Dostinex kullanıp hamile kalanlar?

Canim ben kullandigim ay hamile kaldim cok sukur Rabbime suan yolunda gidiyor normal hersey.Bi sikinti olmadi doktorum hic sikinti etme demisti zaten hatta bazi hamilelere bile verilebiliyormus. Rabbim sana da nasip etsin insaALLAH.
Bugün bir ay oldu ilaç kullanalım.. Ala ses seda yok adet günüm normalde bugün ama bir hafta gecikiyor hep.. İnşallah senn gibi bnde hamile kalırım hayırlısıyla...

Bugün bir ay oldu ilaç kullanalım.. Ala ses seda yok adet günüm normalde bugün ama bir hafta gecikiyor hep.. İnşallah senn gibi bnde hamile kalırım hayırlısıyla...
InsaALLAH canim benim inan kaldigimda ben de inanamamistim. Adetime 3 4 gun kala test yapmistim silik cikmisti saatlerce agladim inanamadim. Rabbim sana ve isteyen tum kardeslerime nasip etsin insaALLAH. doktorum bana dostinex arti progestan kullandirmisti

Yinede Allah razı olsun güzel dileklerin ve duaların için.. İnşallah bizde hayırlı sonuçlar alırız

Haber veririm tabiki.. ama test için erken daha.. Adet düzensizliğim var.. Geçen ayın 9 unda adet oldum.. Fakat hala bir belirti yok.. Bakalım.. Hayırlısı inşaAllah..
Canim benim de bariz bi belirtim olmamisti sadece yogun sari bi akintim oldu bir de yorgunluk baska bisey yoktu

Merhaba arkadaşlar bana 2011 de hipofiz adenomuna bağlı hiperprolaktini tanisi kondu ve o zaman dostinex kullanmaya başladım. O zaman 70-100 arasında degisiyordu prolaktin seviyem. Kullanınca hemen düşüyordu ama bırakınca tekrar yukselip adet düzensizliği yapıyordu. Bı ara sıkıldim artık kullanmicam dedim 194 e kadar cikti. Tekrar başladım kullanmaya 2015 de evlendim. İlaci kullanirken ilk ayimizda hamile kaldim. Hemen bıraktım ilaci Dr kontrolundd. Simdi 21 aylik oğlum var ve emzirmeyi bıraktım yeni ve tekrar başladım dostinex kullanmaya. Hamile kaldığımdan beri yani Ekim 2015 ten beri hiç adet olmadio prolaktin yüzünden.
Demem o ki siz hiç kendinizi uzmeyin ben nerdeyse 200 leri bulan prolaktin ile çocuk sahibi olmak nasip olmuşsa sizde inşallah yaşarsınız bu duyguyu. AllahaA guvenip tedavinize devam edin sadece

Inşallah dediğin gibi olur.. Bugün tam 7 hafta oldu ilacı kullanalı.. Son bir ilacım kaldı.. Her cuma kullanıyorum.. Bnmde prolaktinm yüksek olduğu için hamile kalmadığmı söyledi doktor.. Umarım senn dediğin gibi bu ilaçtan sonra Rabbimin de izniyle hamile kalırım.. 9 aylık ewli yim.. Ama çocuğumuz yok.. Olması için bütün dualarımız.. Sizde eksik etmeyin..

Haber veririm tabiki.. ama test için erken daha.. Adet düzensizliğim var.. Geçen ayın 9 unda adet oldum.. Fakat hala bir belirti yok.. Bakalım.. Hayırlısı inşaAllah..
Canim benim de bariz bi belirtim olmamisti sadece yogun sari bi akintim oldu bir de yorgunluk baska bisey yoktu
İlacın bitmesine sadece bir hafta kaldı.. Ama hala hamile kalamadım... Son bir ilaç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…