- 15 Ocak 2018
- 33
- 66
- 18
- 32
- Konu Sahibi Excited_mom
-
Bnde dostinex kullanıyorum.. Bir ay oldu bugün.. Bir ay daha kullanmam lazım.. Hafta da bi tane kullanıyorum.. Inşallah Rabbim bize de nasip eder hayırlısıyla.. Kuzum ben kullandigim ay hamile kaldim darisi sizlere
Bugün bir ay oldu ilaç kullanalım.. Ala ses seda yok adet günüm normalde bugün ama bir hafta gecikiyor hep.. İnşallah senn gibi bnde hamile kalırım hayırlısıyla...Canim ben kullandigim ay hamile kaldim cok sukur Rabbime suan yolunda gidiyor normal hersey.Bi sikinti olmadi doktorum hic sikinti etme demisti zaten hatta bazi hamilelere bile verilebiliyormus. Rabbim sana da nasip etsin insaALLAH.
Bnde hiç yan etki yapmadı çok şükür ama sanırım bünyeyle de alakalı.. Kaçlık kullandın?O ilacin yan etkileri beni perisan etmisti
2,5 sene oldu, hic hatorlamiuorum dozunu, ama ömrumden omur gitti hayatla baglantimi kesmisti :)Bnde hiç yan etki yapmadı çok şükür ama sanırım bünyeyle de alakalı.. Kaçlık kullandın?
Hamile kaldnz mı pki?2,5 sene oldu, hic hatorlamiuorum dozunu, ama ömrumden omur gitti hayatla baglantimi kesmisti :)
Suan 23 aylik bir prensesim var :)Hamile kaldnz mı pki?
MaşallahSuan 23 aylik bir prensesim var :)
İnsallah canimm insallah en kisa zamanda guzel haberler verirsin :)Maşallah.. Rabbim bize de nasip eder hayırlısıyla inşaAllah cnm..
İnşaAllah cnm.. 9 ay oldu ewleneli.. Hm pko var hede süt hormonum çok yüksekİnsallah canimm insallah en kisa zamanda guzel haberler verirsin :)
InsaALLAH canim benim inan kaldigimda ben de inanamamistim. Adetime 3 4 gun kala test yapmistim silik cikmisti saatlerce agladim inanamadim. Rabbim sana ve isteyen tum kardeslerime nasip etsin insaALLAH. doktorum bana dostinex arti progestan kullandirmistiBugün bir ay oldu ilaç kullanalım.. Ala ses seda yok adet günüm normalde bugün ama bir hafta gecikiyor hep.. İnşallah senn gibi bnde hamile kalırım hayırlısıyla...
InsaALLAH canim benim inan kaldigimda ben de inanamamistim. Adetime 3 4 gun kala test yapmistim silik cikmisti saatlerce agladim inanamadim. Rabbim sana ve isteyen tum kardeslerime nasip etsin insaALLAH. doktorum bana dostinex arti progestan kullandirmisti
Amin insaALLAH beni de haber eder misin test yapincaYinede Allah razı olsun güzel dileklerin ve duaların için.. İnşallah bizde hayırlı sonuçlar alırız
Haber veririm tabiki.. ama test için erken daha.. Adet düzensizliğim var.. Geçen ayın 9 unda adet oldum.. Fakat hala bir belirti yok.. Bakalım.. Hayırlısı inşaAllah..Amin insaALLAH beni de haber eder misin test yapinca
Canim benim de bariz bi belirtim olmamisti sadece yogun sari bi akintim oldu bir de yorgunluk baska bisey yoktuHaber veririm tabiki.. ama test için erken daha.. Adet düzensizliğim var.. Geçen ayın 9 unda adet oldum.. Fakat hala bir belirti yok.. Bakalım.. Hayırlısı inşaAllah..
Haber veririm tabiki.. ama test için erken daha.. Adet düzensizliğim var.. Geçen ayın 9 unda adet oldum.. Fakat hala bir belirti yok.. Bakalım.. Hayırlısı inşaAllah..
İlacın bitmesine sadece bir hafta kaldı.. Ama hala hamile kalamadım... Son bir ilaç..Canim benim de bariz bi belirtim olmamisti sadece yogun sari bi akintim oldu bir de yorgunluk baska bisey yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?