hamilelik kafaya takmadığın zaman oluyorMeraba benimde prolaktinim yuksek cikti dr dostinex verdi ilk ay kullandim 52 den 34 de dustu dr tekrar devam et iki aya daha dedi be bnde haftada 3 kere aliyorum ama yarin yarim .cocuk istiyorum olmuyor prolaktinden sebeb birde benim cok siddetli gogus agrim var bu ilaci kullanipta boyle yan etkisi olanlar varmi
Ilac kullanmadan once gogus agriniz varmiydi sizin bnim ilac kullandiktan sonra daha siddetli olduBenm göğüs ağrımı bu ilaç geçirdi tamamen düştüğünde sanırım geçiyor ağrı ama benim tekrar başladı ağrım tekrar yükseldi demek ki diye düşünüyorum. Bu arada ben prolaktin yüksekken hamile kaldım ama düşük yaptım. Nasılsa olmaz artık dediğimde hamile kaldım. Galiba hamilelik kafaya takmadığın zaman oluyor
Evet vardı zaten prolaktin yükseldiğini öyle anlayıp tahlil yaptırdımIlac kullanmadan once gogus agriniz varmiydi sizin bnim ilac kullandiktan sonra daha siddetli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?