- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi Excited_mom
-
Senin prolaktin kac cikti canim bir de ne kadar süredir istiyorsun. Kac gunun var adete. InsaALLAH RABBim sana bana isteyen herkese saglikli hayırlı evlat versin RABBIM ya insaALLAHAllhim gonlune gore versin canim insallh tez vakitte anne olursun yas biraz gecince hormonlar alt ust oluyor ben hayit tohumunu aslan pencesi ve civan percemini aldim turkiyeden simdi onlari iciyorum cay gibi ve dostinex kullaniyorum hayirlisi allhdan.
Peki dusdumu suanda durumun nasil ya gercekden allhim tum anne olmak isteyenlerin gonlune gore versin tez vakitte benim bir evladim var allhimCanım bu prolaktin o kdrda önemli bişi degil 35 diosun bi de hiö takma benim 167de felandı
Canim benim 8 yasinda bir oglum var gecen sene 16 haftalik bebegimin kalbi durdu kaybettim doktorum 4 ay korun dedi ben 6 ay korundum sonrasinda adetim bozuldu asiri dedecede ama 36 gunde olmaya basladim birden ayni ayda iki defa olmaya basladim son 3 aydir da 25 gune oluyorum turkiyede kan verdim amh degerim 0.12 olmus asla cocuk sahibi olamazssin dediler tup bebek sansim bile bitmis dediler avusturya hayir anne olursun 0.1 ile normal gebelik yasayan hastamiz var dediler kanda prolaktin 35 olmus dostinex kullan dedi doktor kasim ayinda gel kan ver dedi artik takmayacam verende yaradan alanda nasibimde varsa o bebek beni bulur.Senin prolaktin kac cikti canim bir de ne kadar süredir istiyorsun. Kac gunun var adete. InsaALLAH RABBim sana bana isteyen herkese saglikli hayırlı evlat versin RABBIM ya insaALLAH
Evet çok şükür düştü dostinekske düşüyo. Bende boş gebelik yaşadım sevinmemle üzülmem bi oldu malesef =(allah bagşlasın senin bi evladın varmş ne güzel bi teselliPeki dusdumu suanda durumun nasil ya gercekden allhim tum anne olmak isteyenlerin gonlune gore versin tez vakitte benim bir evladim var allhim
Bagislasin anne kardes dedikce birsey diemiyorum ilk defa anne olacaklara tez vakitte bebek sahibi eylesin rabbim
Etmez miyim İnan bu kadar çabuk olacağını asla tahmin etmezdim doktor ay sonunda hamile kalınca gel diyince dalga geçiyor dedim ama ay sonu genelden hamile kaldım şükür. Darısı tüm isteyenlerin başına. İnan tüm kalbimle diliyorum. Çok iyi anlıyorum seni. İnşallah her şey çok güzel olacak.Yaaaa cok sevindim sizin adiniza ben de 16 ay oldu ugrasiyorum. En son gittigim doktor prolaktinimin yuksek oldugunu soyeldi 40 cikti. Bu ay dostinex verdi bir de progestan verdi. Bu ay ben de heycanla bekliyorum lutfen benim icin de dua eder misiniz ya
O guzel duan ve dileklerin icin cok tesekkur eddrim canim merakla bekliyorum ya. Bu ay bana doktorum progestan da vermisti dun bitti. Arrik bekliyorum bu bi hafta icinde olmam lazimmis galibaEtmez miyim İnan bu kadar çabuk olacağını asla tahmin etmezdim doktor ay sonunda hamile kalınca gel diyince dalga geçiyor dedim ama ay sonu genelden hamile kaldım şükür. Darısı tüm isteyenlerin başına. İnan tüm kalbimle diliyorum. Çok iyi anlıyorum seni. İnşallah her şey çok güzel olacak.
Her şeyin hayırlısı olsun. Güçlü ol ne gelirse Allah tan. Doğru zaman ne zamansa o zaman olacak. Sen Metin ol.O guzel duan ve dileklerin icin cok tesekkur eddrim canim merakla bekliyorum ya. Bu ay bana doktorum progestan da vermisti dun bitti. Arrik bekliyorum bu bi hafta icinde olmam lazimmis galiba
InsaALLAH sabir ve umutla bekliyorum canim benimHer şeyin hayırlısı olsun. Güçlü ol ne gelirse Allah tan. Doğru zaman ne zamansa o zaman olacak. Sen Metin ol.
Canim ben kullandigim ay hamile kaldim cok sukur Rabbime suan yolunda gidiyor normal hersey.Bi sikinti olmadi doktorum hic sikinti etme demisti zaten hatta bazi hamilelere bile verilebiliyormus. Rabbim sana da nasip etsin insaALLAH.Mrb ar herkese.. Bnm prolaktin değerim yüksek olduğu için doktor dostınex verdi.. Yorumları okurken tedirgin oluyorum bazen.. Çünkü bu ilacı kullanırken hamile de kalabilirsin dedi doktor.. İlaca bugün başlicam ama hamilelikte bu ilaç düşük yapmaya da sebebiyet veriyormuş.. Bilgisi olan yazabilir mi acaba?
