Dostinex Kullananlar yardımm

Ben hapı kullandigim 2 ayda gebelik haberini aldım cnm sende alirsin

Merhaba arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz,
2,5 yıldır evliyim son 6 aydır bebek planlaması yapıyoruz, adet düzensizliğim nedeniyle doktora gitmiştim, prolaktin hormonum 180 çıkınca beyin cerrahisine yönlendirildim, beyin mr çektirdim hipofiz bezinden adenom çıktı 6 mm lik,
oradan endokrinoloji dr na yönlendirildim, şuan takipli hasta olarak devam ediyorum, reglimin 2 günü prolaktin testi yaptırıyorum, 6 aydır çıkan en düşük sonuç 27 , endokrin doktorum dostinexi içmemi istemedi, plaktin hormonumu indirmeyi çalışırken diğer hormonlarını tetikleyerek zarar veriyor dedi, stresten uzak durmamı söyledi, dolayısıyla kullandığım bir ilaç yok,
hamile kalmak istiyorum şuan ovulasyon testi ile yumurtalık takip ederek hamile kalmaya çalışıyorum, birde preed jel duydum onuda denemeyi düşünüyorum, benim gibi problemi olan ve hamile kalan arkadaşlardan yardım istiyorum

teşekkürler.

canım merhaba . biz de bebek düşünüyoruz , bu 5. ayımız. dün dr a gittim. poliistik gibi görünüyor ama hormonlarına bakmamız lazım dedi. reglin 3. gününü bekliyrum yani. geçen yıl hormonlarımda prolaktin yüksek çıkmıştı. yanılmıyorsam 50 küsürdü. 5 aydır da gebe kalamayınca gene prolaktinim mi yüksek diyorum , belli olacak umarım daha başka problemim yoktur..

Baska hormonları mı bozuyır dostinex? Bana da endokrinci kullanma dedi ama kullanıyorum hata mı acaba benim 64 cıktı sadece ocakta 4gün gecikmisti diye gittim içtikten sonra 22 günde tekrar adet oldum

Bende geçen gün adetin 3. Günü doktora gittim. Ultrasyonla baktı küçük kistler var politik over olabilir dedi. Hormon testi sonucunda yoktu ama prolaktin hormonu yüksek çıktı. Dostinex yazdı. Bugün ilk kullandim

Bakalım çanım ben de regli bekliyorum belli olacak ama muhtemelen prolaktinden diye düşünüyorum Allah hepimize evlat nasip etsin amin

Kızlar adetliyken baktırmak lazım ama benim ilacım bitmek üzere napmalıyım?

mrb arkadaşlar bende bugün hormon testi yaptırdım süt hormonu fazla çıktı dostinex verdi doktor 2 tabletlik ve aynı günde İçmesi söyledi biraz tedirgin oldum açıkçası bu durumda olan var mı acaba

Merhaba kızlar yardım edin lütfen, ben ocak ayında doktora gitmiştim süt hormunu yüksek çikti 58,9 çıktı doktor ilaç vermişti aynı zamanlada soğan kürü içsin 5 ay geçti fah geçen cuma gittim ama bu sefer başka doktora gittim, açıkçası doktor çok iyi şeyler söyledi sanki, prolaktinim 58,9 dan 18 düşmüş be yumurtalıkların da hormonlarında hiç bir sıkıntı Yok dedi doktor pazar ve pazartesi sağda 12 ml çatlama olucak kesinlikle ilişkiye girmen lazım dedi ve biz uyguladık sizce hamile kalırmıyım kızlar ?

Merhaba;

bu ilacı yazmadan önce doktorum sigarayı bırakmamı söyledi.Siz kullandınız mı?Ben 2 gün içmediysem 3.gün içtim.Sizin doktorunuz size böyle bir şey söyledi mi?

Merhaba Kızlar konunun üzerinden zaman geçmiş ama ben yine de burdan danışmak istedim. Benm geçen ay prolaktin 38 çıktı ama benim göğüs ağrım çoktu doktor dostinex verdi 3 hafta kullandım göğüs ağrılarım hassasiyet falan hepsi bitti ama şuan tekrar başladı.İlacı bırakalı 2 hafta oldu.Sizce bu kadar hızlı tekrar yükselmiş olabilir mi?

senin yine iyi benim 100 küsürlerdeydi. dostinex i kullanınca anında normale indi ve diğer ay hamileydim
Meraba benimde prolaktinim yuksek cikti dr dostinex verdi ilk ay kullandim 52 den 34 de dustu dr tekrar devam et iki aya daha dedi be bnde haftada 3 kere aliyorum ama yarin yarim .cocuk istiyorum olmuyor prolaktinden sebeb birde benim cok siddetli gogus agrim var bu ilaci kullanipta boyle yan etkisi olanlar varmi

Benm göğüs ağrımı bu ilaç geçirdi tamamen düştüğünde sanırım geçiyor ağrı ama benim tekrar başladı ağrım tekrar yükseldi demek ki diye düşünüyorum. Bu arada ben prolaktin yüksekken hamile kaldım ama düşük yaptım. Nasılsa olmaz artık dediğimde hamile kaldım. Galiba hamilelik kafaya takmadığın zaman oluyor

Ilac kullanmadan once gogus agriniz varmiydi sizin bnim ilac kullandiktan sonra daha siddetli oldu

Merhaba kızlar bana'da cevap verin lütfen , ben geçen yıl ocak ayında gitmiştim o zaman prolaktinim 58,9 çıkmıştı bana da ilaç verdi doktor kulandım en son mayıs ayında gitim 18 düşmüştü sonra yumurta takibi yapalım dedi hamile kalmak için ama 2 gün gidemedim ve şubart ayına girdim hala gidemedim doktora hamile falan da değilim bu aralar kafama da hiç takmıyorum ama prolaktinim ne durum da bilmiyorum sizce gitsen mi ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…