Teşekkürler2 dozu içtikten sonra doktorun dediği tarihte kontrole gidersiniz haftalık olarak almanıza gerek yok
İlk randevuda gideyim o zaman randevu zor bulunuyor teşekkürlerYanlış hatıtlamıyorsam haftada 2 içiyordum. Birini 4 e bölüp içerek başlamıştım. 100 küsürdü değerim. Düşmeyince yarıya bölüp haftada 2 içerek 1 senede 20 küsüre düştü. Hamile kaldım. Eczacılar doktorun verdiği dozajı bilmez. Bana alabileyim diye haftada 2 tam adet alacakmışım gibi yazıyordu çünkü reçetryr. Doktorunuza sormanız lazım mutlaka.
Değerim düştü canım 10larda şuan ama hala hamile kalamadım pcos varmış nasip artıkMerhaba değerleriniz düştü mü ne durumdasınız
Canım geçmiş olsun pcos olduğunu daha önce söylemediler mi nasıl bi tedavi göreceksinDeğerim düştü canım 10larda şuan ama hala hamile kalamadım pcos varmış nasip artık
Merhaba, içmeye başladıktan ne kadar süre sonra hamile kaldınız?Yanlış hatıtlamıyorsam haftada 2 içiyordum. Birini 4 e bölüp içerek başlamıştım. 100 küsürdü değerim. Düşmeyince yarıya bölüp haftada 2 içerek 1 senede 20 küsüre düştü. Hamile kaldım. Eczacılar doktorun verdiği dozajı bilmez. Bana alabileyim diye haftada 2 tam adet alacakmışım gibi yazıyordu çünkü reçeteyi. Doktorunuza sormanız lazım mutlaka.
6 ay kadar sürdü 108den 20 küsürlere düşmesi. Düştükten 3 ay sonra da hamilelikti sanırım. Tam emin değilim ama ilaca başladıktan spn yaklaşık 1 seneydi süre. Hipofiz bezi sorunu olduğu için sebep değişebilir herkeste. O ara çok çalışıyordum. Uykusuzdum hep. Yavaşlatmış olabilir onlqr hormonun düşmesini. Herkeste aynı olmaz bence.Merhaba, içmeye başladıktan ne kadar süre sonra hamile kaldınız?
anladım çok teşekkür ederim. benim tüm değerlerim normal sadece sol tarafta pco var o kadar. benim biraz ilginç progesteron 25 çıkarken prolaktin 69 çıktı. aslında yumurtam çok iyi prolaktinim de yüksek :/ bakalım bende başladım uamrım benim hızlıca düşer.6 ay kadar sürdü 108den 20 küsürlere düşmesi. Düştükten 3 ay sonra da hamilelikti sanırım. Tam emin değilim ama ilaca başladıktan spn yaklaşık 1 seneydi süre. Hipofiz bezi sorunu olduğu için sebep değişebilir herkeste. O ara çok çalışıyordum. Uykusuzdum hep. Yavaşlatmış olabilir onlqr hormonun düşmesini. Herkeste aynı olmaz bence.
69 fena değil. Düşer hızla. Pcos etkiler mi bakarsınız. Hayırlısıyla inşallah. Adet olmuyordum ben. Çok yüksekti prolaktin. 108. Şimdi emziriyorum 58 çıktı geçen ay düşünün.anladım çok teşekkür ederim. benim tüm değerlerim normal sadece sol tarafta pco var o kadar. benim biraz ilginç progesteron 25 çıkarken prolaktin 69 çıktı. aslında yumurtam çok iyi prolaktinim de yüksek :/ bakalım bende başladım uamrım benim hızlıca düşer.
Şimdi emzirirken yüksek çıkması çok normalmiş öğrediğime göre. Pcos yok aslında pco var yani tümm hormonlarım normal çok iyi çok şükür sadece sol tarafımda inci gibi çok fazla yumurta var büyümeyen. Adet olmama durumum da hiç yok. Maşallah siz kucağınıza almışsınız darısı bana ve benim gibi olan herkese69 fena değil. Düşer hızla. Pcos etkiler mi bakarsınız. Hayırlısıyla inşallah. Adet olmuyordum ben. Çok yüksekti prolaktin. 108. Şimdi emziriyorum 58 çıktı geçen ay düşünün.
Evet çok şükür. İnşallah sorunsuz geçer size de nasip olur.Şimdi emzirirken yüksek çıkması çok normalmiş öğrediğime göre. Pcos yok aslında pco var yani tümm hormonlarım normal çok iyi çok şükür sadece sol tarafımda inci gibi çok fazla yumurta var büyümeyen. Adet olmama durumum da hiç yok. Maşallah siz kucağınıza almışsınız darısı bana ve benim gibi olan herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?