Dostinex Kullananlar yardımm

Benimde karnıma baktılar ama rahmin temiz dediler bu pkolu değilim demek dime

Tek doktorla kalmyın derim.
Dostinex tedavisi gördüğüm zamanlar alttan muayene ile bakmıştı o doktor, temiz demişti, yumurtaların sağlıklı demişti ama polikistik over çıktım başka doktorla. Şimdiki doktorum yani.

Doğru haklısın bnde oyuzden 2 doktora gittim değişen biseyde olabilir belki

Bize hamilelik hikayenizi anlatırmisiniz bizede umut olur

2 düşük,1 kürtaj sonrası tahliller yapıldı. prolaktin yüksek ve kanımda trombofili denen bir hastalık olduğunu öğrendik. dostinex prolaktin için kesin çözüm. korunmayı bıraktığım an oğluma hamile kaldım. tabi oğlumu kucağıma alana kadar bibucuk yıl uğraşmış olduk,böylece.

Anladim zor zamanlar yasamissiniz ama herşey imtihan sonra kavuşmussunuz miniginize Rabbim bizede nasıp eder inşallah

Ben de bugün itibariyle başlıcam. Yazılanları okudum da doktor bana da 8 ilk tablet verdi haftada iki tane dedi hiç kır iç falan demedi. 2 ay önce 32 ydi ilaç falan vermemişti dün ölçturdum 74 çıktı artış anormal ama ilaçla hemen düşer dedi. İnşallah hemen düşer de bebek sahibi oluruz

Fazla kullanma derim ben

İnşallah faydasi olur bende kullanamaya devam ediyorum bnmde senin gibi ilk 34 sonra 64 çıktı

İnşallah daha fazla beklemek istemiyorum Allah yardımcımız olsun

Nekadar oldu senin bekleyeli doktor ne dedi peki kaç ay kullan dedi
6 ay oldu düşünmeye başlayalı. Aslında çok üstünde durmuyorum ama değerlerim yüksek çıkınca korkmaya başladım. Doktor bu ay kullan olmazda yumurta takibine başlarız dedi. Başka bi sorunum yok yumurtalıklarda falan da bi sıkıntı yok adet de düzenli çok şükür. Ben yine de garanti olsun diye hafta içi eşimi de doktora goturcem inşallah onda da bi sıkıntı yoktur. Bu süreç çok sıkıntı inşallah doktor doktor gezmeden bebek sahibi oluruz

Aynı durumdayız seninle inş eşinde bisi yoktur bizde güzel haberi alırız inş

Başka prolaktin sorunu yaşayan yokmu dostinex kullanann bu arada bu ilaci kullandigimdan beri ayakta uyuyorum benim gibi sabahları uyanamayan var mı

Benimde 33 çıktı 20 gü sonra gel düşmezse ilaç vericem dedi

Kızlar napiyorsunuz bi gelişme yaşayan var mı dostinexe devam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…