5 aylık evliyim ama çok da istemiyorum çocuk daha erken ama tedavilerimi de olmak istiyorumBenm
Sadece prolaktine bakıldı diğerleri ne hangilerini diyorsun
Fsh lh falah5 aylık evliyim ama çok da istemiyorum çocuk daha erken ama tedavilerimi de olmak istiyorum
İşte ya çocuk görüyorsun çabuk olmuyor olanda var ama ins Rabbim arattirmasinFsh lh falah
Canım merhaba, bende de eylul ayinda 46 cikti dostinexe basladim senin gibi 3 hafta kullandim sadece ekim 25 te de gebe oldugumu ogrendim ilaci biraktim hemen, ama gebeligim 5. Haftada dusukle sonuclandi. Pisman oldum korunmadigima. Adetim duzenli gunlerinde oluyodu benim ama 4 gun degil 1 bucuk gun suruyodu. Yumurtlamam vardi yani. Simdi gebelik belirtileri yasiyorum. O surecten beri kullanmiyorum ilaci da. Cunku dusuk yaptigim ay adetlerim de duzene girmisti hep 28 gunde bir oluyorum sasmiyo ve eskisi gibi 4 5 gun kadar suruyo. Ilaca devam etmedim bu yuzden. Yarin ki test sonucumu paylasicam iki gun var adete ama emin gibiyim bu ay oldu insallah :) hakkimizda hayirlisi olsunKızlar yardımınıza ihtiyacım var 4 aydır bebek istiyoruz doktora gidip hormonu testi yaptirdim prolaktinim 64 çıktı bu ay dostinex kullandim salı ve cuma günleri 1 tablet.Bugun 1 kutu bitti.İnş bu ay hamile kalırim adetimin son günlerindeyim.Adet düzensizligim çok olmasada var gecen 3 ay 28ken geçen ay 38de adet gördüm lütfen bu hapi kullanıp hamile kalan var mı?
Amin canım Rabbim tekrar nasip etsin ve sıkı sıkı tutunsun sana ne gibi belirtiler oluyor sen de gebelikte.Bir de sen 1 tane mi yarm mi icmistin ilacıCanım merhaba, bende de eylul ayinda 46 cikti dostinexe basladim senin gibi 3 hafta kullandim sadece ekim 25 te de gebe oldugumu ogrendim ilaci biraktim hemen, ama gebeligim 5. Haftada dusukle sonuclandi. Pisman oldum korunmadigima. Adetim duzenli gunlerinde oluyodu benim ama 4 gun degil 1 bucuk gun suruyodu. Yumurtlamam vardi yani. Simdi gebelik belirtileri yasiyorum. O surecten beri kullanmiyorum ilaci da. Cunku dusuk yaptigim ay adetlerim de duzene girmisti hep 28 gunde bir oluyorum sasmiyo ve eskisi gibi 4 5 gun kadar suruyo. Ilaca devam etmedim bu yuzden. Yarin ki test sonucumu paylasicam iki gun var adete ama emin gibiyim bu ay oldu insallah :) hakkimizda hayirlisi olsun
Canım merhaba günaydın, Aminnnn tüm dileklerin için :)Amin canım Rabbim tekrar nasip etsin ve sıkı sıkı tutunsun sana ne gibi belirtiler oluyor sen de gebelikte.Bir de sen 1 tane mi yarm mi icmistin ilacı
Sen Ekim de yazmışsın ben anlamadım şuan mi hamilesin hayırli olsun cokCanım merhaba günaydın, Aminnnn tüm dileklerin için :)
Bende ki belirtiler gebelik belirtisi gibiydi resmen midem yanıyodu kasık ağrım oluyodu en belirgini de sadece iki ay boyunca evlendiğim aydı o da, adetim 1-1,5 gün sürüyodu. Ben prolaktinim yüksek çıktıktan sonra Hipofiz MR çektirdim 4,4 mm adenom ( tümör ) çıktı birde. Tahlillerimi tekrarlamam gerekiyor aslında çünkü baş ağrım da vardı. Gözlerime kadar vuruyodu ağrısı bazen ağlatcak derecede hem de. Ama her sıkıntının başı stres bunu öğrendim. Şuan hiç bir şeyi kafama takmıyorum ne başım ağrıyor ne gözlerim. Üstelik yarım saat önce gebelik testi yaptım adetime iki gün var, sonuç pozitif :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Ekim ayında . gebeliğimi öğrendim, eylül'de de prolaktin yüksekliği için hafta dostinex kullanmıştım. Bugün yine gebe olduğumu öğrendim :)Sen Ekim de yazmışsın ben anlamadım şuan mi hamilesin hayırli olsun cok
Siz ikinciye hamilesin bnde biraz hatlar karıştı hayırlı uğurlu olsun bu 2.bebeğiniz olcak şimdi.Peki anlamadığım hamile iken mı ilaç kullandınızEkim ayında . gebeliğimi öğrendim, eylül'de de prolaktin yüksekliği için hafta dostinex kullanmıştım. Bugün yine gebe olduğumu öğrendim :)