Ayyyyhh inşaAllah canım yaa.. 8 aylık ewliym.. Eşim sorun yapmıyor... Nasip kısmet dese de KayınvaLidemM sürekli torun da torun Die söylenip duruyor.. Psikolojikmen kendimi iyi hissetmiyorum.. Doktor sıkıntı yapma diyo ama böyle de zor birazCanim ben kullandigim ay hamile kaldim cok sukur Rabbime suan yolunda gidiyor normal hersey.Bi sikinti olmadi doktorum hic sikinti etme demisti zaten hatta bazi hamilelere bile verilebiliyormus. Rabbim sana da nasip etsin insaALLAH.
Canım bi de sen kaçlık kullandın ilacı.. Bn 8 lik olanını kullanmaya başladım.. Haftada bi taneCanim ben kullandigim ay hamile kaldim cok sukur Rabbime suan yolunda gidiyor normal hersey.Bi sikinti olmadi doktorum hic sikinti etme demisti zaten hatta bazi hamilelere bile verilebiliyormus. Rabbim sana da nasip etsin insaALLAH.
Canim benim kullandigimda sisede iki hap vardi yalnizca bi tanesini ictim iki gun arayla yarim yarim. Doktorrum oyle söylemiştiCanım bi de sen kaçlık kullandın ilacı.. Bn 8 lik olanını kullanmaya başladım.. Haftada bi tane
Biz de 16 ay denedik hic b isorun yokken olmuyordu iste Rabbimin nasip etmesiyle o hapi da kullandigim ay oldu. Rabbim insaALLAH sana ve tum isteyenlere nasio eder canim ama stres yapma cunku prolaktin hormonu stres hormonu demek.Ayyyyhh inşaAllah canım yaa.. 8 aylık ewliym.. Eşim sorun yapmıyor... Nasip kısmet dese de KayınvaLidemM sürekli torun da torun Die söylenip duruyor.. Psikolojikmen kendimi iyi hissetmiyorum.. Doktor sıkıntı yapma diyo ama böyle de zor biraz
Bnm prolaktinm yüksek çıkmıştı 80 küsür bişeydi.. Kistlerim de var tabi.. Üstüne adet düzensizliği de olunca.. Off offCanim benim kullandigimda sisede iki hap vardi yalnizca bi tanesini ictim iki gun arayla yarim yarim. Doktorrum oyle söylemişti
Öyle ama ortam o kadr stresli bi ortam ki ne diyeyim.. Rabbim sana nasip ettiği gibi hayırlısıyla bize de nasip eder cnmBiz de 16 ay denedik hic b isorun yokken olmuyordu iste Rabbimin nasip etmesiyle o hapi da kullandigim ay oldu. Rabbim insaALLAH sana ve tum isteyenlere nasio eder canim ama stres yapma cunku prolaktin hormonu stres hormonu demek.
Bu saydiklarin bende de vardi. 6 cm kistim vardi once onu eritmek icin hap kullandım. Sonra adet duzensizligi yasadim sonra prolaktin sikintisi cikti. Iste bunlarin hepsi stresten. Biliyorum ne kadar stres yapma deseler de insan stres oluyi. Ama benim hamile kaldigim ay Allahima en cok inandigim duayla isteyip sigindigim stresi attigim aydi. Cok sukur.Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin insaALLAHBnm prolaktinm yüksek çıkmıştı 80 küsür bişeydi.. Kistlerim de var tabi.. Üstüne adet düzensizliği de olunca.. Off off
Nasip yinede.. Allah razı olsun cnm.. Su serptin içime..Bu saydiklarin bende de vardi. 6 cm kistim vardi once onu eritmek icin hap kullandım. Sonra adet duzensizligi yasadim sonra prolaktin sikintisi cikti. Iste bunlarin hepsi stresten. Biliyorum ne kadar stres yapma deseler de insan stres oluyi. Ama benim hamile kaldigim ay Allahima en cok inandigim duayla isteyip sigindigim stresi attigim aydi. Cok sukur.Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin insaALLAH
Cumlemizden cnaim inan Rabbim ol der ve olur. Meryem suresini okumani tavsiye ederim 41 gun boyunca gunde 1 tane. Suya oku esin ve sen icsin. Adet olsan bile adet oldugun gunleri baskasina okut 41e tamamla. Ben hamile kaldigim ay meryem suresine de baslamistim. Arastir o mucizevi sure ile hamile kalanlari goreceksinNasip yinede.. Allah razı olsun cnm.. Su serptin içime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?