Dostinex kullanıp hamile kalanlar?

Arkadaşlar test yaptırdım bgn.
Tsh: 2,41
Fsh: 13,01
Prolaktin: 15
Çıktı. Adetin 3. Günü yaptırdım. Sizce nasıl değerler?

Kızlar iyi akşamlar benimde prolaktinim var 59,9 çıkmıştı bundan 6 ay önce şuan ne durumdayım hiç bilmiyorum sadece , Bi konu da Bana yardımcı olmanızı istiyorum lütfen, Ben takvim uygulaması indirmiştim adet tarihleri için 3 ay önce hepte doğru çıkar gününü hiç şaşmaz ama bu sefer Pazartesi günü adet olmam gerekirdi takvimde öyle görünüyor ama 5 gün geçti hala olmadım hiç bir belirtide Yok bende sadece göğüs uçlarım çok hassas göğüslerim de öyle bilmiyorum sizce hamilemiyimdir test yapmakdan da korkuyorum çıkmıcak diye lütfen yardım olun , ???

Proklatin için ilaç kullandinmi benimkide yüksekti dostinex kullandım 0 landi.. canim test yap kurtul 5 gün olmuş niye korkuyosun belkide hamişsin ikilemde kalmaktan iyidir

Evet kuşandım canım doktor ilaç bitinde gel diyordu, ama gidemedim ya o ilacı kuşandım zamanlar çok kötüdüm kafama çok takıyordum ama son 1-2 Aydın çok rahatım Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur diyordu inşallah dualarim kabuk olmuştur varsa da çıkar mı peki sizce Yoksa bıraz daha beklesem mi ?

Bekleme canım yarin bi idrar testi yap sonra kanda verirsin merak ettim valla

Kızlar bu benim. Ben hamile kaldım. Şoklardayım ama öyle. Size de umut olayım dedim. 3 yıllık evliyim hiç korunmadım bir kere dış gebelik yaşadım. Sonra doktora gideyim dedim tekrar neden hiçbir doktorun aklına 3. Gün hormon testini yaptırmak aklına gelmedi anlamış değilim. Neyse bu doktorum sağolsun. Hormon testinin ardından prolaktin hormonum 30 çıktı doktor dostinex verdi böyle normal bir şeymiş gibi 1 ay sonra hamile kalınca gel dedi ben tabi ya rahatlığa bak o kadar kolaysa neden 3 yıldır olmadı diye düşünürken 2 gün önce test yapmam ve kan tahlilinde çıkmasıyla şok oldum kızlar şookk. Hala inanamıyorum. Ama gerçek oldu. Doktora dedim hatta sizi asla ciddiye almamıştım neden hiçbir doktor bu yolu izlemedi diye o da bazen olayları büyütüp küçük ayrıntıları görmüyor önemsemiyoruz dedi. Gerçekten de öyleymiş hepinize gün ışığı olması umuduyla hanımlar :)

Öncelikle gözün aydın canım darısı, bize inşallahhhh, Canım benimde ocak ayın da prolaktinim 58,9 du sonra dostinex kuşandım 5 ay doktora gitmedim en son mayıs da gittim prolaktinim 18 düşmüş çok sevindim doktor yumurta takibi yaptı hormonlarım da bi sıkıntı Yok mayısta 12 ml çatlama olucak dedi ilişkiye girdik ama olmadı maalesef benim artık umudum kalmadı, herşeyi boş verdim buraya bile fazla girmiyorum olursa olur artık ama hala neden olmuyor anlamıyorum

Anlıyorum seni gerçekten İnan bir şekilde yoluna girmesi gerekiyorsa giriyor buradaki olumlu haberleri gördükçe bir gün ben de böyle mutlu olur muyum derken ve bu imkansız artık derken oldu. İnşallah tüm isteyenlerin olacak. Allah yardımcımız olsun.

Hamile kalamamani hiçbir ay anormal sayma cnm bn 3 yıldır uğraşıyorum buna şükür çok şükür yine de dostinex etkilidir hem de çok değerin düşer merak etme ama biraz sakin ol kafanı başka yerlere ver rahim filmi istediyse kesin çekin ihmal etme

Doktor benden hiç birşey istemediği canım kan tahili yaptım sadece orda herşey temiz çıkmış hormonlarında çok güzel dedi doktor bi sorun yok demişti, ama işte herkes 12 ml çatlamala hamile kalamazsın diyorlardı zaten kalamadım aslında bu aralardaçok rahatım kafama hiç takmıyorum ama neden olmuyor anlamıyorum

İşte ne kadar Rabbimin işine karisiyosak o kadar istediğimiz şeyler olmuyo bizler tevekkül etmeyi beceremiyoruz tam teslim olamiyoruz bence sonuçta o bebeği rabbim verecek istediği zaman da istediği saatte dakika da ama bizler bu ay olmadı niye olmadi hiç mi olmayacak diye diye oluru da olmaz ediyoruz Rabbim en hayirli olan nasip leri versin inşallah bizlere

Benim pro. Çok yüksekti hatta ilk gttgim devlet hast. Dr çok yksek diye beyin mr istedi yaptırmadım snra biraz zaman snra başka dr gittim 2. Ayımda hamile kaldım dostineks vermişti tabii hamile kalmıştım ama başka sorunlarım oldu benim boş gebelikten 10. Haftada kürtaj oldum kürtaj somtası rahmimin kalp şeklinde oldugunu ögrendim bu demekti kidüşük riskin hep var

Peki simdi nasilsin iyimisin bende son 1 yildir 2 cocuk istiyorum olmadi en sonki tahlilimde prolaktin 35 dendi ve ve dostinex kullanmami soyledi doktorum kasim ayindaki afetin 2 ci gunu gel kan ver bakalim dedi bekle bekle zaman gecmiyor insan yoruluyor bir yerden sonra acaba bu hormon duzeldi hangi hormon hortlayavak die

Yaaaa cok sevindim sizin adiniza ben de 16 ay oldu ugrasiyorum. En son gittigim doktor prolaktinimin yuksek oldugunu soyeldi 40 cikti. Bu ay dostinex verdi bir de progestan verdi. Bu ay ben de heycanla bekliyorum lutfen benim icin de dua eder misiniz ya

Allhim gonlune gore versin canim insallh tez vakitte anne olursun yas biraz gecince hormonlar alt ust oluyor ben hayit tohumunu aslan pencesi ve civan percemini aldim turkiyeden simdi onlari iciyorum cay gibi ve dostinex kullaniyorum hayirlisi allhdan.

Canım bu prolaktin o kdrda önemli bişi degil 35 diosun bi de hiö takma benim 167de felandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…