Yok hafta kullandım sadece dostinex'i gebeliği öğrendiğim gün bıraktım. bidaha hç kullanmadım. Düşükten sonra da kullanmadım şuan gebeliğim başlamış durumda. İlaç azaltıyor ama stres varsa tekrar yükselen bir hormon bu, hiç birşeyi takmadım sonuç pozitif :) Kadın doğum doktorları devam edebilirsiniz gebelikte dostinexe diyo ama bebeğe zararı olup olmadığı bilinmeyen bir ilaç. Endokrin doktorları da kullanmayın diyor. Bebeğe yan etki doğurabilir. Zatenn ilaçların propektüsünde gebelikte ilaç kullanımını bırakınız diyorsa mutlaka gebeliği olumsuz etkilenen kişiler olmuştur. Reçetelere güvenmek gerekSiz ikinciye hamilesin bnde biraz hatlar karıştı hayırlı uğurlu olsun bu 2.bebeğiniz olcak şimdi.Peki anlamadığım hamile iken mı ilaç kullandınız
Haklısın canım bizede öğret takmamayi ya buarada bebegine sağlıcakla kavuş bizede dua et.Adetine 2 gun varken mi öğrendin idrar testi ile mi kanla miYok hafta kullandım sadece dostinex'i gebeliği öğrendiğim gün bıraktım. bidaha hç kullanmadım. Düşükten sonra da kullanmadım şuan gebeliğim başlamış durumda. İlaç azaltıyor ama stres varsa tekrar yükselen bir hormon bu, hiç birşeyi takmadım sonuç pozitif :) Kadın doğum doktorları devam edebilirsiniz gebelikte dostinexe diyo ama bebeğe zararı olup olmadığı bilinmeyen bir ilaç. Endokrin doktorları da kullanmayın diyor. Bebeğe yan etki doğurabilir. Zatenn ilaçların propektüsünde gebelikte ilaç kullanımını bırakınız diyorsa mutlaka gebeliği olumsuz etkilenen kişiler olmuştur. Reçetelere güvenmek gerek
4 liralık idrar testiyle öğrendim canım bu sabah :) hatta adete 6 gün kala cuma günü öğrenmiştim de çok çok silikti bugun tekrarlayınca çizgi daha da belirgin olunca emin oldum :) Darısı isteyen herkese inşallah <3Haklısın canım bizede öğret takmamayi ya buarada bebegine sağlıcakla kavuş bizede dua et.Adetine 2 gun varken mi öğrendin idrar testi ile mi kanla mi
Amin canim amin Rabbim gönlümüze göre versin darısı isteyen herkesin başına4 liralık idrar testiyle öğrendim canım bu sabah :) hatta adete 6 gün kala cuma günü öğrenmiştim de çok çok silikti bugun tekrarlayınca çizgi daha da belirgin olunca emin oldum :) Darısı isteyen herkese inşallah <3
Ya kizler bana da doktor korunma diye bişey söylemedi bizde yumurtlama günlerini değerlendirdik. Ama şimdi korkmaya başladım düşüge sebep olur diye son 2 ilaç kalmıştı onları kullanmicam. Adete son 10 gün kaldı adet olursam ölçturup öyle kullanmaya devam edicem bi sıkıntı olmaz inşallahHerkes ne durumda başka dostinex kullanann var mı
Ya süper cok sevindim suan ben konuyu yeni gördüm en bastan beri de okudum. Senin gibi ben de tam alıyorum adetime 1 hafta varken basladım 2 tane ictim daha 6 hapım var tam ve haftada iki gün alıcam acaba ilacı kullanırken bu ay yani tam ilac bitimi adet günlerine denk gelicek bende hamile kalabilirmiyim?Arkadaşlar bu konuyu ben açmistim geçen de hamile olduğumu öğrendim sükürler olsun darısı isteyen herkesin başına inş kucağıma almakta nasip olur
Benim de prolaktin 64 ama bana hicbisi demedi 3 ay kullan filanArkadaşlar bu konuyu ben açmistim geçen de hamile olduğumu öğrendim sükürler olsun darısı isteyen herkesin başına inş kucağıma almakta nasip olur
İlanlarınızı düzenlı kullanın inş güzel haberi sizde alırsınız yanın da bitkisel seylerde yaptımBenim de prolaktin 64 ama bana hicbisi demedi 3 ay kullan filan
Biliyorum o küre de baslıcam insallah yarın endokrinolojiye gidiyim hormon testi ister belki diye kürü bekletiyorum ama aynı değerlerimiz bana doktor ağzını acıp tek laf etmedi yaİlanlarınızı düzenlı kullanın inş güzel haberi sizde alırsınız yanın da bitkisel seylerde yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?